Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 17:55

GROBARI U M´BORU:
Sada kada su se stvari malo "slegle" da napisem kako je bilo u "smrdljivom gradu" aka Middlesbroughu!

- Nas oko 150 Grobara, iz Londona i okolice, je krenulo vozom za Boro. Čim smo usli u voz, poceli smo sa pesmom! Ljudi su u neverici gledali kako pevamo! Vozac je 7 (sedam!) puta zaustavljao voz i molio nas da prestanemo, . Kada smo, konacno (za njih) stigli u Boro, vozac je rekao: "Sve sam video, ali ovakvo navijanje u vozu - nikada" (naravno, rekao je na engleskom)

- Kada smo dosli u M'bro, pridruzilo nam se 50ak grobara sa severa Engleske (Newcastle, Gateshead, pa čak i Sunderland). Pitali smo neke lokalce gde se nalazi pab gde idu najvaterniji navijaci Boroa. Uputili su nas u "The Red Lion" pab. Kada smo usli u pab, bilo je oko 150 navijaca Boroa. Videvsi nas složne, nisu se usudili ništa da kažu. Bez reci su, jedan po jedan, napustili pab. Ostala su neka sestorica, najvatrenijih, da ne kažem najglupljih!
Izabrao sam najveceg i pokazao mu put prema vratima. Čim je klimnuo glavom, i dao znak da neće da izadje, nogom sam ga udario pravo u facu! Umesao se njegov drug, dok su ostala cetvorica pobegla.
Rekao sam Grobarima; "Stay out of this" ( da me i oni razumeju) i sam(!) sam ovu dvojicu ubio od batina. Čak sam ih, smekerski, naterao da plate pice svima nama! )
Pili smo, na njihov racun, do pola sata pre tekme.

- Na putu za stadion pevamo "Zeko, lopove". Na ulazu u sam stadion pocije pesma: "Small town in Yorkshire, you're just a small town in Yorkshire". Smoggies u neverici gledaju kako složno organizujemo kop!
Oko 3000 Grobara na stadionu. Peva se 90 min! Odlucno i složno smo im pokazali srpski inat! Na njihov treci gol, vadimo oko 30ak baklji i palimo u obliku “PFC”Boro simpatizeri (namerno neću reci navijaci) su ostali u stanju soka; kada se nas, oko 500, skinulo na -10!
Jedan “frajer”, boro fan na istocnoj tribini, me je pogledao “popreko”, i ja sam, bez oklevanja, uzeo baklju i pogodio ga po sred glave! Intervenisala je murija. Jedan od njih je izgledao toliko arogantno, sto je bio dovoljno dobar razlog ortaku da ga udari pesnicom u bradu!
Oko 150-200 pandura su poceli da nam se izvinjavaju, tako da smo nekako nasli “zajednicki jezik” Simpatizeri Boroa u strahu napustaju tekmu pre kraja.

Image

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Last edited by GreenHornet on 14 Sep 2008, 17:58, edited 1 time in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 17:56

Delije u Škotskoj:

..Kada su ih primetili skotski navijaci, prisutnim ciganima je prisao jedan popio kriglu piva na eks i razbio je sebi u glavu. Verovatno je hteo da pokaze koliko su ludi skoti. U tom trenutku je nastalo ludilo. Sve u isto vreme, jedan ciganin je usao u sank, uzeo je flasu votke i krenuo da pije na eks. Uspeo je da popije dve trecine pre nego sto se srusio bez reci (pio je puno pre dolaska u kafic). Sledeci ciganin je uzeo najblizu pepeljaru prepunu opusaka i pepela i sipao u usta kao da je najukusnija hrana. Treci ciganin je izvadio zilet, isekao vene i poceo da ide kroz kafic i prska skotlandjane. Seltikovci su poceli da napustaju kafic, a ciganima se pridruzila nova grupa beogradjana. Tako su osvojili jedan od Seltikovih kafica ...

