Također sviram gitaru i normalno da kada naučiš ljestvice znaš sve. Tako je i na tamburi.metallicat wrote:naravno. kad naučiš ljestvice onda je puno lakše svirat neku etidu s puno tehnike, i kad već imaš u prstima akorde (i za git i klav) također. najbolje krenut od osnova pa kasnije teže stvari idu puno lakše. a za klavir je najlakše prvo naučit zasebno desnu i lijevu ful dobro, ili bar desnu jer je lijeva više manja samo pratnja i onda ide lakšeWendigo wrote:najbolje je naučiti ljestvice (ovo govorim iz gitara prespektive) i onda se skoro sve da po sluhu skinuti, tj puno je jednostavnije..![]()
Last Post Wins !!!11one
- jigsaw
- metallicat
- elrania
-
Gosp.
Klavir se nemože svirati bez znanja ljestvica.metallicat wrote:naravno. kad naučiš ljestvice onda je puno lakše svirat neku etidu s puno tehnike, i kad već imaš u prstima akorde (i za git i klav) također. najbolje krenut od osnova pa kasnije teže stvari idu puno lakše. a za klavir je najlakše prvo naučit zasebno desnu i lijevu ful dobro, ili bar desnu jer je lijeva više manja samo pratnja i onda ide lakšeWendigo wrote:najbolje je naučiti ljestvice (ovo govorim iz gitara prespektive) i onda se skoro sve da po sluhu skinuti, tj puno je jednostavnije..![]()
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- metallicat
naravno, zato sam ja sad na cis duru kroz dvije oktaveGosp. wrote:Klavir se nemože svirati bez znanja ljestvica.metallicat wrote:naravno. kad naučiš ljestvice onda je puno lakše svirat neku etidu s puno tehnike, i kad već imaš u prstima akorde (i za git i klav) također. najbolje krenut od osnova pa kasnije teže stvari idu puno lakše. a za klavir je najlakše prvo naučit zasebno desnu i lijevu ful dobro, ili bar desnu jer je lijeva više manja samo pratnja i onda ide lakšeWendigo wrote:najbolje je naučiti ljestvice (ovo govorim iz gitara prespektive) i onda se skoro sve da po sluhu skinuti, tj puno je jednostavnije..![]()

- Freddy
odoh gledat dosjei x....čujemo se sutra,sutra ne radim tak da ču si nabacit nekih 6,7 epizoda

You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- elrania
- metallicat
- elrania
aah, sto anglistika ucini od mene...
ma mislim da cu cak i film zaobic jer mi se pocelo vec jako spavat
al bila je dobra vecer, minion i njen boyfrend se okladili u to da ak ona ne pojede skoro 2kg tesku vocnu salatu (za koju je rekla da moze pojest bez problema) ona mora ic pirsat jezik, a ak pojede, onda on obrvu
now that i have to see
ne znamo jos kad ce bit jedenje, al on joj je predlozio dan poslije bozica, taman kad ce se doma prezderavat hranom pa da onda i ovu salatu zguta
ma mislim da cu cak i film zaobic jer mi se pocelo vec jako spavat
al bila je dobra vecer, minion i njen boyfrend se okladili u to da ak ona ne pojede skoro 2kg tesku vocnu salatu (za koju je rekla da moze pojest bez problema) ona mora ic pirsat jezik, a ak pojede, onda on obrvu
now that i have to see
ne znamo jos kad ce bit jedenje, al on joj je predlozio dan poslije bozica, taman kad ce se doma prezderavat hranom pa da onda i ovu salatu zguta
- metallicat
- elrania
- metallicat