Ženski kutak
- john_constantine
- Andrej
Re: Ženski kutak
Ja sam večan. Kao ljudska glupost.john_constantine wrote:baš tako. Ionako svi imaju "rok trajanja".
We're all mad here...
- john_constantine
jep... a i samo kažeš ono "da su pametne, mogle su me imati."Andrej wrote:Ja sam večan. Kao ljudska glupost.john_constantine wrote:baš tako. Ionako svi imaju "rok trajanja".
Michel puši karu.
- callac
jej, isprobat ću nove škare na nekom drugom osim na sebi..bratova cura mi je došla na šišanje i frizuru 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Uglavnom potpis.Scarface wrote:Bla bla bla
Na ono što je JaneDoe rekla kako smatra većinu ljudi lijepima, ja smatram većinu ljudi prosječnima - što i jesu. Ni lijepi, ni ružni.
Ljepota mi je ne baš česta stvar za vidjeti i pravu ljepotu gotovo da smatram darom. Uglavnom, nešto što treba cijeniti, slaviti. (lol, ovo sve možda zvuči glupo)
I danas mnogo tog prosječnog se trpa pod ljepotu. Neka random girl next door dobije ulogu u nekoj serijici, poslikaju je za neki cover - i hop, ona je ljepotica. Ma daj.
Možda i zato toliko cijenim ljepotice iz starog Hollywooda i Supermodele 90-ih koje su tad od svih "slavnih profesija" bile najrazvikanije, jer su osim manekenskih proporcija bile lijepe i nije bilo grijeh ako imaju kakvu oblinu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Sto ljudi - sto ćudi
sto žena - dvjesto sisa itd... meni opet te hollywoodske ljepotice sa preiščupanim obrvama, vikler frizurom i pješčani sat figurom ne predstavljaju neki pojam lijepog...bile su, za to vrijeme, ali mi ne živimo više u tom vremenu i postoji neki napredak u svemu pa tako i u poimanju ljepote. opet, današnje "ljepotice" su sve klonovi klonova, neke se furaju na šezdesete, neke na treš osamdesetih, druge pak na neki futurizam, jebiga došlo je vrijeme reciklaže i meni ovo doba najviše paše jer sve prolazi. Cijenim prirodnu ljepotu, ali volim i male nesavršenosti, kako na ženi tako i na muškarcu jer u suprotnom bi mi služio/la kao ukras u staklenoj vitrini.
Ako bih morala navesti primjer najljepše žene na svijetu (naravno radi se samo o mom ukusu) bila bi to Milica Jovović. Krhko skoro dječačko tijelo, ali ipak sa nekim sisicama, osmjeh za krepati (iako znam da su sve ljuskice u ustima), pogled koji očarava i sve joj stoji, svaki stil...da mogu, sad bih potpisala da izgledam kao ona. I modeli 90ih su svaka za sebe bile posebne, zato se i dan danas spominju, plus što je to bilo vrijeme supermodela, danas su tu samo manekenkice koje što su čudnije, to bolje kotiraju..i to mi se ne sviđa!
Ako bih morala navesti primjer najljepše žene na svijetu (naravno radi se samo o mom ukusu) bila bi to Milica Jovović. Krhko skoro dječačko tijelo, ali ipak sa nekim sisicama, osmjeh za krepati (iako znam da su sve ljuskice u ustima), pogled koji očarava i sve joj stoji, svaki stil...da mogu, sad bih potpisala da izgledam kao ona. I modeli 90ih su svaka za sebe bile posebne, zato se i dan danas spominju, plus što je to bilo vrijeme supermodela, danas su tu samo manekenkice koje što su čudnije, to bolje kotiraju..i to mi se ne sviđa!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Izvini, ali stvarno mislim da je lepota dar dovoljan sebi i da je ne treba preterano uzdizati.Asfodel wrote: Na ono što je JaneDoe rekla kako smatra većinu ljudi lijepima, ja smatram većinu ljudi prosječnima - što i jesu. Ni lijepi, ni ružni.
Ljepota mi je ne baš česta stvar za vidjeti i pravu ljepotu gotovo da smatram darom. Uglavnom, nešto što treba cijeniti, slaviti. (lol, ovo sve možda zvuči glupo)
I danas mnogo tog prosječnog se trpa pod ljepotu. Neka random girl next door dobije ulogu u nekoj serijici, poslikaju je za neki cover - i hop, ona je ljepotica. Ma daj.
Možda i zato toliko cijenim ljepotice iz starog Hollywooda i Supermodele 90-ih koje su tad od svih "slavnih profesija" bile najrazvikanije, jer su osim manekenskih proporcija bile lijepe i nije bilo grijeh ako imaju kakvu oblinu.
