Spiritizam

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 20:24

Ma kužin ja svrhu toga, u biti, čak i u suhoparnom medicinskom smislu to ima neke veze, jer u konačnici, odakle same bakterije, virusi, pa i RNA i DNA- iz ništice? Tu u objašnjenje onda može upadat energija, i ova stvar s duhom i čakrama, al meni je način na koji je ovo definirano, jednostavno urnebesno, jer se iznosi ka najčinjeničnije stanje, a u stvari nije blizu ni hipotezi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 20:35

Da,bas to..price i pricice za malu djecu iznose kao cold hard facts..a isto tako su umjesto cakri i ovog i onog mogli izmislit pomfri i lude gljive..mislim,moooozda nesto negdje je.ali bas ovak..
I like to eat things.

elrania

Post by elrania » 11 Feb 2009, 20:39

@eat your brains: vizualiziraj :lol:

ne vidim ja nit sam ikad vidjela ikakve cakre, ali osjecam na sebi upravo ove neke probleme koji bi se mogli povezati s njima i psihicki i fizicki je manifestirano u vise nego dovoljnoj kolicini to sto njihove blokade uzrokuju i kako su te blokade nastale.

ovo je naravno ono sto sam ja osjetila i dozivjela na sebi i sto mi u zadnje vrijeme postaje sve ocitije, ako dodem u neku situaciju koja bi mogla izazivati neku reakciju na tim mjestima gdje postoje problemi (srce, jajnici, glava).

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 20:50

Cannibalist wrote:nist
btw apokaliptik, jel proucavas ikakve izumrle jezike usput?
ja isto imo jednog frenda, vise ga nema nigdje po netu, iz rijeke je bio
3-4 jezika stara je znao, takodjer se bavio spiritzmom no i magijom,
rekao mi je da je prizvao joooj nemogu se sjetit sa "E" nekako se zove,
pojavio mu se kroz zivot u normalnom obliku , kaze da takve stvari
kad napravis, samo dodu kao covjek od niotkuda i onda se stvar na tebi,
sto ces s tim.....on je rekao da mu je pomagao oko 2-3godine i nestao je.
pokazo mi je i sliku....u biti je ko obican / svaki drugi covjek.....

a ima dosta toga sto smo raspravljali, i vjerujem mu jer mi je stvarno rekao
dobre dokaze i opcenito sam i ja zainteresiran za to jer imam par svojih
razloga.
Ako ta osoba koju spominješ ima 30ak godina, godinu više manje, onda ću sada pasti sa stolice i valjati se po podu.
Jer, ukoliko je to uistinu ta osoba, moraš poraditi malo na problemu svoje naivnosti. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 20:51

Da, al ako su igdje te čakre, onda mogu bit samo u mozgu, koji je 90 % neistražen, stoga ovo povezivanje sa srcem je ravno postavljanju tog organa ka simbol za Valentinovo, dakle, pokušavaju se dočarat stvari na način pretjerano laički, a triba bi kao spadat u sferu neistraženog, čudesnog i samim tim i više nego ozbiljnog- priličan paradoks po meni.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 20:52

Gosp. wrote:
Cannibalist wrote:nist
btw apokaliptik, jel proucavas ikakve izumrle jezike usput?
ja isto imo jednog frenda, vise ga nema nigdje po netu, iz rijeke je bio
3-4 jezika stara je znao, takodjer se bavio spiritzmom no i magijom,
rekao mi je da je prizvao joooj nemogu se sjetit sa "E" nekako se zove,
pojavio mu se kroz zivot u normalnom obliku , kaze da takve stvari
kad napravis, samo dodu kao covjek od niotkuda i onda se stvar na tebi,
sto ces s tim.....on je rekao da mu je pomagao oko 2-3godine i nestao je.
pokazo mi je i sliku....u biti je ko obican / svaki drugi covjek.....

a ima dosta toga sto smo raspravljali, i vjerujem mu jer mi je stvarno rekao
dobre dokaze i opcenito sam i ja zainteresiran za to jer imam par svojih
razloga.
Ako ta osoba koju spominješ ima 30ak godina, godinu više manje, onda ću sada pasti sa stolice i valjati se po podu.
Jer, ukoliko je to uistinu ta osoba, moraš poraditi malo na problemu svoje naivnosti. :lol:

A i ja znan par ljudi sa imaginarnim prijateljima. :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 20:53

Ghostface i Eat Your Brains, jeste li za to da odemo na neku "seansu"?

