paraliza sna

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Decadentor

Post by Decadentor » 07 Oct 2009, 00:45

Eo moja lucidna iskustva
1 Bio sam negdi osnovna skola- sanjao sam da smo bili u skoli, onda se ulaz skole pretvorio u knjiznicu sa knjigama tako velikim i tamo di fali knjiga mozez proc, i onda su na nas navalili neki monsteri, naravno prvo sam se dao u bjeg i onda sam neznam kako (vjerovatno sto znam da oni ne postoje) shvatio da je to san. Pa sam skupio hrabrosti i opsjednut dragon ballom pokusao napravit kamehame val :D i uspije mi i onda budjenje i hvaljenje svima kako sam skuzio da sanjam :lol:

E da moram napomenit da u snovima cesto razmisljam iako glupavo :lol:

drim nambr tu: bio sam u dvorani u kojoj je tribina 3-4 metra visoka i dolje je parket bio je koncert od nekog (zaboravio :cry: ) i gore na tribinama uocim chrisa iz slipknota (onaj nosonja) i shvatim da sanjam. Pozelio sam skocit sa tribine i (pazite ovo) razmisljam si kako sanjam i da mozda u stvarnosti mjesecarim i da ako skocim dolje u stvarnosti cu skocit sa balkona :lol: pa nisam skocio, mislim si sta cu dalje posto je to san i bacim dolje bombu i opet se probudim :x

Kako god svidjalo mi se :D i ako sam nest napiso nerazumljivo quotajte jer mi se neda citat to sve :lol:

@ edit ovaj drugi san mi se ostvario :lol: bio na slipknotu na visokim tribinama i skako dolje :lol:
Image

Post Reply