Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 15:25

Ok,necemo više,par momaka iz srbije ovo čita pa se ispred njih brukaš više nego što su vas srbi obrukali 13.5.1990 u Zagrebu,kad su vas delije polomile na borongaju i demolirale vam stadion ili kad su vas 2003. grobarski gastrabajteri masakrirali u Kriersu,a tek da ne spominjem kad vam je totalno nesmetano 30 ljudi iz jufnog fronta bilo u zagrebu na cibona-partizan.
ZATO VI LIJEPO I DALJE NAPADAJTE NAVIJACE HAMBURGA,KOHORTU,BRAČNE PAROVE IZ SRBIJE,NAVIJAČE ARISA a navijačke fightove ostavite za grupe koje nisu pičketine poput vas.
Ugodan dan želim.

P.S. POZDRAVI BBB METKOVIĆ I BOYSE IZ HERCEGOVINE OD "INTERNET NAVIJAČA" SA BAĆINSKI JEZERA LANI IZ 10.MJESECA. :wink:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Sep 2008, 15:31

Freddy wrote:
Gosp. wrote:Htio bih komentirati, ali bolje da zadržim svoje mišljenje za sebe. :roll:
izjavi mišljenje slobodno
Nebih htio nikoga vrijeđati, ali moram reči da GreenHornet sa vremena na vrijeme govori velike gluposti. :roll:
Čemu toliko čuđenje oko sukoba između navijača različitih klubova?
Zar je to nešto novo i neviđeno do sada?
Nadalje, i mene već blago iritira to konstantno pljuvanje BBB-a i opčenito degradiranje njihovog položaja na navijačkoj sceni. Iako su mi teme koje se temelje na prepucavanju "tko je bolji, jači, veči i opasniji" zapravo veoma smiješne, jednostavno moram to priznati.
Jasno je da će član ili simpatizer određene navijačke grupe uzdizati nju u nebesa te pokušavati drugu grupu prikazati u što gorem svjetlu, ali GreenHornet doista to radi na glup i djetinjast način.
Oprosti Green, ali to je moje mišljenje.
Nekada pomislim da sve te informacije isključivo nalaziš na forumima, index.hr-u isl medijima. :roll:
A što se tiće onog filmića koji si stavio, slažem se s Freddy-em.
Tučnjava? To je tučnjava!?
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Sep 2008, 15:35

GreenHornet wrote:Ok,necemo više,par momaka iz srbije ovo čita pa se ispred njih brukaš više nego što su vas srbi obrukali 13.5.1990 u Zagrebu,kad su vas delije polomile na borongaju i demolirale vam stadion ili kad su vas 2003. grobarski gastrabajteri masakrirali u Kriersu,a tek da ne spominjem kad vam je totalno nesmetano 30 ljudi iz jufnog fronta bilo u zagrebu na cibona-partizan.
Ajme meni, ovo je sada doista pretjerano.
Daj prestani rađe pisati o stvarima u koje nisi dovoljno upučen.

Freddy

Post by Freddy » 14 Sep 2008, 15:36

GreenHornet wrote:Ok,necemo više,par momaka iz srbije ovo čita pa se ispred njih brukaš više nego što su vas srbi obrukali 13.5.1990 u Zagrebu,kad su vas delije polomile na borongaju i demolirale vam stadion ili kad su vas 2003. grobarski gastrabajteri masakrirali u Kriersu,a tek da ne spominjem kad vam je totalno nesmetano 30 ljudi iz jufnog fronta bilo u zagrebu na cibona-partizan.
ZATO VI LIJEPO I DALJE NAPADAJTE NAVIJACE HAMBURGA,KOHORTU,BRAČNE PAROVE IZ SRBIJE,NAVIJAČE ARISA a navijačke fightove ostavite za grupe koje nisu pičketine poput vas.
Ugodan dan želim.

P.S. POZDRAVI BBB METKOVIĆ I BOYSE IZ HERCEGOVINE OD "INTERNET NAVIJAČA" SA BAĆINSKI JEZERA LANI IZ 10.MJESECA. :wink:
i kaj da ti ja sad velim na to,znao sam da če do tog doči,ali dobro to je to,ti si reko svoje,ja sam reko svoje i točka,ali savjetujem ti,odi barem jednu cjelu sezonu na tekme,i imat češ drugo mišljenje
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Sep 2008, 15:40

Neka ova tema ostane namjenjena Charlie-u i njegovom prezentiranju tamošnje scene.
Nema smisla da se svađamo međusobno o tome tko je koga prebio 90e, 97e ili 2007e.