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 20:53

Gosp. wrote:Ghostface i Eat Your Brains, jeste li za to da odemo na neku "seansu"?

A šta misliš? :lol: :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 20:54

Dakle, idemo!
Baš se veselim gledanju osoba koje se dive činjenici da vjetar može pomaknuti zavjesu.

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 20:59

daj fkt.dosta više,poštujem to da ne vjerujete i razumijem vas,to je sve ok,ali nemojte molim vas ismijavat nešto o čemu nemate POJMA
Ovdje leže kosti glasovitog Michaela Nostradamusa
čije je gotovo božansko pero jedino bilo,
prema sudu svih smrtnika, dostojno
zapisati pod zvjezdanim nadahnućem
buduće događaje cijelog svijeta...

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 20:59

Krivo misliš. :lol: Aj, iden sad učit, možda tu i tamo navratin.

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 21:01

Apokaliptik wrote:daj fkt.dosta više,poštujem to da ne vjerujete i razumijem vas,to je sve ok,ali nemojte molim vas ismijavat nešto o čemu nemate POJMA

Nemoj se vriđat, nisan ja ode nikoga ismija, iznija san svoje stavove u par postova, jest da ima malo poruge, al bar san reka i razlog.

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 21:03

pa nisam ja neki vidovnjak,ne bavim se ja time,možda sam ja krivo shvatio ali niste mi dali nek previše dobre razloge
Ovdje leže kosti glasovitog Michaela Nostradamusa
čije je gotovo božansko pero jedino bilo,
prema sudu svih smrtnika, dostojno
zapisati pod zvjezdanim nadahnućem
buduće događaje cijelog svijeta...

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 21:06

Apokaliptik wrote:daj fkt.dosta više,poštujem to da ne vjerujete i razumijem vas,to je sve ok,ali nemojte molim vas ismijavat nešto o čemu nemate POJMA
Postavit ću ti par pitanja, kao osobi koja je navodno upučena u više sile.
Prvo, zašto niti jedna osoba koja uspijeva stupiti u kontakt sa višim oblicima života, duhovima, čime god nikada ne prezentira takvo što na TV-u ili preko bilo kojeg drugog medija?
Zašto niti jedna osoba koja uspijeva upravljati mističnim silama ne poleti na Trgu bana Jelačića ili nešto slično?
I nadalje, ispričat ću jednu anegdotu.
Naime, jednom me natjerala prijateljica da prisustvujem obliku takve seanse samo da bi pobila moj "zločesti racio valjanim dokazima". Na spomenutoj seansi su svi doživjeli neka prosvjetljenja, da se tako izrazim, osim mene dakako.
Objašnjenje je bilo tradicionalnog Ad Hominem tipa.
Ja, naime, nisam bio otvoren ka novim saznanjima i stoga nisam uspio uvidjeti mistične sile.
Ili nešto slično, nije važna forma rečenice koju sam dobio za objašnjenje.
Dakle, zar sam ja uistinu tako skeptična osoba da čak ne mogu niti vidjeti pojavu Viših sila ili su te osobe toliko otvorene novim mogučnostima da vide Više sile i kada ih nema??

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 21:06

Kako se moze imat pojma o necem sto je made up.. ko da ja kazem nemojte se smijat mom nevidljivom prijatelju, jer vi o njem nis ne znate, a ja ga dobro poznam i druzimo se odmalena.
I like to eat things.

Post Reply