Objavi svoju sliku
- Bub
Re: Objavi svoju sliku
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
bože sveti,čitam ove zadnje komentareza zadrinu sliku i
,ajde da i ja komentiram,zadro imaš baš pravu mušku facu,pravi muškarac,grrrrrrr,jesi usamljen??
,ašow a jesi ti usamljen,zgodna ti je kravata i ti si sladak.... 
- elrania
meni zadro ima neš malo cullenovski u faci 
-
GreenHornet
-
GreenHornet
Andrej wrote:Nikad nisam voleo muškarce, ali noći u zatvoru znaju biti tako usamljene.......
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Ašow
Nisam usamljen, ali sam raspoložen za neka intimna druženjaJohn_Ryder wrote:bože sveti,čitam ove zadnje komentareza zadrinu sliku i![]()
![]()
,ajde da i ja komentiram,zadro imaš baš pravu mušku facu,pravi muškarac,grrrrrrr,jesi usamljen??
,ašow a jesi ti usamljen,zgodna ti je kravata i ti si sladak....
SpoilerShow
wtf, nisam sandi krutenedo 
- sandi
SpoilerShow
I'm all about bareback mountain! 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Josef K
Ok ja se odjavljujem iz ovog topica 
- dr_gonzo
@Andrej - MILF-eru jedanAndrej wrote:Tako je mene upropastila jedna starija gospođa.Bub wrote:Život je kratak, treba probat svašta.
Ostadoše samo pertle od mene. Dve nedelje bolovanja i pogled u zemlju kad prolazi žensko.
p.s. - She was calling me a devil and moaning for help, but I didn't get no idea she wanted to be rescued
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Sad kas te krenuli sa tim gay spikama sjetio sam se ove scene:
Little Horse: "- You look tired Little Big Man. Would you like to come in my teepee and rest on soft furs? Come and live with me and I'll be your wife!"

Little Horse: "- You look tired Little Big Man. Would you like to come in my teepee and rest on soft furs? Come and live with me and I'll be your wife!"
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
Re:
Brate, da si je video...dr_gonzo wrote:@Andrej - MILF-eru jedanAndrej wrote:Tako je mene upropastila jedna starija gospođa.Bub wrote:Život je kratak, treba probat svašta.
Ostadoše samo pertle od mene. Dve nedelje bolovanja i pogled u zemlju kad prolazi žensko.Dobro da su samo pertle ostale.....
Sedim u kafiću, ulaze devojčice golih guzica i sisa, a onda ona...
Noga nacrtana, lice pravo polukurvinsko
Hormoni u crveno i gotovo
We're all mad here...
- dr_gonzo
Mene je jedna 6 mjeseci uništavala, ali nije uspila...jedino što mi je uspila razbiti nos rukom tijekom vrućeg klinča
Šteta što je otišla raditi u Italiju...rado se sjetim nje jer mi je jako ličila na Joan Cusac
Ali jebeš ga što je tu je sad su u igri mlađe...
Šteta što je otišla raditi u Italiju...rado se sjetim nje jer mi je jako ličila na Joan Cusac
Ali jebeš ga što je tu je sad su u igri mlađe...
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Vidiš dobro si to rekao. Iako sam ja mislio na one od 23-25 god.
Evo mi se dogodilo da sam bio svom frendu na vjenčanju i odam čim sam došao utepim ti jednu curku ko metak, stavila minicu i jedino sam u njene guzove cijelo vrijeme gledao i tu večer se mi upoznamo i saznam da ja nju znam....
Jebote mala ima 16 godina al se skockala kao da ima oko 19, a zna sam je kao malu curicu kad sam prije bio dobar sa njenim bratom, ali sam ostao sa njenom starijom sestrom odličan.
Inače mala je sestra od Marijaninog muža (one Marijane iz BB kuće)

(mala je prva sa lijeva...a ova u crvenom je bit će Marijana, dok ova prva sa desne strane je sestra od male....cura je legenda)
Evo mi se dogodilo da sam bio svom frendu na vjenčanju i odam čim sam došao utepim ti jednu curku ko metak, stavila minicu i jedino sam u njene guzove cijelo vrijeme gledao i tu večer se mi upoznamo i saznam da ja nju znam....
Jebote mala ima 16 godina al se skockala kao da ima oko 19, a zna sam je kao malu curicu kad sam prije bio dobar sa njenim bratom, ali sam ostao sa njenom starijom sestrom odličan.
Inače mala je sestra od Marijaninog muža (one Marijane iz BB kuće)

(mala je prva sa lijeva...a ova u crvenom je bit će Marijana, dok ova prva sa desne strane je sestra od male....cura je legenda)
Last edited by dr_gonzo on 22 May 2011, 00:58, edited 1 time in total.
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
joj, a bome ova tvoja izgleda dosta mladoliko.
sada nekako treba računati da ženski koja se tako sredi, osim ak nema kilometarske bore na faci i sl., treba oduzeti baaaarem 5 godina
sada nekako treba računati da ženski koja se tako sredi, osim ak nema kilometarske bore na faci i sl., treba oduzeti baaaarem 5 godina