A$H

Post by A$H » 14 Sep 2008, 15:41

Gosp. wrote:Neka ova tema ostane namjenjena Charlie-u i njegovom prezentiranju tamošnje scene.
Nema smisla da se svađamo međusobno o tome tko je koga prebio 90e, 97e ili 2007e.

a sta ces kad je nekima samo to vazno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 14 Sep 2008, 15:45

Ja ne znam koja je vasa motivacija da uopste idete na utakmice. Da bi ste tukli druge ? Skidali salove ? Vidi, skines sal i sta ces sa njime onda ? Nikad mi to nije bilo jasno. Ja sam izgurao x sezona po severu pre odlaska na zapad, sad kad sam se vratio isao sam redovno, ali na neutralne tribine (jer sever navija na autopilotu i stalno peva neka cetnicka govna, a sa time necu da imam veze), i kao sto sam rekao, radio sam sa FKCZ, druzio se sa igracima i trenerima i tako dalje. 20 godina sam isao na stadion jer volim Zvezdu, ne zanima me da psujem Partizan, ni Obilic, ni u ono doba Dinamo, Hajduk, sta god. Ako Dinamo i Hajduk dodju da igraju protiv nas, navijacu za ZVEZDU, jer to je moj klub.

Ista prica na kosarci. Isao sam gledati Cibonu , dobili smo ih 20 razlike, ovi pocnu vikati "ubi zakolji da hrvat ne postoji". Jebes to, idem kuci gledat na TVu. I sad bojkotujem stadion ako se vrati Dzaja...jebote k'o sad da kazes "pa nije onaj Sloba bio los predsednik, daj da ga vratimo".
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Sep 2008, 15:47

@A$H:
Oni kojima je važno na forumima pričati o takvim glupostima najčešće ne posječuju utakmice te nisu nikada u životu sudjelovali u pravoj tučnjavi.
Znao sam slučajno nailaziti na takve svađe na internetu i najčešće su glavni akteri tih svađa bili ljudi koji nemaju veze sa navjačkom subkulturom.
Freddy je rekao sve što je trebalo, ne isplati se više voditi polemiku.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 15:49

Gosp. wrote:

Nisi skonto!Ja govorim o tučnjavi na reprezentaciji!Sukoba nije bilo od Danske 96´ u Splitu do 2006. U Zg na Andori kada je 20 boysa naoružanih do zuba bez ikakvog razloga pretuklo 6 Torcidaša.
Ovo nije dobra snimka sto sam stavio,u živo je bila poprilična makljaža,valjda i to sam znaš.

P.S. O TOME DA JA PRIČAM GLUPOSTI JE DOVOLJNO POGLEDATI JEDAN FREDDYEV POST GDJE PRIČA DA JE MOMAK IZ AGRAMA (PAZI SAD) SKAKAKO LIKU IZ TORCIDE 70 SEKUNDI PO GLAVI...
O TADA POKUŠAVAM IZBJEGAVATI RASPRAVE JER MI JE SVE JASNO.
Last edited by GreenHornet on 14 Sep 2008, 15:56, edited 1 time in total.

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Sep 2008, 15:56

Neprijavljenih tučnjava i sukoba ima puno više nego što misliš.
Mog prijatelja i njegovu ženu su ove godine provocirali pa i napali u Splitu zato jer je imao Dinamov privjesak u automobilu (spomenuti čovjek inače nema nikakve veze sa bilo kojom navijačkom udrugom pa čak niti neide na utakmice već dugo vremena).
A ti onda govoriš da su BBB priglupa masa koja uokolo napada slabije grupe.
Naravno da je bilo sukoba koje nebih mogao nazvati "epskima", ali nije istina da su navijači Hajduka sve sami gentlemeni.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 15:57

[quote="Gosp."
Mog prijatelja i njegovu ženu su ove godine provocirali pa i napali u Splitu zato jer je imao Dinamov privjesak u automobilu (spomenuti čovjek inače nema nikakve veze sa bilo kojom navijačkom udrugom pa čak niti neide na utakmice već dugo vremena).
.[/quote]

To je kretenizam o kojem se ne treba raspravljati u ovom topicu.
Last edited by GreenHornet on 14 Sep 2008, 15:58, edited 1 time in total.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 14 Sep 2008, 15:57

GreenHornet wrote:
Gosp. wrote:

Nisi skonto!Ja govorim o tučnjavi na reprezentaciji!

E tu barem nema problema kod Srba. Nas boli qrac za repku. :D
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 16:02

PREDLAŽEM DA ADMIN. ZAKLJUČA OVAJ TOPIC.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Sep 2008, 16:07

nema poante zaključavati, onaj tko želi nešto pisati ili čitati neka to radi, drugi mogu (kao većina :D ) preskočiti cijeli topic 8)

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 16:10

Ok.Ja više neću raspravljati o "ozbiljnijim" stvarima jer se nekim ljudima nešto jednostavno ne može objasniti makar se "popeo na čičimak" već ću samo eventualno komentirati kakav clip,sliku ili što već.

Post Reply