Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- copycat
- Asfodel
Ljudi poput vas (neizlazitelji) ni ne zaslužuju bolju državu.john_constantine wrote:dopada mi se to tvoje razmišljanje. Ma mislim da na kraju niti ne budem jer je to samo bacanje novaca na nešto što neće ništa promijeniti. Ako bude kiša ili snijeg u nedjelju, još manje.Michel wrote:Ne. Jednostavno sam se odlučio maknuti od svega. Koliko je to papčinski, iskreno nije mi bitno. Ovo je moja država i volim je, ali odustajem od svega. Odsad gledam u svoje dvorište i kako da pomognem prijateljima. Ovo ostalo jednostavno dosta mi je više laži, pljački, nametanja mišljenja... i zato odustajem.
Može se reći da ako mi je dosta, zašto onda nešto ne poduzmem pa izađem na te referendume o braku, črilici ili na izbore. Rađe ću se ovako "papčinski" povući. Barem nisam licemjeran već iskreno kažem
Ti?
Nabijem ja na svoj imaginarni qurac svaku jedinku koja tako (ne) postupa, a žali se. Pazi, frajeri i frajerice kojima je teško pomaknuti malim prstom i otići glasati jednom u par godina (općenito, bilo za što i bilo za kakav referendum) imaju obraza žaliti se na nešto. To je vaše potpuno pravo, indeed, al izgledate kao zadnje ... poslije kad imate nešto za prigovarati. Promijenilo se nešto ili ne, bacit ćemo gotovo 50 milijuna na ovo sranje pa onda ih idemo iskoristiti, a ne pustiti glupljima od sebe da nam kroje stanje u državi.
Ljubav prema državi my ass. Ima da nabijete prst u uho i pjevate od ljepote i miline u kojoj živite.
(nemam ja ništa protiv vas osobno, Žicinim rječnikom
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- hitman_4
definitivno treba izaći i glasati PROTIV, iako je pitanje nešto najbesmislenije
opasno je dati krila ljudima poput te babe, hrastu, crkvi,...tko zna šta će im sljedeće pasti na pamet
opasno je dati krila ljudima poput te babe, hrastu, crkvi,...tko zna šta će im sljedeće pasti na pamet

- Decadentor
odmah se sjetim the mist-ahitman_4 wrote:definitivno treba izaći i glasati PROTIV, iako je pitanje nešto najbesmislenijeopasno je dati krila ljudima poput te babe, hrastu, crkvi,...tko zna šta će im sljedeće pasti na pamet

- Michel
Hvala na iskrenosti, Asf
No, ono u čemu se ne slažem je tvoje "žešće" generaliziranje. Znači, svi oni koji se žale, a ne izlaze na referendume (bilo to sad protiv ili za i ovo za čirilicu) oni su u krivu. Vjerojatnost da smo svi mi koji se žalimo, a ne izlazimo u krivu je jako mala. Ti tu generaliziraš pa ću si i ja onda tako nešto dozvoliti. Vidiš, ja mislim upravo suprotno. Smatram da većina (ne svi da naglasim), ali većina onih koji izlaze glasati na referendum, da ne razmišljaju svojom glavom. Meni osobno je to smiješno kad vidim da netko izlazi, a većina njih nemaju pojma o oečmu se tu radi i mediji im kroje mišljenje. To ja mislim. Ono što me veseli je da je sve manje izlaženja na referendum.
I rekao sam, odsad (već više od dvije godine) gledam samo u svoje dvorište prvo ili kako pomoći prijateljima ako im je potrebna pomoć. To je to. Nema više. Odvojio sam se od cijele države i živim svoj život. Jel se imam pravo žaliti onda, a totalno sam se odvojio? Iskreno, ne zanima me. Žalit ću se sigurno jer na to imam pravo, a kako će to nekome smetati, svejedno mi je. Odsad samo gledam na sebe i one koji su uz mene. Svi ti referendumi, nezaposlenost, nesposobna vlada, nesposobni ljudi, žalit ću se i dalje. To je sva čar slobode koju ja želim i koju sam si omogućio. Evil je svakako, ali hej, već preko 20 godina gledamo kako nas svi kradu, kako se oni koji glasaju okreću kako vjetar puše, onda ću si i ja dopustit sve ovo.
I meni su i crkva i gay lobi ista stvar. Svako ima svoje interese. Da idem glasati, potpisao bih i ZA i za PROTIV jer mi je smiješno.
Moja poanta je da svi trebaju prvo gledati samo za sebe i svoje bližnje. Tako ćemo i jedino uspjeti jer ti nitko neće pomoći. Svakako da ima onih smiješnih humanitarnih akcija, ali to je toliko mizerno u usporedbi sa svom tom krađom sve ove godine.
The Mist

