makar se ako gledaš na UFC kao sport sa ovakvim modusom operandi uopće ne slažem, ali ovo nema veze sa kečer style namjestanjem vec je cista poslovna politika UFC-a... a vjeruj mi pogotovo od kada su kupljeni, oni dobro znaju sto treba a sto ne raditi...Michel wrote: ↑13 Nov 2017, 19:14Ja ih nisam dugo gledao. Volio sam prije kečere jer se nisu skrivali, znalo se da idu po scenariju i da glume, ali ovo što UFC/MMA trenutno radi je degutantno. Velik broj mečeva sam sad uvjeren da je namješten. Pa valjda nekog kurca st. pierre zna kad kaže da danas tko je trash talker, taj odmah ide borbu za prvaka bez obzira što vjerojatno ne zaslužuje. Dana White isto se zna da je lik samo pare i pare. Novi Don King. Ko ih jebe, pratit će se i dalje, ali samo radi dodatnog razotkrivanja. Ne sumnjam da ima pravih borbi, ali namještenih ima ih i to dosta.
UFC
- HorrorHR
- Site Admin
Re: UFC
- hitman_4
kakve veze trashanje ima sa namještanjem borbi, pa trashanje je oduvijek bilo sastavni dio borilačkog sporta jer moraš nekako zainteresirati ljude za borbu. Ako uz trash talk imaš rezultate iza sebe onda postaneš velika zvijezda poput Conora. Kako objašnjavaš poraz Ronde ako je sve namješteno ili još bolje USADU?Michel wrote: ↑13 Nov 2017, 19:14Ja ih nisam dugo gledao. Volio sam prije kečere jer se nisu skrivali, znalo se da idu po scenariju i da glume, ali ovo što UFC/MMA trenutno radi je degutantno. Velik broj mečeva sam sad uvjeren da je namješten. Pa valjda nekog kurca st. pierre zna kad kaže da danas tko je trash talker, taj odmah ide borbu za prvaka bez obzira što vjerojatno ne zaslužuje. Dana White isto se zna da je lik samo pare i pare. Novi Don King. Ko ih jebe, pratit će se i dalje, ali samo radi dodatnog razotkrivanja. Ne sumnjam da ima pravih borbi, ali namještenih ima ih i to dosta.

- Michel
Holm me nije šokirala. Ja sam tad govorio da će dobit razvikanu Rhodnu.
Narkić http://net.hr/sport/klub-boraca/je-li-k ... anasnjice/ narkomančina prokleta, nek se ode lječeit. Nadam se da će ga izbacit. Još jedan dokaz koliko se dopušta tim borcima u UFC-u.
Narkić http://net.hr/sport/klub-boraca/je-li-k ... anasnjice/ narkomančina prokleta, nek se ode lječeit. Nadam se da će ga izbacit. Još jedan dokaz koliko se dopušta tim borcima u UFC-u.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- dr_gonzo
Meni su najdraze Azijatkinje u svojim kecerskim borbama.
Mogu gledati UFC al kad vidin svu on krv meni zao oba borca...
Mogu gledati UFC al kad vidin svu on krv meni zao oba borca...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- boyko