E to o konju se i u nas pričaDecadentor wrote:Victor Crowley wrote:Ma sve to OK, ali kad pođu o vilama, ma nema Boga da ih ubijediš da nisu postojale. Što je najjače, čak i ljudi koji imaju visoko obrazovanje kunu se da su ih vidjeli![]()
Naravno da svi mi volimo te priče, ništa mi draže kad se s društvom skupim tako nekad i priče pođu odjednom, ničim izazvane. Iskreno, ne bude baš svejedno kasnije ali obožavam sve to.
Ja se sjecam jedne price (tj samo fragmenta) da su vile svake noci konu sputavale rep i tako nesto i liku koji drzi konja dosadilo i jednom on njih saceka i one kao krenu plesat kolo jako brzo i on baci vile (alat) na njih, vile se razmaknu a unutar kola lezi njegov sin proboden... to mi je bilo nesto najgore kao klincu
Filmski offtopic
- Victor Crowley
Re: Filmski offtopic
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Globalna zavjera + utjecaj medija. Može, kako ne
Al još uvijek ne mogu prežalit što je odustao od horor žanra. Ne mogu
Al još uvijek ne mogu prežalit što je odustao od horor žanra. Ne mogu
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Zar je catwoman toliko loš film ?
- john_constantine
prilično. Loše borbe, loša priča, loša kamera, lik nema nikakve veze s stripom, Sharon Stone je valjda najgora negativka koja postoji s debilnom idejom njezine "sposobnosti. Jedino što je valjalo je završna borba, ostalo je šrot.John_Ryder wrote:Zar je catwoman toliko loš film ?
Michel puši karu.
- popayy
Film je šrot žešći. Jedina dobra stvar u njemu je Halle Berry ( u kostimu, dok šuti i ne pokušava glumiti ).John_Ryder wrote:Zar je catwoman toliko loš film ?
- Michel
Jedan od najgorih filmova ikad.
Meni je najgora scena onaj pokušaj igranje košarke. Meni je bilo neugodno kad sam to gledao. https://www.youtube.com/watch?v=rNlmRId2FVQ
Meni je najgora scena onaj pokušaj igranje košarke. Meni je bilo neugodno kad sam to gledao. https://www.youtube.com/watch?v=rNlmRId2FVQ
- hitman_4
koja scenaMichel wrote:Jedan od najgorih filmova ikad.
heli beri si je skroz sjebala karijeru nakon oskara.. tak će i precijenjena j. lawrence propasti

-
John_Ryder
Pa ne vjerujem,kako su samo mogli tako posrati jedan DC strip
- john_constantine
ma već u startu se moglo vidjeti da će biti loš film čim su izašle prve slike kostima s Halle Berry.John_Ryder wrote:Pa ne vjerujem,kako su samo mogli tako posrati jedan DC strip
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ali ovaj video s košarkom...kamere wooot

- lemonzoo
Nisam znao da imam istomišljenike u vezi Jennifer Lawrence i njen tupavi pogled u prazninuhitman_4 wrote:koja scenaMichel wrote:Jedan od najgorih filmova ikad.
Meni je najgora scena onaj pokušaj igranje košarke. Meni je bilo neugodno kad sam to gledao. https://www.youtube.com/watch?v=rNlmRId2FVQ![]()
heli beri si je skroz sjebala karijeru nakon oskara.. tak će i precijenjena j. lawrence propasti
- john_constantine
Michel puši karu.
- Michel
Sad si me podsjetio da sam u zaostatku sa DC crtićima od Supermana do Batmana, ali još važnije, moram si skinut onu Batman crtanu seriju iz 90-ih pa da lagano počnem gledati.
-
olio