da, al to je malo glupo..elrania wrote:pa da, to jesu pilotske. i policajskeevo, ovo mi je savrseno link
uvijek si mozes nabaviti okvire s obicnim staklima pa nositi zbog sminke
Što ste zadnje kupili??
- Wendigo
- Asfodel
- metallicat
uf, kako su meni te naočale odvratneelrania wrote:pa da, to jesu pilotske. i policajskeevo, ovo mi je savrseno link
uvijek si mozes nabaviti okvire s obicnim staklima pa nositi zbog sminke

- Wendigo
metallicat wrote:uf, kako su meni te naočale odvratneelrania wrote:pa da, to jesu pilotske. i policajskeevo, ovo mi je savrseno link
uvijek si mozes nabaviti okvire s obicnim staklima pa nositi zbog sminkeljudi mi izgledaju tužno s njima
![]()
-
Ghrall
- elrania
- Dragonrage
Uff...nakon mjesec dana premišljanja i traženja prihvatljive cijene, jučer sam se napokon odvažio da kupim PS3. I kaj je bilo....??
Naime skužio sam da mogu kupiti rabljeni pod garancijom prek oglasnika za cirka 2500 kn...ok, to mi prihvatljivo, ali kaj kad moram još dati barem 500 kn za jednu igru, ili 1000 za dvije. A još je i riječ o rabljenoj robi, bez obzira na garanciju, nikad se ne zna. Onda sam skužio da većina dućana koja prodaje PS3, ga prodaje u kompletu sa dvije igre za cirka 3700 kn...i rekoh uzet ću ga tako,to mi čist ok solucija. Ošo ja u Algoritam, jer mi to bilo najbliže, izabrao ga i rekoh platiti ću ga u ratama...imam lovu da ga platim od jednom ali rekoh budem ovak, nikad se ne zna...
I kurac...odbiše mi karticu...popizdit sam htio!!!! Niš...sad ću pričekat plaću za koji dan, da se "osiguram2 pa ću ga uzet za cash. Jebeš kartice...ovo je bilo prvi i zadnji puta da pokušavam nekaj kupiti preko kartice...
Naime skužio sam da mogu kupiti rabljeni pod garancijom prek oglasnika za cirka 2500 kn...ok, to mi prihvatljivo, ali kaj kad moram još dati barem 500 kn za jednu igru, ili 1000 za dvije. A još je i riječ o rabljenoj robi, bez obzira na garanciju, nikad se ne zna. Onda sam skužio da većina dućana koja prodaje PS3, ga prodaje u kompletu sa dvije igre za cirka 3700 kn...i rekoh uzet ću ga tako,to mi čist ok solucija. Ošo ja u Algoritam, jer mi to bilo najbliže, izabrao ga i rekoh platiti ću ga u ratama...imam lovu da ga platim od jednom ali rekoh budem ovak, nikad se ne zna...
I kurac...odbiše mi karticu...popizdit sam htio!!!! Niš...sad ću pričekat plaću za koji dan, da se "osiguram2 pa ću ga uzet za cash. Jebeš kartice...ovo je bilo prvi i zadnji puta da pokušavam nekaj kupiti preko kartice...
- Dragonrage
-
FilmTV
Čudi me da ti se to nikada prije nije dogodilo ako često plačaš karticom. Meni se to više puta dogodilo kod nas i van zemlje pa sam zvao Amex i rekli su da je to uobičajeno pošto radi opterećenja sustava često uopće ne stigne kartica na autorizaciju pa treba probati više puta. Nema veze s tim imaš ili nemaš love. Sranje al eto, nema pomoći oko eventualne sramote na prodajnom mjestuDragonrage wrote:E u tom i jeste kvaka...imam loveA$H wrote:e da imas love nebi ti odbilo karticu..![]()
- Dragonrage
Nikad do sada nisam plaćao karticom...ništa. Ovo je bilo prvi put...i zadnji...FilmTV wrote:Čudi me da ti se to nikada prije nije dogodilo ako često plačaš karticom. Meni se to više puta dogodilo kod nas i van zemlje pa sam zvao Amex i rekli su da je to uobičajeno pošto radi opterećenja sustava često uopće ne stigne kartica na autorizaciju pa treba probati više puta. Nema veze s tim imaš ili nemaš love. Sranje al eto, nema pomoći oko eventualne sramote na prodajnom mjestuDragonrage wrote:E u tom i jeste kvaka...imam loveA$H wrote:e da imas love nebi ti odbilo karticu..![]()