Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Ma zakon je za kurac. Koje god nove zakone donesu, poslodavci uvijek nađu rupu u zakonu.
A računaj ljude koji u strahu od gubitka posla svašta trpe. Recimo, boxmark ili slično, ljudi trpe teror od majstora od vrijeđanja dok im ne pukne film.
Za Vis se dogodilo da više nitko neće javljati na oglase za posao radi neisplate plaća i maltetriranja. Zato tamo preostali rade duže i više za istu plaću.
A opet, znam neke koji imaju fer fakultet, pa drkaju kurac doma.
Ja radim svake subote da mogu započeti život s curom. Ona je na određeno, pa odgađamo. Ali kao što rekoh, ovdje bar mogu dobiti godišnji bez problema i ima dosta prednosti. Ali kad je u pitanju kredit, moj kolega je trebao 3000 eura. Kad čuju u kojoj firmi radi, odbiju ga.
Isto mi je smiješno čitati da je potražnja za zidarima velika, a nitko neće školovati. Ili za takva teža zanimanja koja su slabo plaćena, loši uvjeti i prekovremeni.
A računaj ljude koji u strahu od gubitka posla svašta trpe. Recimo, boxmark ili slično, ljudi trpe teror od majstora od vrijeđanja dok im ne pukne film.
Za Vis se dogodilo da više nitko neće javljati na oglase za posao radi neisplate plaća i maltetriranja. Zato tamo preostali rade duže i više za istu plaću.
A opet, znam neke koji imaju fer fakultet, pa drkaju kurac doma.
Ja radim svake subote da mogu započeti život s curom. Ona je na određeno, pa odgađamo. Ali kao što rekoh, ovdje bar mogu dobiti godišnji bez problema i ima dosta prednosti. Ali kad je u pitanju kredit, moj kolega je trebao 3000 eura. Kad čuju u kojoj firmi radi, odbiju ga.
Isto mi je smiješno čitati da je potražnja za zidarima velika, a nitko neće školovati. Ili za takva teža zanimanja koja su slabo plaćena, loši uvjeti i prekovremeni.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ja živim po Booksovom pravilu iz filma "The Shootist".
Nema šanse da se neko dere na mene ili da me maltretira. Nema gore stvari kad se neko izdrkava na nekoga i tako liječi svoje frustracije.
Jednom je to pokušao moj prvi poslovodja, pa kad sam ga uvatija za vrat nije mu bilo svejedno. Zna je bedak da je vrag odnija šalu. Niti san sankcioniran niti sam ikad ima problema vise sa ikim. To je ka u zatvoru. Kad jednom pokazes zube onda takvi jebivjetri predju na lakše mete. Ima ljudi kod mene da im je poslovodja takvih bezobraznih rijeci rekao a oni nista.
Nema šanse da se neko dere na mene ili da me maltretira. Nema gore stvari kad se neko izdrkava na nekoga i tako liječi svoje frustracije.
Jednom je to pokušao moj prvi poslovodja, pa kad sam ga uvatija za vrat nije mu bilo svejedno. Zna je bedak da je vrag odnija šalu. Niti san sankcioniran niti sam ikad ima problema vise sa ikim. To je ka u zatvoru. Kad jednom pokazes zube onda takvi jebivjetri predju na lakše mete. Ima ljudi kod mene da im je poslovodja takvih bezobraznih rijeci rekao a oni nista.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Ono kada te mačka zarobi i zaspi na tebi, a ne možeš do playstationa 4.
Michel puši karu.
- Decadentor
Ogroman ker iza kafica, nesmijem ga pustit unutra, a nemam nikakve hrane da mu dam, i lik krene unutra i rezi kad ga guram van, bbezobraznik prekrasni.

- john_constantine
Ono kad za 31 godinu vlastiti otac koji ti je godinama bio uzor, postaneš svjestan i shvatiš da je zivčani idiot koji samo obećava, pa prođu godine i tek kad mu se pogorša zdravlje, misli biti uzoran otac. 
+ kredit. Zadnja opcija, ali da vidim mogućnosti. Ne želim kredit na 30 godina, a ispada da kad čuju u kojoj firmi radim, odmah sam nepoželjan. Najveća ponuda: 3000 eura na 7 godina uz 8% kamate, uz dva jamca i osiguranje.
Ovih 30 godina mogu zaboraviti
+ kredit. Zadnja opcija, ali da vidim mogućnosti. Ne želim kredit na 30 godina, a ispada da kad čuju u kojoj firmi radim, odmah sam nepoželjan. Najveća ponuda: 3000 eura na 7 godina uz 8% kamate, uz dva jamca i osiguranje.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:Ono kad za 31 godinu vlastiti otac koji ti je godinama bio uzor, postaneš svjestan i shvatiš da je zivčani idiot koji samo obećava, pa prođu godine i tek kad mu se pogorša zdravlje, misli biti uzoran otac.
cons gibaj u njemačku il buš sa starcima zauvijek
- john_constantine
-
John_Ryder
tamo je wendigo ako se ne varamjohn_constantine wrote:Radije u irsku.
- john_constantine
- hitman_4
- john_constantine
Zašto sramota? Meni kao vozaču nije svejedno. Ima pun kufer debila na cesti od pješaka do vozača. I sada ti takva baba izleti, a tebi je zeleno?
Kao prvo, svatko ima brige i probleme ili smo u žurbi. Ali baba si je sama kriva. Da je bila pristojna, spominjala bi se njim, pokazala osobnu, pa objasnila razlog situacije i policajac bi joj progledao kroz prste.
Ovako, prešla je kroz crveno, ugrožavala sebe i druge. Policajac ju je vidio, zaustavio i tražio osobnu.
Ako nije htjela pokazati osobnu, znači da ju nije imala ili se pravila važna. Onda ju je policajac upozorio i ne sluša. Dobila je upozorenje. A ona se još i opirala. A sada glumi žrtvu.
Cijela situacija jer nije mogla pričekati par minuta?
Policajac je radio svoj posao, ništa drugo.
Kao prvo, svatko ima brige i probleme ili smo u žurbi. Ali baba si je sama kriva. Da je bila pristojna, spominjala bi se njim, pokazala osobnu, pa objasnila razlog situacije i policajac bi joj progledao kroz prste.
Ovako, prešla je kroz crveno, ugrožavala sebe i druge. Policajac ju je vidio, zaustavio i tražio osobnu.
Ako nije htjela pokazati osobnu, znači da ju nije imala ili se pravila važna. Onda ju je policajac upozorio i ne sluša. Dobila je upozorenje. A ona se još i opirala. A sada glumi žrtvu.
Cijela situacija jer nije mogla pričekati par minuta?
Policajac je radio svoj posao, ništa drugo.
Michel puši karu.
- hitman_4
sramotan i bespotreban, pa nije ubila 10 ljudi da se tako postupa prema njoj. pretužno u kakvoj državi živim
ovo je ponižavanje za nikakav prekršaj

ovo je ponižavanje za nikakav prekršaj

- john_constantine
Glupa je uopće usporedba s horvatinčićem. To ima veze s sudstvom i kako oni provode zakone.
A da je baba sve to mogla izbjeći, je. Ali svi smo naučeni pljuvati po policajcima. Mogla je stati, pokazati osobnu i platiti kaznu ili nešto drugo.
A da je baba sve to mogla izbjeći, je. Ali svi smo naučeni pljuvati po policajcima. Mogla je stati, pokazati osobnu i platiti kaznu ili nešto drugo.
Michel puši karu.
- hitman_4