:lol: :lol: :lol:

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 14 Sep 2008, 22:11

GreenHornet wrote:Ok.Ja više neću raspravljati o "ozbiljnijim" stvarima jer se nekim ljudima nešto jednostavno ne može objasniti makar se "popeo na čičimak" već ću samo eventualno komentirati kakav clip,sliku ili što već.
Ja sam kontao da se o tome radi na ovom topiku kad smo ga pokrenuli, znachi kakve crne prepirke ko je jachi bolji i slichno kad je to besmisleno nikad niko ionako nije nikom priznao ni na jednom forumu da je izgubio , znachi niti jedna grupa na prostorima ex-YU, tako da zaista ne vidim chemu svo ovo prepucavanje, daj bre stavljajte neke fotke, barem Torcide, BBB i koga josh ima ovde...

@Zmaju - gde si iskopo ove "izveshtaje" Cigana i Grobara, i chemu to, koje je znachenje toga od pre par godina, shta uteha neka ili shta, znachi brate bio si OK i sve je bilo oK i odonda kad su te tvoji sklonili iz grue odjedno ti se neshto desilo i krenuo si da se ponashash jako chudno i kontradiktorno, evo ako je frka ovde reci mi koji je problema na PM OK ?
I daj bre postavi barem jednu fotku Torcide jbogabog, jel ti teshko il shta koji qrac ?!
U chemu je problem ? Aj molim te odgovori mi...

Znachi josh jednom apelujem da se ne kvari topik glupostima u vidu prepucavanja , i da se postavljaju samo fotke i klipovi, znachi bez puno proseravanja jer se pokazalo da to nema smisla...ako vam je cilj da se prekine ovaj topik , ja vas opet molim da mi se to jasno KAZE JASNO i TRANSPARENTNO i zaista prekinucui istog trenutka i nastaviti da pratim samo topike o HORROR flmovima...jer nemam nameru samo ja da postavljam ovde a vi da glumite ludilo, shmekere ili ne znam ni ja shta i samo bacate komentare, dajte jbga Torcidu, BBB, Kohortu, Armadu pa da i ja malo bacam komentare, zasta ne vidim chemu ovo vodi ? Koji je cilj ? Nemam nameru da ovo nastavim ako samo ja postavljam fotke a vi svi ostali glumite opake navijache i prepucavate se...dogvorite se jbga...OK ?

Chukarichki - Zvezda

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Sep 2008, 22:16

GreenHornet wrote:Delije u Škotskoj:

..Kada su ih primetili skotski navijaci, prisutnim ciganima je prisao jedan popio kriglu piva na eks i razbio je sebi u glavu. Verovatno je hteo da pokaze koliko su ludi skoti. U tom trenutku je nastalo ludilo. Sve u isto vreme, jedan ciganin je usao u sank, uzeo je flasu votke i krenuo da pije na eks. Uspeo je da popije dve trecine pre nego sto se srusio bez reci (pio je puno pre dolaska u kafic). Sledeci ciganin je uzeo najblizu pepeljaru prepunu opusaka i pepela i sipao u usta kao da je najukusnija hrana. Treci ciganin je izvadio zilet, isekao vene i poceo da ide kroz kafic i prska skotlandjane. Seltikovci su poceli da napustaju kafic, a ciganima se pridruzila nova grupa beogradjana. Tako su osvojili jedan od Seltikovih kafica ...

:lol: :lol: :lol:
:prayer: :rolleyes:
Michel puši karu.

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 14 Sep 2008, 22:27

Ne kotam zaista, sta sad ja izvuchem neko lupetanje pojedinaca sa Torcidinog foruma ili BBB od pre par godina i postavim i kao shta - objasni poentu toga ? :shock:
Ovo nisu niti zvancichni izveshtaji niti bilo shta , znachi ne konrtam chemu to, jedino shto mou da predspostavim je da poshto kao necete medjusobno da se svadjate vshe onda kao aj da prozivamo malo Srbe... :lol:
Daj bre to je patetichno, dal sam ja ovde ismejao bilo koga ili prozvao bilo koju akciju ili bilo shta hrvatskih navijacha ?