Imam za sebe.Asfodel wrote:
Ljudi poput vas (neizlazitelji) ni ne zaslužuju bolju državu.
Mislim da si polovično u pravu i da me nisi do kraja skužila što sam htio reći. Zato ću i odgovoriti. Samo sam želio reći da sam ja iskren i nisam licemjeran. Ne skrivam se pa onda nekome iza leđa se žalim već ću to reći svakome. I svjestan sam da će kod većine to izazvati nekakav revolt. Zato sam i napisao papčinskiAsfodel wrote:Nabijem ja na svoj imaginarni qurac svaku jedinku koja tako (ne) postupa, a žali se. Pazi, frajeri i frajerice kojima je teško pomaknuti malim prstom i otići glasati jednom u par godina (općenito, bilo za što i bilo za kakav referendum) imaju obraza žaliti se na nešto. To je vaše potpuno pravo, indeed, al izgledate kao zadnje ... poslije kad imate nešto za prigovarati. Promijenilo se nešto ili ne, bacit ćemo gotovo 50 milijuna na ovo sranje pa onda ih idemo iskoristiti, a ne pustiti glupljima od sebe da nam kroje stanje u državi.
Ljubav prema državi my ass. Ima da nabijete prst u uho i pjevate od ljepote i miline u kojoj živite.
No, ono u čemu se ne slažem je tvoje "žešće" generaliziranje. Znači, svi oni koji se žale, a ne izlaze na referendume (bilo to sad protiv ili za i ovo za čirilicu) oni su u krivu. Vjerojatnost da smo svi mi koji se žalimo, a ne izlazimo u krivu je jako mala. Ti tu generaliziraš pa ću si i ja onda tako nešto dozvoliti. Vidiš, ja mislim upravo suprotno. Smatram da većina (ne svi da naglasim), ali većina onih koji izlaze glasati na referendum, da ne razmišljaju svojom glavom. Meni osobno je to smiješno kad vidim da netko izlazi, a većina njih nemaju pojma o oečmu se tu radi i mediji im kroje mišljenje. To ja mislim. Ono što me veseli je da je sve manje izlaženja na referendum.
I rekao sam, odsad (već više od dvije godine) gledam samo u svoje dvorište prvo ili kako pomoći prijateljima ako im je potrebna pomoć. To je to. Nema više. Odvojio sam se od cijele države i živim svoj život. Jel se imam pravo žaliti onda, a totalno sam se odvojio? Iskreno, ne zanima me. Žalit ću se sigurno jer na to imam pravo, a kako će to nekome smetati, svejedno mi je. Odsad samo gledam na sebe i one koji su uz mene. Svi ti referendumi, nezaposlenost, nesposobna vlada, nesposobni ljudi, žalit ću se i dalje. To je sva čar slobode koju ja želim i koju sam si omogućio. Evil je svakako, ali hej, već preko 20 godina gledamo kako nas svi kradu, kako se oni koji glasaju okreću kako vjetar puše, onda ću si i ja dopustit sve ovo.
Naravno.Asfodel wrote: (nemam ja ništa protiv vas osobno, Žicinim rječnikomrečeno, vi ste mah niggas. Verbalni proljev mi je bio potpuno općenit)
