Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- elrania
- metallicat
- elrania
- metallicat
- dodo
Vjeruj mi ako ti se jedinica nije sviđala onda če ti se duja još manje.Boby wrote:Javi onda dojmove o Wrong Turnu. Svi ga uglavnom hvale ali meni je jedinica bila toliko loša da zazirem uopće dvojci dati šansumetallicat wrote:uspješno skinula Arthura s torrentadanas se onda gledato i Wrong turn2.
![]()
Meni je jedinica jebena.,duja ok .
- metallicat
i meni je jedinica loša, jedva pogledala do krajaBoby wrote:Javi onda dojmove o Wrong Turnu. Svi ga uglavnom hvale ali meni je jedinica bila toliko loša da zazirem uopće dvojci dati šansumetallicat wrote:uspješno skinula Arthura s torrentadanas se onda gledato i Wrong turn2.
![]()

- elrania
skinula sam dvojku pred negdje 2, 3 tjedna, prevrtila ju malo i posudila dvd bez potrebe da prvo pogledam film... jedinicu isto nisam gledala; traileri su djelovali blesavo te me nije uopce zainteresirala, al budem ih ja sad oko bozica kad predahnem malo s poslommetallicat wrote:uspješno skinula Arthura s torrentadanas se onda gledato i Wrong turn2.
![]()
- Aryx
- dodo
Meni je jedinica jebena a duja kako sam rekao ok pa onda nemoj ni pokušavat meni dosta lošija.radnja je takva da se u filmu odvija neki reality show surviving bla bla pa se nešto tamo love ovo ono i naravno sretnu opaku obitelj ma neda mi se uopče prepričavatmetallicat wrote:i meni je jedinica loša, jedva pogledala do krajaBoby wrote:Javi onda dojmove o Wrong Turnu. Svi ga uglavnom hvale ali meni je jedinica bila toliko loša da zazirem uopće dvojci dati šansumetallicat wrote:uspješno skinula Arthura s torrentadanas se onda gledato i Wrong turn2.
![]()
baš zato ću duju, da vidim koliko lošije može bit
stavit ću sad slikice neke
![]()
Recimo glupa mi je ta tema o reality shovu ai ima stvarno naivnih smješni scena reciomo u početku filma rascjepa ženu sa sjekirom na pola ko cjepanicu
To ne rade ni opaki koljači kao jason ili michael osim pinheda ali jebiga on ima takve moči a ovi ha ha