U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TOBOM!Andrej wrote:Ja jesam poprilično liberalan povodom toga šta ko sebi gura u dupe u privatnosti svoja četri zida, ali ova goveda treba komisijski spaliti, isto tako javno kao što oni svoju prljavštinu iskazuju pred drugima.Info wrote: Meni je dovoljno ovo da vidim pa da se zapitam što je s ovim svijetom. Uživajte http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php
Ovo više nema veze sa ljudskim slobodama, ovakve stvari su direktno maltretiranje većine od strane degenerisanih izbljuvaka.
Jebo im ja tu demokratiju, kad moraš da ćutiš pred ovakvom Sodomom i Gomorom.
Pa jebote, ja svoju devojku u javnosti ne ljubim i ne vatam se s njom na ulici jer to nije pristojno, a ova goveda.....
S jedne strane imamo religijski zatucane fanatike koji svoje žene zaključavaju od glave do pete i kamenuju ih ako ne gledaju u patos ceo život, a sa druge ovo izdrkavanje po mozgu.
Baš sjajno......
...Vicevi...
- Ašow
Re: ...Vicevi...
- elrania
Ašow wrote:U POTPUNOSTI SE SLAZEM S TOBOM!Andrej wrote:Ja jesam poprilično liberalan povodom toga šta ko sebi gura u dupe u privatnosti svoja četri zida, ali ova goveda treba komisijski spaliti, isto tako javno kao što oni svoju prljavštinu iskazuju pred drugima.Info wrote: Meni je dovoljno ovo da vidim pa da se zapitam što je s ovim svijetom. Uživajte http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php
Ovo više nema veze sa ljudskim slobodama, ovakve stvari su direktno maltretiranje većine od strane degenerisanih izbljuvaka.
Jebo im ja tu demokratiju, kad moraš da ćutiš pred ovakvom Sodomom i Gomorom.
Pa jebote, ja svoju devojku u javnosti ne ljubim i ne vatam se s njom na ulici jer to nije pristojno, a ova goveda.....
S jedne strane imamo religijski zatucane fanatike koji svoje žene zaključavaju od glave do pete i kamenuju ih ako ne gledaju u patos ceo život, a sa druge ovo izdrkavanje po mozgu.
Baš sjajno......
- Wendigo
hm, da... ne smetaju mi gayevi, nek se ljudi jebu u pak doma i nek rade što hoće. njihova stvar. ali ovakve eksplicitne parade popraćene konzumiranjem izlučevina na cesti usred bijela dana su ogavne i gnjusne.
- john_constantine
+1. A i potpis na Andrejev post. Nema to baš nikakve veze s mržnjom prema homokseksualcima.Wendigo wrote:hm, da... ne smetaju mi gayevi, nek se ljudi jebu u pak doma i nek rade što hoće. njihova stvar. ali ovakve eksplicitne parade popraćene konzumiranjem izlučevina na cesti usred bijela dana su ogavne i gnjusne.
Ali pitam se kakvo bi bilo razmišljanje da je riječ o heteroseksualnim parovima koji to rade u javnosti na paradama.
Michel puši karu.
- Wendigo
nije stvar u tome što su ovo gayevi, svi su izrazili gađenje zbog toga što ovi to izvode javno. odvratno je kad bilo tko pije pišalinu nasred ceste, bio gay ili hetero...john_constantine wrote:+1. A i potpis na Andrejev post. Nema to baš nikakve veze s mržnjom prema homokseksualcima.Wendigo wrote:hm, da... ne smetaju mi gayevi, nek se ljudi jebu u pak doma i nek rade što hoće. njihova stvar. ali ovakve eksplicitne parade popraćene konzumiranjem izlučevina na cesti usred bijela dana su ogavne i gnjusne.
Ali pitam se kakvo bi bilo razmišljanje da je riječ o heteroseksualnim parovima koji to rade u javnosti na paradama.
- Asfodel
Ovo je bio festivali ne može se uspoređivati sa ja i moja cura se ne pipkamo na cesti shemama.
Dakle, slično kao kad su razne vrste sex sajmova u zatvorenom prostoru pa si heterići isto guraju svašta i seksaju se pred svima. A cura i dečko kad uđu u neki zatvoreni prostor (restoran/kino) se ne seksaju pred svima, jer nije pristojno ni tome namijenjeno.
