MOžda su to prave jagodice, a možda si ih je ipak nacrtalacallac wrote:SpoilerShowmožda je rođena s tima možda je to maybeline
..ok, prestat ću
MOžda su to prave jagodice, a možda si ih je ipak nacrtalacallac wrote:SpoilerShowmožda je rođena s tima možda je to maybeline
hehe i tebi je suptilnost vrlina, vidimelrania wrote:prešutila bih svoje dojmove, al ću samo napomenuti da nisi sama u ovome callac
ja se isto iznenadilaAsfodel wrote:Lol callac šta ti je, cijenim iskrenost i zapravo se divim kad netko može tak direktno reći neku riječ kojoj ja uvijek nađem suptilnu zamjenu..ili konstruiram rečenicu skroz nježnije tipa, nije moj đir, preozbiljno za moj ukus, itd![]()
Ovo od tebe nisam očekivala, hvalaScarface wrote:Stvarno lipo izgledaš.

So true, slažem se, pogotovo što se komentiranja odjeće tičemetallicat wrote:Asfodel wrote:Lol callac šta ti je, cijenim iskrenost i zapravo se divim kad netko može tak direktno reći neku riječ kojoj ja uvijek nađem suptilnu zamjenu..ili konstruiram rečenicu skroz nježnije tipa, nije moj đir, preozbiljno za moj ukus, itd![]()
Ovo od tebe nisam očekivala, hvalaScarface wrote:Stvarno lipo izgledaš.
a što se robe tiče, meni se uopće haljetak ne sviđa, ali opet, meni se jako puno toga općenito ne sviđa, pa rijetko komentiramgledala sam samo lišce.
khm, zbog toga sam komentirala odjeću, a ne facu. Da ne ispadnem totalni moronAsfodel wrote:Daklem, sljike odjeće za vjenčanje (ne moje)
Svijetloljubičasto je novo crno!zanemariti krajnju nezainteresiranost i ove glupe zamjenske cvike ..slike novosti na kosi ću jednom u ženski kutak, ovdje se ništa ne vidi :S
Natezanje suncokreta ftw
Um.. kakav moron?callac wrote:khm, zbog toga sam komentirala odjeću, a ne facu. Da ne ispadnem totalni moronAsfodel wrote:Daklem, sljike odjeće za vjenčanje (ne moje)
Svijetloljubičasto je novo crno!zanemariti krajnju nezainteresiranost i ove glupe zamjenske cvike ..slike novosti na kosi ću jednom u ženski kutak, ovdje se ništa ne vidi :S
Natezanje suncokreta ftw