Zagor vs. Batman...tko je jači?
-
GreenHornet
- Aryx
- dr_gonzo
- john_constantine
- metallicat
- Freddy
ajmo bez ti gay fora...nije pošteno ni prema batmanu ni prema zagoru
....još jednom zagor pobjeđuje....nema šanse batman...zagor je zagor
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Scarface
A$H wrote:kao prvo boji ih se...pogledaj film opet...kao drugo ako je itko zoofilicar to je zagor je zivi medju zivotinjama u sumi i ima onu debelu svinju koja se odaziva na chicko za frenda..GreenHornet wrote:a zaslužuje ti onaj zoofiličar što se loži na šišmiše?!A$H wrote: zagor ne zasluzuje anketu..![]()
![]()
Kuš ti zakleti mrzitelju Zagora, sramin se šta volin Lazarusa kad ga ti voliš
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Freddy wrote:ajmo bez ti gay fora...nije pošteno ni prema batmanu ni prema zagoru....još jednom zagor pobjeđuje....nema šanse batman...zagor je zagor
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
-
GreenHornet
-
amaterka
kod mene doma se citaju razni stripovi,i big braco mi ima veeliku kolekciju...ugl...
pitala sam svoje odgovor na anketu ipak je bio batman i to 4:1 ...heehee taj jedan biser sam ja... svi su za batmana zbog tehnologije...
imam prijatelja opsjednutog batmanom i podsjeca me na onog tipa s reklame koi prica o batmobilu fuuj...a brat je htio glumit supermena pa je skoro skocia sa sestog kata s plaštom oko vrata...davno je to bilo.....

pitala sam svoje odgovor na anketu ipak je bio batman i to 4:1 ...heehee taj jedan biser sam ja... svi su za batmana zbog tehnologije...
imam prijatelja opsjednutog batmanom i podsjeca me na onog tipa s reklame koi prica o batmobilu fuuj...a brat je htio glumit supermena pa je skoro skocia sa sestog kata s plaštom oko vrata...davno je to bilo.....
- dr_gonzo