I meni su i crkva i gay lobi ista stvar. Svako ima svoje interese. Da idem glasati, potpisao bih i ZA i za PROTIV jer mi je smiješno.
Moja poanta je da svi trebaju prvo gledati samo za sebe i svoje bližnje. Tako ćemo i jedino uspjeti jer ti nitko neće pomoći. Svakako da ima onih smiješnih humanitarnih akcija, ali to je toliko mizerno u usporedbi sa svom tom krađom sve ove godine.
The Mist
Last edited by Michel on 27 Nov 2013, 23:56, edited 1 time in total.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- boyko
foracopycat wrote:Je li tko vidio cool webstranicu od film
Devil's Due
http://www.devilsduemovie.com/home.html
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
Ajd da se i ja izjasnim o ovom. Znaci klasicna prasina se dize cisto radi rata ljevice i desnice za prevlast. 300+k lkudi nezaposleno(i ja sam medju njima), obitelji gladuju, nekidan se covjek htio zapalit jer nemoze prehranit obitelj. Po zadru haraju klinci silovatelji. Kopanje po smecu je za mnoge postala svakodnevnica i sto se radi? UBI PEDERA!!!! UBI SRBINA!!!! Nadji krivca kojeg ce masa popusit da iskali bjes. Nadjite im wicker mana
Prosle godine je zdravstveni odgoj bio kriv za sve....sada kada se uveo (valjda) to sotonino djelo se ukorjenilo u ljude i sad su se pomirili s tim.
JEBEMU MATER
Bitno je da se neka guzica osjeca mocno zbog svog ega, bitno da ima masu para. NIje bitno kako jer nista drugo ni nije bitno.
I svi koji imaju slicne stavove kao vladajuca osoba se osjecaju mocnije jer su u pravu i jer je onako kako oni zele. Nevjerovatno je kako ljudi mogu pronac satisfakciju u tome sto je sad neko "njihov" na vlasti. A taj njihov ni nezna za njih niti ce ikad znat no nema veze ja sam reko da sam SDP i sad sam SDP i moji ljidi vladaju. Nije bitno sto nemam sta za jest ja sam vladajuca stranka.
ahha neznam hocete me skuzit jer se lose izrazavam kad se raspisem tj pogubim se haha
Prosle godine je zdravstveni odgoj bio kriv za sve....sada kada se uveo (valjda) to sotonino djelo se ukorjenilo u ljude i sad su se pomirili s tim.
Bitno je da se neka guzica osjeca mocno zbog svog ega, bitno da ima masu para. NIje bitno kako jer nista drugo ni nije bitno.
I svi koji imaju slicne stavove kao vladajuca osoba se osjecaju mocnije jer su u pravu i jer je onako kako oni zele. Nevjerovatno je kako ljudi mogu pronac satisfakciju u tome sto je sad neko "njihov" na vlasti. A taj njihov ni nezna za njih niti ce ikad znat no nema veze ja sam reko da sam SDP i sad sam SDP i moji ljidi vladaju. Nije bitno sto nemam sta za jest ja sam vladajuca stranka.
ahha neznam hocete me skuzit jer se lose izrazavam kad se raspisem tj pogubim se haha

