elrania wrote:Ghostface wrote:Smireno, dozna san da san proša jeben ispit, pa mi je puno lakše. Inače, kemija je nenormalna, imali smo dva parcijalna ispita (fizikalna i organksa kemija) i prvog san dobija 2, ovog sad 3. Loše, al bili su doista preteški, trećina im je nepokrivena literaturom, tako da niko nema sjajne ocjene. Sad počinje biokemija, i tu iman dva parcijalna, pa da ih sredin i na usmenom rasturim i izvučen sveukupno četvorku iz kemije (zbroj sva 4 parcijalna i usmenog ispita).
a jebiga, normalno je da se na faksu zadesi koja losa/losija ocjena.
mi smo danas krenuli s prvim pravim uvodnim predavanjima u neke glavne kolegije i ostala sam opcinjena bioloskom. u srednjoj mi je taj dio bio cista gnjavaza, a sad sanjam da jednog dana budem demos iz toga
trebala sam ovo odavno upisati

Znan, al moran živit sa svojim perfekcionističkim karakterom i time da mi ništa nije dovoljno dobro, pa moš zamislit kako me živciraju ove dvi ocjene

. I kad smo već kod demosa, dolazin do druge stvari koja me baca u depru, a to su demonstracije iz anatomije. Kako bi samo volija upast i objašnjavat prvašima kosti, mozak, srce i ostale gluposti, al sve san uvjereniji da će me glatko odjebat. Puno se petica prijavljuje, tako da ja sa svojom bijednom četvorkom neman tu šta radit. Zato se mislin dal da se uopće prijavljujen, ono, ako ništa bar ću se poštedit podsmijeha asistentica kad vide moje ime na listi. I znan da ovo nije dobar stav kod bilo čega, al takav san, na i mali znak da će nešto poć ukrivo, odustajen bez treptaja. Al, u konačnici, ko mi je kriv šta nisan ima 5.