Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 20 Oct 2009, 21:31

Decadentor wrote:
Asfodel wrote:
Decadentor wrote:Teske mi oci (kapci) i sa spoznajom da mi karlovacko vise nije nest :shock: :lol:
:spankme:

Sry :oops: but [img]slika[/img] :heart: jos crno..........
nije ni meni bas vise nesto. okus mi je bas prazan postao.
tamni erdinger, tamni leffe :heart:

ot: manje umorno

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Oct 2009, 21:34

elrania wrote:
Decadentor wrote:
Asfodel wrote: :spankme:

to je zato sto su promjenili bocu (prije godinu dvije) u zeleno :twisted: :twisted:
Image

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2009, 21:38

elrania wrote:
Ghostface wrote:Smireno, dozna san da san proša jeben ispit, pa mi je puno lakše. Inače, kemija je nenormalna, imali smo dva parcijalna ispita (fizikalna i organksa kemija) i prvog san dobija 2, ovog sad 3. Loše, al bili su doista preteški, trećina im je nepokrivena literaturom, tako da niko nema sjajne ocjene. Sad počinje biokemija, i tu iman dva parcijalna, pa da ih sredin i na usmenom rasturim i izvučen sveukupno četvorku iz kemije (zbroj sva 4 parcijalna i usmenog ispita).
a jebiga, normalno je da se na faksu zadesi koja losa/losija ocjena.

mi smo danas krenuli s prvim pravim uvodnim predavanjima u neke glavne kolegije i ostala sam opcinjena bioloskom. u srednjoj mi je taj dio bio cista gnjavaza, a sad sanjam da jednog dana budem demos iz toga :lol:
trebala sam ovo odavno upisati 8) :lol:

Znan, al moran živit sa svojim perfekcionističkim karakterom i time da mi ništa nije dovoljno dobro, pa moš zamislit kako me živciraju ove dvi ocjene :). I kad smo već kod demosa, dolazin do druge stvari koja me baca u depru, a to su demonstracije iz anatomije. Kako bi samo volija upast i objašnjavat prvašima kosti, mozak, srce i ostale gluposti, al sve san uvjereniji da će me glatko odjebat. Puno se petica prijavljuje, tako da ja sa svojom bijednom četvorkom neman tu šta radit. Zato se mislin dal da se uopće prijavljujen, ono, ako ništa bar ću se poštedit podsmijeha asistentica kad vide moje ime na listi. I znan da ovo nije dobar stav kod bilo čega, al takav san, na i mali znak da će nešto poć ukrivo, odustajen bez treptaja. Al, u konačnici, ko mi je kriv šta nisan ima 5.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 20 Oct 2009, 21:46

Ghostface wrote:
Znan, al moran živit sa svojim perfekcionističkim karakterom i time da mi ništa nije dovoljno dobro, pa moš zamislit kako me živciraju ove dvi ocjene :). I kad smo već kod demosa, dolazin do druge stvari koja me baca u depru, a to su demonstracije iz anatomije. Kako bi samo volija upast i objašnjavat prvašima kosti, mozak, srce i ostale gluposti, al sve san uvjereniji da će me glatko odjebat. Puno se petica prijavljuje, tako da ja sa svojom bijednom četvorkom neman tu šta radit. Zato se mislin dal da se uopće prijavljujen, ono, ako ništa bar ću se poštedit podsmijeha asistentica kad vide moje ime na listi. I znan da ovo nije dobar stav kod bilo čega, al takav san, na i mali znak da će nešto poć ukrivo, odustajen bez treptaja. Al, u konačnici, ko mi je kriv šta nisan ima 5.
wtf :?

nemoj da me sad krivo shvatis, ali kakvo je ovo forsiranje beznadnosti? zasto bi ti se itko podsmjehivao zbog cetvorke? prema ovome sto slusam za zg medicinu, cetvorka im je vise nego krvavo zaradena iz takvog jednog kolegija. ne vidim tko se tu ima sto kome izrugivati...

ovdje su se kod nas za biiolosku javljali komotno ljudi koji su iz tog kolegija imali 4

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2009, 21:53

elrania wrote:
Ghostface wrote:
wtf :?

nemoj da me sad krivo shvatis, ali kakvo je ovo forsiranje beznadnosti? zasto bi ti se itko podsmjehivao zbog cetvorke? prema ovome sto slusam za zg medicinu, cetvorka im je vise nego krvavo zaradena iz takvog jednog kolegija. ne vidim tko se tu ima sto kome izrugivati...

ovdje su se kod nas za biiolosku javljali komotno ljudi koji su iz tog kolegija imali 4

Znan kako to zvuči, i još više znan kolko je krvavo zarađena, al činjenica je- ima boljih, a ja među njima neman šta radit. Ta četvorka će me vječno proganjat, ajde za druge predmete me nije briga, al to šta anatomiju nisan ima 5 me još muči. Pa da ne pretvorin ovo u neku svoju jadikovku, nebitno je zapravo sve to.

I psihologija mi je zakon, virujen da su predmeti ludilo i zanimljivi, najdraži predmet s prve godine bija mi je psihološka medicina, šteta šta je kratko traja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 20 Oct 2009, 21:59

a svejedno probaj pa sto bude.

mi sad u prve 2 godine imamo dosta ovih nekih opcenitijih teorijskih i manje zanimljivijih kolegije ala statistika, eksperimentalna metodologija, uvod u teoriju testova, al krece nam klinicka na 3. i psihopatologija sto jedva cekam, te pregrst prezanimljivih izbornih kolegija :D

ot: leda bole

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2009, 22:06

Aj super, čim ti je nešto toliko drago, automatski ti je predmet upola lakši. :wink: 8)

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Oct 2009, 23:36

Umorno, boli sve
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 20 Oct 2009, 23:41

Decadentor wrote:
elrania wrote:
Decadentor wrote:

to je zato sto su promjenili bocu (prije godinu dvije) u zeleno :twisted: :twisted:
hm..opče to nisam primjetil.valjda dok sam pijan mi sve isto zgleda :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 21 Oct 2009, 01:57

preumorno za daljnje tipkanje zzz

boyko

Post by boyko » 21 Oct 2009, 02:35

dobro
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 21 Oct 2009, 14:51

gladno, tak

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Oct 2009, 16:44

Krepano
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 21 Oct 2009, 18:02

lose nakon razgovora s psihologinjom :?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

elrania

Post by elrania » 21 Oct 2009, 20:49

migrenozno...

Post Reply