Sto se zadnje jeli/pili
- Decadentor
-
Ghrall
- elrania
- Wendigo
- elrania
yup. i jos mi pucketa na jeziku i zalijepi seWendigo wrote:stiropor.. bezukusni.elrania wrote:cips od jastoga, rizu+piletina i curry, banana split. da nije bilo ovog banana splita ostala bih gladna![]()
a i ovaj cips je nesto najbezveze kaj sam jela do sada.kad frend počne glumatat kako mu je to prejebeno dođe mi da mu glavu odrubim.
onda sam frendu uzela pola nekih rolada sa zeljem i mesom kaj si je on narucio, jer ga nisam mogla gledat dok jede to, a ja ovo zvacem
necu tak skoro u kineski
- Wendigo
hm, a u kojem si restoranu bila? gle, nije da ti kritiziram ukus, al ovo što si naručila nije baš nešto kad već ideš u kineski jest, skoro pa si možeš doma to identično skuhati.. probaj tie panove, gambiane i sl. jela bogata gljivama, povrćem, umacima, can´t miss..elrania wrote:yup. i jos mi pucketa na jeziku i zalijepi seWendigo wrote:stiropor.. bezukusni.elrania wrote:cips od jastoga, rizu+piletina i curry, banana split. da nije bilo ovog banana splita ostala bih gladna![]()
a i ovaj cips je nesto najbezveze kaj sam jela do sada.kad frend počne glumatat kako mu je to prejebeno dođe mi da mu glavu odrubim.
onda sam frendu uzela pola nekih rolada sa zeljem i mesom kaj si je on narucio, jer ga nisam mogla gledat dok jede to, a ja ovo zvacem![]()
necu tak skoro u kineski
- elrania
ma dobro, ne mislim samo na predjelo neg sve skupa. okusi su mi dosta intenzivni i cudni. ok je probat, al mi ne pase toliko.
uzela sam piletinu u curriju, s lukom, gljivama, bambusom valjda i bilo je preintenzivno sve. i jos nasipala soju u rizu da probam, jer je frend reko da mu je dobro i bilo mi je muka
a i ti spring rollsi mi nisu pasali vise toliko nakon par griza.
bila sam u onom u blizini radnicke. tam prema zitnjaku.
uzela sam piletinu u curriju, s lukom, gljivama, bambusom valjda i bilo je preintenzivno sve. i jos nasipala soju u rizu da probam, jer je frend reko da mu je dobro i bilo mi je muka
- Wendigo
aha, kužim.. ma meni je nekim čudom bilo ful fino kad sam prvi put jeo, a nisam baš lud za novim, a čudnim okusima, recimo sushi u japanskom mi j prvi put bio nešto najodvratnije što sam stavio u usta (to je najbizarniji okus ikada, stvarno..), a sada sam u stanju predozirat se istim..elrania wrote:ma dobro, ne mislim samo na predjelo neg sve skupa. okusi su mi dosta intenzivni i cudni. ok je probat, al mi ne pase toliko.
- lord
- Decadentor