a šta ćeš s takvim ljudima nego pustit im da se ube...za tog očito nema nade...pure_evil wrote:Moj prijatelj je popio 30 raznoraznih tableta i pao u komu ali je prezivio pa mu je bilo zao,reko je da ce se upucat sljedeci put
inace ovo mu je bila treca "nesreca" jednom si je rezao zile a jednom se pokusao objesiti
Val samoubojstava po Hrvatskoj...
-
filmofil
This is the Zodiac speaking.
- Dragonrage
ma...budala...šta ne odustane kad mu to ionako ne polazi za rukom. da ima tak jaku želju umrijeti već bi se i ubio...pure_evil wrote:Moj prijatelj je popio 30 raznoraznih tableta i pao u komu ali je prezivio pa mu je bilo zao,reko je da ce se upucat sljedeci put
inace ovo mu je bila treca "nesreca" jednom si je rezao zile a jednom se pokusao objesiti
- john_constantine
- elrania
a evo mu sad dokaza da u zivotu moze bit jos i gore no sto mu je bilo kad se planirao ubiti
na kraju krajeva, sam si je kriv. da je izabrao brzi i manje dramatican nacin te da nije radio predstavu od svoje smrti i paljuckao se usred skole bio bi vec vjerojatno fino mrtav i zadovoljan. ovako ga ceka poprilicno traumatican nastavak zivota, u slucaju da opet ne pokusa nesto
na kraju krajeva, sam si je kriv. da je izabrao brzi i manje dramatican nacin te da nije radio predstavu od svoje smrti i paljuckao se usred skole bio bi vec vjerojatno fino mrtav i zadovoljan. ovako ga ceka poprilicno traumatican nastavak zivota, u slucaju da opet ne pokusa nesto
-
John_Ryder
- Asfodel
Da, i ja sam to čula...da je htio zadivit cureJohn_Ryder wrote:Čito sam da se taj klinjo nie htio ubiti,nego je na ju tubu vidio neki video kak se poliješ s određenom vrstom razrjeđivača,
zapališ se,vatra gori po tebi al ti nie ništa. kao on je htio to izvest i ispast faca pred ekipom,al se zajebo jer je kupio
krivi taj razrjeđivač
E sad što je prava istina...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
to samo on zna,al je on previše skuren da bi pričao sad.Asfodel wrote:Da, i ja sam to čula...da je htio zadivit cureJohn_Ryder wrote:Čito sam da se taj klinjo nie htio ubiti,nego je na ju tubu vidio neki video kak se poliješ s određenom vrstom razrjeđivača,
zapališ se,vatra gori po tebi al ti nie ništa. kao on je htio to izvest i ispast faca pred ekipom,al se zajebo jer je kupio
krivi taj razrjeđivač![]()
E sad što je prava istina...
ups crni humor.
- john_constantine
jbt, koliko grešaka u jednom tekstu.John_Ryder wrote:Čito sam da se taj klinjo nie htio ubiti,nego je na ju tubu vidio neki video kak se poliješ s određenom vrstom razrjeđivača,
krivi taj razrjeđivač
Michel puši karu.
-
John_Ryder
jbg,čorav sam već od tih sitnih slovajohn_constantine wrote:jbt, koliko grešaka u jednom tekstu.John_Ryder wrote:Čito sam da se taj klinjo nie htio ubiti,nego je na ju tubu vidio neki video kak se poliješ s određenom vrstom razrjeđivača,
krivi taj razrjeđivač![]()
![]()
![]()
![]()
- maddjuro
ne nužno, bila je tema samoubojstvo na oprah pred par mjeseci, i gosti su bili ljudi koji su se pokušali ubiti i nisu uspili,elrania wrote:a evo mu sad dokaza da u zivotu moze bit jos i gore no sto mu je bilo kad se planirao ubiti
sjećam se jednog lika koji se bacio pod vlak i ostao bez nogu, i kaže da je nakon što je preživio nesreću konačno spoznao boga i da je konačno sretan u životu,
I may be an idiot, but i am no fool.
- Knatchbull
možda žele poslat poruku mladima da se ni ne pokušavaju ubiti jer neće uspjeti pa kad se probude će stvarno željeti umrijetijohn_constantine wrote:hm, znate onaj slučaj dječaka koji se zapalio u školi? meni je to loše što ga održavaju na životu. Kako će samo biti kada mu uspiju spasiti život? unakažen, traumatiziran i mediji će ga maltetrirati...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
mrtwa
joj ma ta samoubojstva u zadnje vrijeme..
ja mislim da to nije problem nikakve subkulture ili ljubavnih problema nego jednostavno manjak razgovora...i čvrste ruke u odgoju!!!
Znam po sebi,ja imam 16 godina, sa starim ne progovorim ni a osim o školi i ocjenama, dost mi je puta palo na pamet samoubojstvo kad sam imala 14-ak godina. Mislim da ta djeca jednostavno odu predaleko u privlačenju pažnje...
sve bi ja to dovela u red
ja mislim da to nije problem nikakve subkulture ili ljubavnih problema nego jednostavno manjak razgovora...i čvrste ruke u odgoju!!!
