Tattoo & Piercing
- Scarface
Bija san dobija na lutriji na maturi bon za tetoviranje od 400 kuna al san je da prijatelju i napravija ju je na bicepsu live ruke, doda je još 200 kn za nju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
uspjeh napokon odserafiti pirs na jeziku da zamijenim strane, jer se jedna izlizala... zele nije nesavladiv 
koji je to bizarni osjecaj u ustima, na jeziku bez njega...
sad je opet gornja strana zarka i roza, no zbog ostalih planova uskoro ide u srebrnu da sve bude u kompletu. cak mi je zao malo, jer mi je fora ovo u boji...
koji je to bizarni osjecaj u ustima, na jeziku bez njega...

sad je opet gornja strana zarka i roza, no zbog ostalih planova uskoro ide u srebrnu da sve bude u kompletu. cak mi je zao malo, jer mi je fora ovo u boji...
- elrania
- Aryx
uff neznam razmisljao sam cak da stavim i na drugu, ali sigurno tek nakon ljeta usput sa tattooemelrania wrote:pa daj odi u salon da ti irena ili zele to srede.i nabaci i na drugu, stapic na jednoj izgleda prazno
![]()
ja sve mijenjam i dodajem jos koju sitnicu ljeta
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
- Aryx
to mi je najvise bed , full se bojim nekih upala ili cega vec da mi se ne desielrania wrote:huh? mislis na cheek pirs?
ne to stavljat
@aryx: tak trebai sretno onda sa zarastanjem. cujem da je s ringom navodno puno lakse. mene su ovi stapici na kraju ubili u pojam...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- A$H
elrania wrote:huh? mislis na cheek pirs?
ne to stavljat
@aryx: tak trebai sretno onda sa zarastanjem. cujem da je s ringom navodno puno lakse. mene su ovi stapici na kraju ubili u pojam...
ocito ne mislimo na isto..jer sam to vidjao samo na muskima u 95 posto slucajeva..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
@aryx: ma nema te kaj bit strah. normalno je da se javi upala i na kraju ce tak i tak proc. a to mjesto tak i tak je dosta osjetljivo...meni je bilo problematicno, dok je sve ostalo proslo odlicno. cak i ono za sto se nisam nadala, al eto...
naime...
cheek

monroe

mislim da si pomjesao cheek piercing s madonnom/monroeWendigo wrote:ima jedna u teretani cheek pirs, to mi predobro na curama izgleda, al ne ring nego ona kuglica pa ko madež zdagle.
naime...
cheek

monroe

Last edited by elrania on 21 Jun 2008, 17:07, edited 2 times in total.
- Aryx
- elrania
@ash: a? pa ovo na prvoj slici jesu obrazi/cheeks. na sto si ti mislio ili mislio da sam ja mislila?
vidjeh ih na slikama u jednakoj kolicini i kod zena i muskaraca, a uzivo samo na ireni
sam kaj mi nisu bas neki dobar izbor...
a ovaj monroe je ok, al ne stoji svakom tipu zene. osobno, ljepsi mi je labret na lijevoj/desnoj strani, neg to...
vidjeh ih na slikama u jednakoj kolicini i kod zena i muskaraca, a uzivo samo na ireni
sam kaj mi nisu bas neki dobar izbor...
a ovaj monroe je ok, al ne stoji svakom tipu zene. osobno, ljepsi mi je labret na lijevoj/desnoj strani, neg to...
Last edited by elrania on 21 Jun 2008, 17:18, edited 1 time in total.
- elrania