Sto se zadnje jeli/pili
- metallicat
Re: Sto se zadnje jeli/pili
ta je
naravno ima i boljih, ali opet je fina. nemam pojma koliko košta jer mi baka dala.

- Jane Doe
super onda, morat ću probat, već ih dulje vrijeme snimammetallicat wrote:ta jenaravno ima i boljih, ali opet je fina. nemam pojma koliko košta jer mi baka dala.
ma u lidlu ima tako odličnih keksi za smiješmu cijenu (kad sam već kod lidla, pa da spomenem) oni kolutići (veliki) u kutiji 400g pakiranje - isti su oni danski keksi s maslacem iz one limene kutije (znate na koje mislim); i neki morenazzi, čokoladni keksi preliveni bijelom čokoladom, jedva se zaustavim kad krenem

- metallicat
uuu moram probat te. znaš kako se zovu?
u lidl idem jednom u 3 mj samo po slatko, jer mi nije baš usput. već sam spominjala ove, oni keksi čoko chip cookies, 8 njih dođe 6,7 kn, najbolji ikad
jednom sam ih uhvatila na akciji, 4 kn.
u lidl idem jednom u 3 mj samo po slatko, jer mi nije baš usput. već sam spominjala ove, oni keksi čoko chip cookies, 8 njih dođe 6,7 kn, najbolji ikad

- Jane Doe
e ti, kak sam ih mogla zaboravit, jebenimetallicat wrote:uuu moram probat te. znaš kako se zovu?
u lidl idem jednom u 3 mj samo po slatko, jer mi nije baš usput. već sam spominjala ove, oni keksi čoko chip cookies, 8 njih dođe 6,7 kn, najbolji ikadjednom sam ih uhvatila na akciji, 4 kn.
oni jedni ti se zovu morenazzi. imaš one u bijeloj čokoliadi a tamni keks (ti su bolji) i one svjetli keks umočen u tamnu čokoladu. isto u obliku kolutića.
a one velike kolutiće u kutiji, da me ubiš nebi se sjetila. al i onak idem u nabavu tamo u subotu pa ću kupit pa javim.
gledam sad doma promo novinice, al nema ih tamo, al zato vidim štrudle od smokve 264g 5,99 (akcija 21.-23.2.) i kakao namaz s lješnjacima 750g tegla 21,99 (akcija 17.-23.2.) po to se ide, ooooo daaaa

- remike2
Pitu sa sirom, colu.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Decadentor
- Victor Crowley
Jutro je. Kava, naravno.
-
John_Ryder
naranča,jabuka..
- elrania
tijesto+kukuruz+srdela(prihvatljivo čak)+sir kocke salatu
i unutra najljuće feferone koje sam ikada probala. liznula sam komadić kožice koji je bio u toj salati satima i cijela usta mi gore.
moji sadili i prirpemili
i unutra najljuće feferone koje sam ikada probala. liznula sam komadić kožice koji je bio u toj salati satima i cijela usta mi gore.
moji sadili i prirpemili
- metallicat
- Jane Doe
- elrania
sendvič - dimljena pileća prsa, sirni namaz s povrćem, nacijeđen limun
- remike2
Sendvič, colu.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Decadentor
- cactus
Komadić patke na prazan želudac i kava
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.