Većina jako lepih ljudi koje znam(i ovaj put ću se usuditi s razlogom da generalizujem), je toliko samozadovoljno svojom ljušturom, da misle da je dovoljno da se pojave i svi da padnu na dupe.
Lep i glup. Ima tu nešto, bez zajebavanja. To je kad neko pomisli da je sve dobio od boga i da ne mora da radi na sebi nimalo.
E prc!!!! U svakom pogledu prc... Društvenom, zabavnom, seksualnom.....
Može žensko da je lepo ko slika, ali ako legne ko komad sirove ribe i samo smrdi u ćošku....noga u dupe.
Može da je lepo ko grčka boginja, ali ako me pogleda kao tele kad joj nešto pričam....noga u dupe.
Oni koji misle da je lepota ogromnaaaa nagrada, biće veoma tužni kad počnu da sede i siseta i dupeta im se budu oklembesila.
Lepota? To je možda samo prve sekunde i gotovo. Postoji deo psihe, koji nas tera da ljude s kojima provodimo vreme, nam čini sve lepšima i lepšima. Čak nam i ružni ljudi iz okoline postaju sve fizički prihvatljiviji i lepši.
I najlepša žena na svetu je moja devojka, jer ima sjajan ukus za muškarce
We're all mad here...
- john_constantine
Za sve to postoji alkohol.Andrej wrote:Asfodel wrote: Lepota? To je možda samo prve sekunde i gotovo. Postoji deo psihe, koji nas tera da ljude s kojima provodimo vreme, nam čini sve lepšima i lepšima. Čak nam i ružni ljudi iz okoline postaju sve fizički prihvatljiviji i lepši.
Pijem da zaboravim, samo što se dogodi da zaboravim platiti račun.
Michel puši karu.
- Andrej
Kad sam pijan nije mi do seksa nego do gledanja fudbala.john_constantine wrote:Za sve to postoji alkohol.Andrej wrote:Asfodel wrote: Lepota? To je možda samo prve sekunde i gotovo. Postoji deo psihe, koji nas tera da ljude s kojima provodimo vreme, nam čini sve lepšima i lepšima. Čak nam i ružni ljudi iz okoline postaju sve fizički prihvatljiviji i lepši.
:
We're all mad here...
- Bub
Ja kad pijem nekako mi te cure sve ljepše i ljepše.john_constantine wrote:Za sve to postoji alkohol.Andrej wrote:Asfodel wrote: Lepota? To je možda samo prve sekunde i gotovo. Postoji deo psihe, koji nas tera da ljude s kojima provodimo vreme, nam čini sve lepšima i lepšima. Čak nam i ružni ljudi iz okoline postaju sve fizički prihvatljiviji i lepši.![]()
Pijem da zaboravim, samo što se dogodi da zaboravim platiti račun.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
Udaj se za mene.callac wrote: Ako bih morala navesti primjer najljepše žene na svijetu (naravno radi se samo o mom ukusu) bila bi to Milica Jovović. Krhko skoro dječačko tijelo, ali ipak sa nekim sisicama, osmjeh za krepati (iako znam da su sve ljuskice u ustima), pogled koji očarava i sve joj stoji, svaki stil...da mogu, sad bih potpisala da izgledam kao ona.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Decadentor
Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam i nemam jbgaAndrej wrote: jeste, žene vole lepo muško dupe, jake ruke, lepa leđa, oči...a lice..stavka broj 20.
Šarm, šarm, šarm, muževnost, duhovitost, kultura, mangupluk, snaga i inteligencija. To je muškarac.

- Andrej
AhaBub wrote: Ja kad pijem nekako mi te cure sve ljepše i ljepše.![]()
SpoilerShow

SpoilerShow

We're all mad here...
- Andrej
Boli te uvo. Onda samo laži da ti je ogromanDecadentor wrote:Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam i nemam jbgaAndrej wrote: jeste, žene vole lepo muško dupe, jake ruke, lepa leđa, oči...a lice..stavka broj 20.
Šarm, šarm, šarm, muževnost, duhovitost, kultura, mangupluk, snaga i inteligencija. To je muškarac.![]()
We're all mad here...
- Decadentor
to mogu samo onlineAndrej wrote:Boli te uvo. Onda samo laži da ti je ogromanDecadentor wrote:Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam Nemam i nemam jbgaAndrej wrote: jeste, žene vole lepo muško dupe, jake ruke, lepa leđa, oči...a lice..stavka broj 20.
Šarm, šarm, šarm, muževnost, duhovitost, kultura, mangupluk, snaga i inteligencija. To je muškarac.![]()