Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
vallay
elrania wrote:vallay wrote:elrania wrote:ne volim isfuravanja tipa "volim krv, crijeva, klanja...".
nisam fan crijeva, al volim krv i klanje, pa svejedno ne mislim da se isfuravam. jednostavno volim gore i to je jedan od razloga zasto volim horore.
ne trebas se ti meni nista opravdavati
al kad vec idemo tako...
gdje pise da ja ne volim gore? napraviti smislenu i upadljivu gore scenu smatram izazovom jednog dobrog horrora i samo naprijed.
jedino na sto gledam nisko u cijeloj prici je naglasavanje da se voli gledati ubijanje i mucenje covjeka i sl.
onda fino imas odredene RL snimke toga, pronadi, pogledaj, pocni aktivno sam raditi, napravi vlastite, ako je gust itd., jer ovako kad to ljudi kazu u ovom primjeru zvuci ko isticanje vlastite neutemeljene apatije i djetinjatosti, a zbilja sumnjam da bi se vecina drzala toga i dalje da stvari postanu malo ozbiljnije od filma.
lako je razvijat misljenja kad je vlastita guza na sigurnom

pardon na skretanju s teme i vjerojatno se moglo bez ovoga, no bilo je neophodno u mom slucaju.

nije opce trebalo doc do toga, nit sam ja nekej lose mislila nego sam nastavila razgovor na ovoj temi. mozda sam smajli trebala dodat, fakat nisam nist lose mislila. i nisam nigdi rekla da ne volis gore.
i upravo to da volim gledat klanje znaci da volim to samo u filmu jer je film izmisljen i ne postoji. a da gledam u RL, stvarno me ne privlaci.
nesto si jako ratoborna po pitanju mojih postova, di sam ti se zamjerila?
he's the one
-
vallay
sve je krenulo nizbrdo otkad si doznala da sam vaga

he's the one
-
elrania
vallay wrote:
nesto si jako ratoborna po pitanju mojih postova, di sam ti se zamjerila?
nisam primjetila da sam tebe igdje prozvala ko nekoga tko meni po icemu smeta. govorim opcenito, a ne sjecam se da smo ikada prije o necemu raspravljale, tako da za ovim "ratoborna u vezi mene" nema potrebe.
nemoj bas ovo tako preosobno shvacati.
-
Eat Your Brains
Ma elrania je generalno ratoborna..nemoj je uzimat ozbiljno.
I like to eat things.
-
elrania
Eat Your Brains wrote:Ma elrania je generalno ratoborna..nemoj je uzimat ozbiljno.
pravo cudo kak u 7 dana tak nesto uspijes zakljuciti.

-
just me
Volim adrenalin, a ovo e najeftinij i najlakšij način doći do njega
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.
-
horkolerbus
-
proucavam mane i slabosti svih demonskih bica da bi kasnije mogao lakse da ih porazim

Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
-
minda
-
valjda jer je strah jedna od najsnažnijih ljudskih emocija a kao klinac sam se bojao spavat poslije pogledanog horora
ALL WORK AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY.
-
Boby
Kao nekome tko je tek krenuo u osnovnu horrori su predstavljali izazov kao da se ideš popesti na neku opasnu strminu ili ukrasti nešto u dućanu; u školi smo se nadmetali tko je uspio pogledati "It" do kraja ili tko će se usuditi pogledati "Nightmare On Elm Street" nadolazeći vikend. Uslijedile bi i priče o vlastitim horror iskustvima u stvarnom životu što su sve bile dječija mašta.
Malo-pomalo, gledati horror više nije bio izazov već navika. Onda sam počeo primjećivati i drugu stranu strave i užasa; da mogu biti jako kvalitetno izvedeni te su me filmovi poput Fearless Vampire Killersa, Halloweena ili Omena ostavljali s osjećajem oduševljanja za kojim tragam sa svakim idućim horrorom. Mnogo se loših filmova nađe na putu ali i to je ljepota ovog žanra; loš horror mi je mnogo lakše podnjeti nego lošu dramu, komediju ili akciju.
Atmosfera u filmovima mi je jedan od najbitnijih elemnata, te ću jezovitu atmosferu, bilo da se radi o uspavanom predgrađu ili gotičkom dvorcu, uvijek stavljati ispred gorea iako su do sada stvorene dobre kombinacije jednog i drugog