Hrana i Pića

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Hrana i Pića

Post by HorrorHR » 06 Jan 2013, 21:16

copycat wrote:
HorrorHR wrote:english breakfast, ah milina :mrgreen:
a tek Angus Burgers & Steak :klapklap:
a Kobe beef? :seksualische:

copycat

Post by copycat » 06 Jan 2013, 21:35

@John

ma nemoj jesti McDonalnds 8)
Vjeruj kada ti kažem da je bacon rosti vrlo jednostavno za napraviti kod kuce i 100x ukusnije
8) :mrgreen:
Last edited by copycat on 06 Jan 2013, 21:37, edited 1 time in total.

copycat

Post by copycat » 06 Jan 2013, 21:37

HorrorHR wrote:
copycat wrote:
HorrorHR wrote:english breakfast, ah milina :mrgreen:
a tek Angus Burgers & Steak :klapklap:
a Kobe beef? :seksualische:
joj to nisam probala :facepalm: još me frendica spomenula da imaju super kebab ili gyros ... rekla ja.. oh moram se opet vratiti hahahhaha
:shock: :klapklap:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jan 2013, 21:53

copycat wrote:@John

Vjeruj kada ti kažem da je bacon rosti vrlo jednostavno za napraviti kod kuce i 100x ukusnije
a cura je htjela, jbg. :mrgreen: Nažalost, u Vž nema baš neki izbor ovako dobrih mjesta za pojesti, a da nisu preskupi. Makar s obzirom na iznos u mcdonaldsu, mogao sam ipak otići u onaj fini restoran gdje smo bili na moj rođendan. Tako će biti ubuduće...

Ali da... mcchicken mi je jedino što valja. Ali istini za volju, salata je presuha i nikakva. Pecivo valjda staro tri dana. Jedanput sam jeo i taj dvostruki burger, iritira kako sve ispada van. A burger... no comment. Jedino valjaju deserti kod njih. A pomfrit je preslan, ono, slana bomba koliko ožedniš poslije istih.

Sjećam se kada sam prije nekoliko godina prvi put došao u mcdonalds s društvom. I ono, u američkim serijama i emisijama vidi one ogromne burgere i što sve. A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju. :zubifale:

I još ono kada govore da su cijene u mcdonaldsu kod nas puno veće nego u Americi.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 06 Jan 2013, 22:06

john_constantine wrote:
copycat wrote:@John

a cura je htjela, jbg. :mrgreen: Nažalost, u Vž nema baš neki izbor ovako dobrih mjesta za pojesti, a da nisu preskupi. Makar s obzirom na iznos u mcdonaldsu, mogao sam ipak otići u onaj fini restoran gdje smo bili na moj rođendan. Tako će biti ubuduće...

Ali da... mcchicken mi je jedino što valja. Ali istini za volju, salata je presuha i nikakva. Pecivo valjda staro tri dana. Jedanput sam jeo i taj dvostruki burger, iritira kako sve ispada van. A burger... no comment. Jedino valjaju deserti kod njih. A pomfrit je preslan, ono, slana bomba koliko ožedniš poslije istih.

Sjećam se kada sam prije nekoliko godina prvi put došao u mcdonalds s društvom. I ono, u američkim serijama i emisijama vidi one ogromne burgere i što sve. A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju. :zubifale:

I još ono kada govore da su cijene u mcdonaldsu kod nas puno veće nego u Americi.
ma sve ja to kužim :mrgreen: samo odkada sam prisiljena kuhati skužila sam koliko malo vremena treba za dobro jelo i koliko je ne samo skupa sva ta brza prehrana već i koliko je loš i nekvalitetna :shock:
Pa sada sve oko sebe kudim ;) hahhahahhahaha :facepalm: :zubifale: :zubifale:
a još sam gledala izvrsan film danas vezan za marketing... ufff

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jan 2013, 22:11

he, da, volim si baš ono kuhati, makar se teško natjeram da eksperimentiram s hranom, pa većinom jednostavna jela od jaja na oko do pizze. :zubifale: Nisam baš ono masterchef, he. A i ne kuham previše doma jer mi se onda moja majka miješa u kuhinju i na kraju ona sve napravi, a ja onda popizdim, pa na kraju ništa ne postignem...

bitnije mi je da si znam napraviti sam sebi jesti, a ovo za eksperimentiranjem i otkrivanjem novih stvari, to ću kada budem jedanput imao svoj privatni prostor.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Jan 2013, 22:33

copycat ti je na nekoj dijeti, sada će kao jehovin svjedok za prehranu završiti :mrgreen: :mrgreen:

copycat

Post by copycat » 06 Jan 2013, 22:40

HorrorHR wrote:copycat ti je na nekoj dijeti, sada će kao jehovin svjedok za prehranu završiti :mrgreen: :mrgreen:
Oh really horrorhru :lolcina: :lolcina: :rotflmao: :rotflmao: :finga:
šala kraju ... upravu si ahahhahahhaha :facepalm:
i nije neka dijeta već Primleo dijeta (primal + paleo) jedeš kao pračovjek 8)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jan 2013, 13:01

Što se tiče hrane u McDonald'su ona je skroz očajna. kako je @john_constantine rekao:
"- A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju.."

Tako se meni dogodilo kad sam ove godine otišao u McDonald's...naručim ja hamburger i zamišljam da će to biti veličine skupljene ljudske šake...a ono dobio hamburger veličine Jaffa keksa... To mi je prvi i zadnji put da sam jeo njihov hamburger... nema do malih čevapa od 16 kn u kojoj se udaviš kolka je ona lepinja i 7 čevapa i svega u njoj...milina i ukusno. A ne hamburger bez okusa...

Jedino što valja kod McDonaldsa jeste sladoled od vanilije prelivena čokoladom za 7kn i pita od jagoda i vanilije za isto 7kn.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 11 Jan 2013, 14:46

veličina njihovih porcija i eventualni nedostatak okusa su negdje pri dnu toga kaj tamo ne valja s hranom...

jedino kaj je meni valjalo i što sam obožavala je pita od borovnica/vanilije. AJME!

copycat

Post by copycat » 11 Jan 2013, 16:33

ajme pite su ima zakon :facepalm: :prayer:

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2013, 21:07

ubuduće onda idem samo na deserte tamo. :supz:

znam da je bio izvrstan sladoled magnum, s raznim sastojcima koje si birao.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 11 Jan 2013, 21:14

ja sam baš naručila od dečka čiz freš, pomfi i slatko kiseli + pita od jabuka (ionako nemam osjetilo i okusa ni mirisa od boleštine pa mi isti k šta jedem, a doma nemam niš!)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

copycat

Post by copycat » 11 Jan 2013, 21:28

john_constantine wrote:ubuduće onda idem samo na deserte tamo. :supz:

U McCafe stvarno imaju super kave + kolače ... (Heinzlova ili kako se to već piše)

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2013, 21:30

copycat wrote:
john_constantine wrote:ubuduće onda idem samo na deserte tamo. :supz:

U McCafe stvarno imaju super kave + kolače ... (Heinzlova ili kako se to već piše)
da, samo što toga nema u Varaždinu. Ovako kavu za van mogu naći jedino u Mlinaru, ali baš nije nešto... Još uvijek tražim kafić gdje rade odličan kapučino. A moram istražiti jedan lokal gdje stručnjaci rade prave koktele.
Michel puši karu.

Post Reply