Znam po sebi,ja imam 16 godina, sa starim ne progovorim ni a osim o školi i ocjenama, dost mi je puta palo na pamet samoubojstvo kad sam imala 14-ak godina. Mislim da ta djeca jednostavno odu predaleko u privlačenju pažnje...
sve bi ja to dovela u red
Real terror is not the sigth of death. It is the fear of death. What is the fear of death? Terror of the unknown.
http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)
http://originalevil.blog.hr - ako vas treba nešto nasmijati=)
- elrania
ja sa svojim nisam nikad ni razgovarala, prvi put mi je rodendan cestitao prosle godine preko smsa kad je pokrenut postupak za alimentaciju, a zivimo u istom gradu cijeli zivot i ispala sam ok.
stvar je u samopouzdanju i manjak istoga se tesko nadoknaduje, a ljudi su po prirodi sebicni i lijeni tako da je to dodatan faktor
ne bih isla tako daleko i krivila roditelje za to sto se ne prica, jer ne vidim ni najmanji razlog zato da dijete ne pride mami ili tati i pokaze interes za nj i potrazi pomoc. roditelji se osjecaju ko autsajderi u djetetovu zivotu i ni ne znaju kako da pristupe i zeli li ih dijete uopce kraj sebe, a priznajmo da vecina "problematicnih" nema najtopliji stav prema roditelju koji se moze osjecati povrijedeno te mu je i samom tesko. to dijete uglavnom ne prijmecuje, jer ima tendenciju stavljati sebe u prvi plan... i onda to nerazgovaranje prede u naviku...i eto... ne vrijedi ovo za sve, jer sigurno ima onih koji sa svojom djecom ni nemaju vremena pricati niti zele pronaci to vrijeme, no vjerujem da je to uglavnom stvar u medusobnoj separaciji
a i na kraju krajeva, nije se roditelj prvi promijenio, nego dijete
no stvar se izgladi s godinama kad izblijedi taj val adolescentske izgubljenosti i ogorcenosti.
stvar je u samopouzdanju i manjak istoga se tesko nadoknaduje, a ljudi su po prirodi sebicni i lijeni tako da je to dodatan faktor
ne bih isla tako daleko i krivila roditelje za to sto se ne prica, jer ne vidim ni najmanji razlog zato da dijete ne pride mami ili tati i pokaze interes za nj i potrazi pomoc. roditelji se osjecaju ko autsajderi u djetetovu zivotu i ni ne znaju kako da pristupe i zeli li ih dijete uopce kraj sebe, a priznajmo da vecina "problematicnih" nema najtopliji stav prema roditelju koji se moze osjecati povrijedeno te mu je i samom tesko. to dijete uglavnom ne prijmecuje, jer ima tendenciju stavljati sebe u prvi plan... i onda to nerazgovaranje prede u naviku...i eto... ne vrijedi ovo za sve, jer sigurno ima onih koji sa svojom djecom ni nemaju vremena pricati niti zele pronaci to vrijeme, no vjerujem da je to uglavnom stvar u medusobnoj separaciji
a i na kraju krajeva, nije se roditelj prvi promijenio, nego dijete
no stvar se izgladi s godinama kad izblijedi taj val adolescentske izgubljenosti i ogorcenosti.
- Boby
Ona osoba u oprah kaj je ostala bez nogu nije bio lik već cura. Da, cura ostade bez nogu, biti će cijeli život invalid a tak je sada pronašla mir. "Pronašla sam Isusa" reće ona
Koliko god cijenio vjeru ovakve rečenice su mi poremećene; osobito kada izlaze iz ustiju mlade osobe. Kako god bilo, ne zna se kako će samoubojice reagirati kada ostanu trajno unakaženi ili bogalji nakon neuspjelog pokušaja. Neki valjda daljni život dožive kao izazov ili nekakav kontraefekt s obzirom da su htjeli dići ruku na sebe kada stvari nisu bile toliko gadne a sada su mnogo gore
@elrania - lijepo rećeno
@mrtwa - nadam se da si u ove dvije godine uspjela na neke stvari drukčije gledati
Koliko god cijenio vjeru ovakve rečenice su mi poremećene; osobito kada izlaze iz ustiju mlade osobe. Kako god bilo, ne zna se kako će samoubojice reagirati kada ostanu trajno unakaženi ili bogalji nakon neuspjelog pokušaja. Neki valjda daljni život dožive kao izazov ili nekakav kontraefekt s obzirom da su htjeli dići ruku na sebe kada stvari nisu bile toliko gadne a sada su mnogo gore
@elrania - lijepo rećeno
@mrtwa - nadam se da si u ove dvije godine uspjela na neke stvari drukčije gledati
Last edited by Boby on 27 Mar 2008, 16:15, edited 1 time in total.