- hitman_4
ja ću glasati protiv Markićke, užasno me ta baba živcira jer ako pobjedi ZA na referendumu, gledat ćemo je godinama na političkoj sceni
što se tiče braka, protiv sam svakog braka, pogotovo one silne ceremonije i običaji prije ulaska u brak. dosadno za popizdit xD
u svemu tome najviše me živicira sdp i hns. užas koliko su licemjerni
kao za gey brak su, a rade zakon o nekakvom životnom partnerstvu, što opet geyevima ne odgovara jer žele biti u braku, a ne u životnom partnerstvu. tko tu koga 
u svemu tome najviše me živicira sdp i hns. užas koliko su licemjerni

- Asfodel
Pozadinska priča nije bitna za ono što želim reći, a poanta je u fenomenu referenduma kao takvog.
Zaboravi na sve konkretne stvari i izbanaliziraj stvar do kosti: u parlamentarnim izborima glumimo da je vlast izabrana od naroda, dok je zapravo izabrana od sramotno niskog postotka naroda. Kad smo već preglupi pa ne globimo takvu "ljubav prema domovini" na djelu, možemo samo računati na konstantnu izmjenu dvije stranke na vlasti (jer se unaprijed zna da će izlaz biti mali, što rezultira da mnogi ne glasaju za nekoga, nego protiv nekoga).
Što se tiče ljudi koji izlaze, koliko god glupi i povodljivi bili (a većina ih jest), čine ono najmanje što mogu, biraju nešto za što misle da je ispravno (koliko god netko mislio da je njihovo ispravno - pogrešno).
Čine neešto.
Indolentna gospoda (redom vrli kritičari), ne čine n i š t a.
Poistovjećivanje interesa gej skupina i organizacije koja mlati lovu na temelju imanja imaginarnog prijatelja ne bih štela komentirat, to ne spada u fenomenologiju koju sam spominjala.
No previše se uopće živciram.. raspravu, žalopojke i prigovore trebam čuvati za ljude koji mare za ovu državu i koji čine bar ono najmanje što mogu
Zaboravi na sve konkretne stvari i izbanaliziraj stvar do kosti: u parlamentarnim izborima glumimo da je vlast izabrana od naroda, dok je zapravo izabrana od sramotno niskog postotka naroda. Kad smo već preglupi pa ne globimo takvu "ljubav prema domovini" na djelu, možemo samo računati na konstantnu izmjenu dvije stranke na vlasti (jer se unaprijed zna da će izlaz biti mali, što rezultira da mnogi ne glasaju za nekoga, nego protiv nekoga).
Što se tiče ljudi koji izlaze, koliko god glupi i povodljivi bili (a većina ih jest), čine ono najmanje što mogu, biraju nešto za što misle da je ispravno (koliko god netko mislio da je njihovo ispravno - pogrešno).
Čine neešto.
Indolentna gospoda (redom vrli kritičari), ne čine n i š t a.
Poistovjećivanje interesa gej skupina i organizacije koja mlati lovu na temelju imanja imaginarnog prijatelja ne bih štela komentirat, to ne spada u fenomenologiju koju sam spominjala.
No previše se uopće živciram.. raspravu, žalopojke i prigovore trebam čuvati za ljude koji mare za ovu državu i koji čine bar ono najmanje što mogu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Zaboravih dodat da upravo oni koji ne izlaze čine najbolje za ovu državu. Tu ne mislim na sebe jer sam rekao moje mišljenje i da gledam prvo u svoje dvorište. Tu mislim na sve one koji se trude istraživati i pisati protiv korupcije i svih spodoba koji su u tome. Smatram da većina takvih koji se bore protiv mafije uopće ne izlaze na referendume. Svakako da ima onih koji izlaze, ali ne vjerujem da su većina.
Bore se legalnim putem koliko god je to moguće, a ne referendumom koji se dosad pokazao svaki put gori nego prethodni iako je to hrabra izjava pošto su svi bili grozni.
Bore se legalnim putem koliko god je to moguće, a ne referendumom koji se dosad pokazao svaki put gori nego prethodni iako je to hrabra izjava pošto su svi bili grozni.
- Decadentor
nisam rekao ne necu glasat
nego samo da je referendum paravan. Iako vjerujem da ce izglasat "ZA" cisto iz "crkva fenomena"
@edit jedini referendum koji me zanima je onaj koji se vjv nikad nece odrzat... https://www.facebook.com/pages/%C5%BDel ... 5118810384
@edit jedini referendum koji me zanima je onaj koji se vjv nikad nece odrzat... https://www.facebook.com/pages/%C5%BDel ... 5118810384

- Michel
Pogledam dokumentarac, upalim malo internet i dočeka me smrt glumca Paula Walkera. Iako mi je bio ništa posebno, ali simpa u Eight Below, nekako sam se loše osjećao. Valjda je takva stvar s glumcima koje gledaš u filmovima. Drugačije gledaš na njihove smrti. RIP
Ne mogu ni zamisliti kako tijelo izgleda.

http://edition.cnn.com/2013/11/30/showb ... lker-dies/ - http://www.nydailynews.com/entertainmen ... -1.1533786
Ne mogu ni zamisliti kako tijelo izgleda.

http://edition.cnn.com/2013/11/30/showb ... lker-dies/ - http://www.nydailynews.com/entertainmen ... -1.1533786
-
John_Ryder
i mene šokirala vijest,a baš prošli tjedan pogledao njegov novi film Hours
RIP PAUL