Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 19 Jan 2016, 17:59

A stvar ukusa, jbg...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Jan 2016, 11:12

SpoilerShow
Meni je ona primjer prirodnog talenta. Na stranu što se čuje pola naglaska, što nekad djeluje previše neposredno ili što ja ju ne vidim često pa možda sad pričam bzvz. Rtl (koliko sam vidjela) su te svoje voditeljice birali imajući na umu najprije izvanserijsku ljepotu, a za drugo lako. Nigdje nisam vidjela toliko lijepih žena, a toliko netalentiranih, nekarizmatičnih, netelevizičnih i ukočenih. Strahota jedna. Još uvijek imam traume od T.Jurić kad pod polutremom kaže nedelja i ponedeljak i tako svaku božju emisiju, cijelu svoju karijeru. Gledajte nas sljedeće nedelje. Ili Pišek s obveznim 'biti će'.
Ne znam jesu gluplje one koje ili cijeli rtl koji im nije u stanju u x godina uputiti na pogreške koje vrijeđaju gledateljima inteligenciju. No i da nema toga, nemaju ni 10% Blaćine karizme, kako god ona nekad previše 'pučki' djelovala. Mislim, nije mi ona primjer za voditelja jer je nebrušeni dijamant, al je mila majka za njihove standarde.

:mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 20 Jan 2016, 21:48

Asfodel wrote:
SpoilerShow
Meni je ona primjer prirodnog talenta. Na stranu što se čuje pola naglaska, što nekad djeluje previše neposredno ili što ja ju ne vidim često pa možda sad pričam bzvz. Rtl (koliko sam vidjela) su te svoje voditeljice birali imajući na umu najprije izvanserijsku ljepotu, a za drugo lako. Nigdje nisam vidjela toliko lijepih žena, a toliko netalentiranih, nekarizmatičnih, netelevizičnih i ukočenih. Strahota jedna. Još uvijek imam traume od T.Jurić kad pod polutremom kaže nedelja i ponedeljak i tako svaku božju emisiju, cijelu svoju karijeru. Gledajte nas sljedeće nedelje. Ili Pišek s obveznim 'biti će'.
Ne znam jesu gluplje one koje ili cijeli rtl koji im nije u stanju u x godina uputiti na pogreške koje vrijeđaju gledateljima inteligenciju. No i da nema toga, nemaju ni 10% Blaćine karizme, kako god ona nekad previše 'pučki' djelovala. Mislim, nije mi ona primjer za voditelja jer je nebrušeni dijamant, al je mila majka za njihove standarde.

:mrgreen:
slažem se
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Inferno

Post by Inferno » 22 Jan 2016, 14:11

Bio danas kod očnog, vidim da već neko vrijeme vid mi šteka pa napokon se odlučio otići. Dioptrije minus 2 na lijevo oko, minus 2.5 na desno :o hello naočale

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 22 Jan 2016, 14:26

Inferno wrote:Bio danas kod očnog, vidim da već neko vrijeme vid mi šteka pa napokon se odlučio otići. Dioptrije minus 2 na lijevo oko, minus 2.5 na desno :o hello naočale
Uf, pa to ti je baš dosta. Tek ti je sad počelo smetati ili samo nisi odmah išao na pregled? Jer meni je već s -0.50 na jednom i -0.75 na drugom bilo grozno i odmah sam otišla po naočale, tako da mi se do sada smanjila dioptrija na -0.25 i -0.50. Moguće da za godinu-dvije neću više ni morati nositi naočale, iako vjerojatno nisam te sreće. :D

Inferno

Post by Inferno » 22 Jan 2016, 14:52

Annabel_Lee wrote:
Inferno wrote:Bio danas kod očnog, vidim da već neko vrijeme vid mi šteka pa napokon se odlučio otići. Dioptrije minus 2 na lijevo oko, minus 2.5 na desno :o hello naočale
Uf, pa to ti je baš dosta. Tek ti je sad počelo smetati ili samo nisi odmah išao na pregled? Jer meni je već s -0.50 na jednom i -0.75 na drugom bilo grozno i odmah sam otišla po naočale, tako da mi se do sada smanjila dioptrija na -0.25 i -0.50. Moguće da za godinu-dvije neću više ni morati nositi naočale, iako vjerojatno nisam te sreće. :D
smeta mi već par godina, ali nikad hrabrosti da odem :facepalm: a navikao živiti tak pa.... :zubifale:

olio

Post by olio » 22 Jan 2016, 15:19

ja od malena u minusu
2.25 i 2.5

Dobro si i uspio bez njih

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jan 2016, 16:58

Ne znam kakve vi to brige imate s naočalima. Meni zna samo smetati dok se znojim u vrtu. Jedino ako trebate posebno za čitanje i gledanje....
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Jan 2016, 17:33

Neki su nosili čim su dobili 0.25 i 0.5 (što se i mora) pa danas zahvaljujući toj početnoj brizi ne moraju uopće više jer su bili sretnici kojima se vid ispravio. Zamisli da si i ti mogao biti jedan od njih :mrgreen:
Pouka je da nutkate druge kad čujete za tako nešto da nauče na vašim greškama.

Inače, pitaj jel možeš leće. To bi ti trebalo malo zaustaviti dioptriju iz čisto mehaničkog razloga što liježe direkt na rožnicu pa ti se ne može lako taložiti 'prašina' (dioptrija). Da nemam fobiju, ja bih non stop leće furala. 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

Post by Michel » 22 Jan 2016, 21:37

A laserska operacija?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 23 Jan 2016, 11:15

Michel wrote:A laserska operacija?
ne hvala :lol:

A leće nemam i ne planiram nabavljat čisto jer znam da bi mi se "gadilo" to stavljat i vadit

boyko

Post by boyko » 23 Jan 2016, 19:19

ja nedavno na leće prešel. preporod :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 25 Jan 2016, 13:54

Pas mi se otrovao. :( Sve smo pokušali, i veterinar kaže da nema spasa. :( Kao da član obitelji umire...

Inferno

Post by Inferno » 26 Jan 2016, 22:28

jeben nedostatak vremena, film nisam pogledao ima dva tjedna :(

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Feb 2016, 17:32

Pregazio jadnu malu mačku. I to još nepregledni zavoj, brijeg, a mačke se igrale na cesti. Koga vraga se ukoče umjesto da pobjegnu na stranu?
Michel puši karu.

Post Reply