Bigoreksija, prijatelj prijatelja ima isti takav problem, lik je zvijer, a sebi je patuljak.Andrej wrote:Teretana je mnogo zajebana stvar brate. Ideš i vežbaš ko lud, okrećeš se oko sebe, tripuješ da svi bolje napreduju od tebe a ogledalo te laže da ne ličiš ninašta i da si manji od svih.Ašow wrote: Al ne kuzim, zasto? Jednostavno zasto?
Nagledao sam se mnogo ljudi koji odlično izgledaju s vrhunskom masom i definicijom koji od sebe kasnije naprave gromade od 200 kila.
To sve ide iz glave.
Ne volim nikoga da osuđujem jer svako od nas ima neki fetiš ili nešto što ga čini srećnim.
Profesionalci su druga priča. To je njihov posao.
Ja sam poprilično krupan, ali brate...mogu lagano da istrčim 10 kilometara, sparingujem pola sata, plivam beskonačno.....
Zadnjih par godina forsiram kondiciju i razgibanost do maksimuma.
Teretane
- Scarface
Re: Teretane
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Alo seronjoInfo wrote:Iskreno, ne shvaćam zašto ljudi idu u teretaneza takve imam posebno mišljenje, fakeri, debili, idioti, imbecili i da dalje ne nabrajam
![]()
![]()
Najbolje je doma sve radit kada imaš sve pristupačno
Jeste, i obavezno odvoziš par kilometra biciklom po kući i ako imaš izdržljiv luster možeš zgibove da radiš do mile volje.
Ja imam svu opremu koja mi je potrebna, šipke, tegove itd.... ali care....to je mnogo skup sport i nemaju svi para i prostora za tako nešto...
Kući bez opreme možeš da radiš sklekove i da dižeš enciklopedije ili flaše s vodom
We're all mad here...
-
Eat Your Brains
- Info
Info wrote:Naravno, zajebavam seInfo wrote:Iskreno, ne shvaćam zašto ljudi idu u teretaneza takve imam posebno mišljenje, fakeri, debili, idioti, imbecili i da dalje ne nabrajam
![]()
![]()
Najbolje je doma sve radit kada imaš sve pristupačno![]()
Doma je puno bolje, činjenica
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
Eat Your Brains
- Bub
Majko Isusova šta ozbiljno? Svaka ti čast!!Eat Your Brains wrote:biceps 50.5 cm..konacno!!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
Eat Your Brains
I shit you not
ozbiljno,bas sam izmjerio
Uf,trebalo je duuugo da dodem do preko 50..a sad na 55 polako!
Uf,trebalo je duuugo da dodem do preko 50..a sad na 55 polako!
I like to eat things.
- Andrej
51cm, ali brate 2 metra sam visok pa na meni izgleda kao najnormalnija ruka.Eat Your Brains wrote:biceps 50.5 cm..konacno!!!
We're all mad here...
-
Eat Your Brains
Ruka od prek 50cm nikad ne izgleda ko najnormalnija ruka,ni da si 210 visok 
I like to eat things.
- Andrej
Da, ali pretpostavljam da si ti mnogo ozbiljniji vežbač od mene i da ti je ruka mnogo više definisana i sa više detalja.Eat Your Brains wrote:Ruka od prek 50cm nikad ne izgleda ko najnormalnija ruka,ni da si 210 visok
Nemam ni ja gram sala na rukama, ali znaš i sam da brutal definicija vizuelno čini ruke još večim.
We're all mad here...
-
GreenHornet
na 95,5 kg...blago razocaran,konto sam da sam na nekih 2 kg manje ali eto...Znam ja razloge,pivica ovdje,dvije ovdje,zalome se i tri-cetiri;nece zadugo!mada mislim da sam zadnji put bio na ovoj kilazi u proljece 06˝
nistaaaa,idemo na 90... 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
pif, jedem takve mrvice za dorucak.Eat Your Brains wrote:biceps 50.5 cm..konacno!!!
- Wendigo
ja sam troznamenkast, at the moment.GreenHornet wrote:na 95,5 kg...blago razocaran,konto sam da sam na nekih 2 kg manje ali eto...Znam ja razloge,pivica ovdje,dvije ovdje,zalome se i tri-cetiri;nece zadugo!mada mislim da sam zadnji put bio na ovoj kilazi u proljece 06˝nistaaaa,idemo na 90...
kad volim fino pojest više od svega. jedino je bad kaj me bole leđa i kaj mi je sva roba postala mala i uska.
-
GreenHornet
također.sad ne znam,je li to psihicki ili...ali,jednom tjedno mogu jesti sto zelim,i bas nesto razmisljam-do kraja zivota bi potpisao da drzim trenutnu prehranu,ali ipak da 2 puta tjedno mogu jesti sto hocu.fakat se covjek navikne...tipa,prije 2 dana sam doruckovao pilecu salamu i pastetu(inace,omiljena kombinacija za dorucak)-ali mi je iducih par sati muka bila.kad 25 puta mjesecno doruckujem zobene pahuljice...Wendigo wrote: kad volim fino pojest više od svega.
-
GreenHornet
Vidis,po meni su sve nabrojano oni bilderi sto su na 99% slika bez majice,u gardu,napetih misica ili extra uskim majicama.Cak bi takve nazvao kompleksasima prije svega.Info wrote:Naravno, zajebavam seInfo wrote:Iskreno, ne shvaćam zašto ljudi idu u teretaneza takve imam posebno mišljenje, fakeri, debili, idioti, imbecili i da dalje ne nabrajam
![]()
![]()
Najbolje je doma sve radit kada imaš sve pristupačno![]()