Umjesto besmislenih usporedbi, bolje je reći da takvi festivali nisu u redu i da ih treba ukinuti, kao što ja mislim, recimo.
Meni općenito ne sjeda egzibicionizam kao pojam, tako da možete misliti kako mi ovo sve tek sjeda.
Umjesto besmislenih usporedbi, bolje je reći da takvi festivali nisu u redu i da ih treba ukinuti, kao što ja mislim, recimo.
Meni općenito ne sjeda egzibicionizam kao pojam, tako da možete misliti kako mi ovo sve tek sjeda.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Info
Ali ovo nije zatvoren prostorAsfodel wrote:Ovo je bio festivali ne može se uspoređivati sa ja i moja cura se ne pipkamo na cesti shemama.![]()
Dakle, slično kao kad su razne vrste sex sajmova u zatvorenom prostoru pa si heterići isto guraju svašta i seksaju se pred svima. A cura i dečko kad uđu u neki zatvoreni prostor (restoran/kino) se ne seksaju pred svima, jer nije pristojno ni tome namijenjeno.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Asfodel
SpoilerShow
Info wrote:Ali ovo nije zatvoren prostor
Žao mi je što još začetavam, ali samo da napišem da je prilično tužno kako se ne shvaća povlačenje paralele
Da nacrtam: orgije na otvorenom festivalu su se usporedile s ljubakanjem svoje cure u javnosti, ja sam napravila suprotnu usporedbu za zatvorene prostore. Ukratko, da je priroda takvih usporedbi pogrešna.
Gleda se peder gol u ogledalu i digne mu se na samoga sebe.
On se obrati svom pimpeku mašući prstom:
- no no, to je naša guza, naaša guza
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Dođe čovjek u banku gdje je na blagajni ženska službenica. I kaže: dobar dan. Želim otvoriti jebeni račun u vašoj banci.
Službenica: što ste to rekli?
Klijent: rekao sam da želim otvoriti jebeni račun u vašoj banci.
Službenica: ne možete se tako ponašati...
Klijent: kravo glupa, rekao sam da želim otvoriti jebeni račun u vašoj banci.
Službenica: ponašajte se pristojno ili ću pozvati upravitelja
Klijent: kurvo jedna, želim otvoriti prokleti jebeni račun u banci...
I ode službenica do upravitelja, i dovuče ga, pa mu ispriča u čemu je stvar
Upravitelj: i vas gnjavi ova pička s malim sisama?
Službenica: što ste to rekli?
Klijent: rekao sam da želim otvoriti jebeni račun u vašoj banci.
Službenica: ne možete se tako ponašati...
Klijent: kravo glupa, rekao sam da želim otvoriti jebeni račun u vašoj banci.
Službenica: ponašajte se pristojno ili ću pozvati upravitelja
Klijent: kurvo jedna, želim otvoriti prokleti jebeni račun u banci...
I ode službenica do upravitelja, i dovuče ga, pa mu ispriča u čemu je stvar
Upravitelj: i vas gnjavi ova pička s malim sisama?
Michel puši karu.
- Decadentor
- Bub
Došla plavuša kod ginekologa i reče:
"Gospodine doktore , ja imam vaginu pektoris"
Doktor ju je blijedo gledao, pa se uznemirila.
"Zašto me tako gledate, doktore, ja imam vaginu pektoris. Hoćete li me liječiti ili ne?
A onda je doktor krenuo skidati hlače...
Plavuša je rekla: "Što to radite doktore?"
A doktor je rekao: "Montirat ću vam penis mejker!"
"Gospodine doktore , ja imam vaginu pektoris"
Doktor ju je blijedo gledao, pa se uznemirila.
"Zašto me tako gledate, doktore, ja imam vaginu pektoris. Hoćete li me liječiti ili ne?
A onda je doktor krenuo skidati hlače...
Plavuša je rekla: "Što to radite doktore?"
A doktor je rekao: "Montirat ću vam penis mejker!"
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Kako razlikovati Japance od Kineza?
- Gajgerovim brojačem.

- Gajgerovim brojačem.
- Ašow
Ja sam čuo, da sad da odeš u japan na pecanje da ima toliko ljudi u moru da sami skaču u čamac.Bub wrote:Kako razlikovati Japance od Kineza?
- Gajgerovim brojačem.
![]()