PARTIZAN - Borac

slike http://casopis.izaberipartizan.com/v2/g ... =18&page=1

klip http://www.youtube.com/watch?v=Pnb5GRElbi8

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 14 Sep 2008, 22:35

Ono gore je verovatno slikao moj dobri drug bumbar.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

The Undertaker

Post by The Undertaker » 14 Sep 2008, 22:39

Ja sebi ne mogu da oprostim sto necu ici na najbrojnije gostovanje u novijoj istoriji, u Temisvar :cry: A ultra jeftino bilo 25 evra voz+ 8 evra osiguranje + 7 evra karta ...
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 23:11

Charlie surfs again wrote:
@Zmaju - gde si iskopo ove "izveshtaje" Cigana i Grobara, i chemu to, koje je znachenje toga od pre par godina, shta uteha neka ili shta, znachi brate bio si OK i sve je bilo oK i odonda kad su te tvoji sklonili iz grue odjedno ti se neshto desilo i krenuo si da se ponashash jako chudno i kontradiktorno, evo ako je frka ovde reci mi koji je problema na PM OK ?
I daj bre postavi barem jednu fotku Torcide jbogabog, jel ti teshko il shta koji qrac ?!
U chemu je problem ? Aj molim te odgovori mi...

Što je tebi zaboga? :shock: :shock:
Stavio ih iz zafrkancije kao smiješne izvještaje,isto tako ću staviti od Torcide ili bilo koga drugoga ako pronađem nešto slično.A ova 2 izvještaja možeš naći na mali milijun čak nenavijačkih foruma da ne ispadne da sam prekopavao net.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 23:17

Evo slika Torcide iz ove sezone:
http://www.hnkhajduk.com/index.php?opti ... &Itemid=85
znači dakako klikne sa na sezonu 08/09

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 15 Sep 2008, 22:04

E to je OK stav...

Firma - incident u Jagodini

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=318843

Freddy

Post by Freddy » 16 Sep 2008, 00:09

GreenHornet wrote:
Gosp. wrote:
Čemu toliko čuđenje oko sukoba između navijača različitih klubova?

A što se tiće onog filmića koji si stavio, slažem se s Freddy-em.
Tučnjava? To je tučnjava!?
Nisi skonto!Ja govorim o tučnjavi na reprezentaciji!Sukoba nije bilo od Danske 96´ u Splitu do 2006. U Zg na Andori kada je 20 boysa naoružanih do zuba bez ikakvog razloga pretuklo 6 Torcidaša.
Ovo nije dobra snimka sto sam stavio,u živo je bila poprilična makljaža,valjda i to sam znaš.

P.S. O TOME DA JA PRIČAM GLUPOSTI JE DOVOLJNO POGLEDATI JEDAN FREDDYEV POST GDJE PRIČA DA JE MOMAK IZ AGRAMA (PAZI SAD) SKAKAKO LIKU IZ TORCIDE 70 SEKUNDI PO GLAVI...
O TADA POKUŠAVAM IZBJEGAVATI RASPRAVE JER MI JE SVE JASNO.
ovo sam tek sad vidio...kja izmišljaš...bilo je 14 sek.,a ne 70 sek....i nije taj lik iz agrama,več iz NS,taj lik je iz mog kvarta....i zato ne seri....nisi upučen u takve stvari....ovo sad smješno zvuči,skako je liku po glavi,ali to je sadašnjost...no dobro,nema više prepirke....vi stavljajte slike,kaj god očete,po meni ovaj forum nije za to,zato sam ja na drugom forumu za takve stvari
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Sep 2008, 00:13

imaš pravo,sorry-14 sekundi je bilo...moja greška...
doduše nije bilo nikakvog skakanja vec gađanja topovskim i bakljama ali to je već druga priča...
e da-agram crew,north squad,blue knigts,fakini itd.-da se nebi pisalo pojedinačno popularno je reći Agrami.

Gosp.

Post by Gosp. » 16 Sep 2008, 01:24

Pričate li vi o nekom starijem od 18 godina (vidim da se tu raspravlja o Agramu, BK isl.)? :roll:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Sep 2008, 03:42

Gosp. wrote:Pričate li vi o nekom starijem od 18 godina (vidim da se tu raspravlja o Agramu, BK isl.)? :roll:
Zato što su te ekipe sudjelovale u akciji o kojoj smo pričali. :)

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 16 Sep 2008, 14:41

Oznacheni pubovu su izvaljeni da su se montirali da izgledaju opasno kad je ovaj jedan uzo da ih slika, snimite te "sive" face :mrgreen: :

Image

Post Reply