Što mi je izmamilo smješak danas?
- metallicat
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
uspjela zamijenit smjenu sutra pa mogu van. bit će super, svirka u gradu + otvaranje palacha

- elrania
meni je u petak crklo sve, zovem službu i automat mi govori nek stisnem 1 da mi kažu kolko trebam platit taj mjesec il nek spustim slušalicu.sandi wrote:konačno dobio internet nakon 15 dana!! 15 jebenih dana oni mene zavlače u službi za korisnike i ne znaju mi reci gdje je problem...Ruši sustav diži ga...vamo tamo, na kraju popizdim i pozovem servisera, pljunem 200 kn da bi on na modemu pritisnuo tipku restart i ukucao nove postavke....pa jebemu mater jel mi nisu oni u službi za korisnike mogli reci da su mijenjali postavke pa da si popravim to sam...ma jooj sve tulavo jaaao...al neka radi sad, sad ću da kuckam po internetu umjesto da idem van igrat nogomet ko sva normalna djeca
danas opet zvala i konačno, netko se odlučio javit (isus bog mater koje gluposti nude prije neg se netko javi, ispreistiskala sam 5 brojeva dok mi se netko nije javio) i tip resetiro kod sebe sve i radi. "prigušenje u mreži", kaže on.
- callac
prvi radni dan nakon godišnjeg- dvije kave, pet pacijenata i potrošila sam bateriju na Iphone-u igrajući Treasures of Montezuma 3
još dva odradim iidem doma 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- callac
isuse, da upola ovako sviram bubnjeve nikad više ne bih usta otvorila
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
- elrania
potvrđena mogućnst popravljanja disanja i do 3mm brušenja, sam trebam reć ajmo.
ujedno mi to i miče smješak, jer me brinu anestezija i vjerojatno poklapanje svega s upisima za faks, ak se neće moć...onak...sljedeći tjedan obavit.
ujedno mi to i miče smješak, jer me brinu anestezija i vjerojatno poklapanje svega s upisima za faks, ak se neće moć...onak...sljedeći tjedan obavit.
- callac
uf, good luck! baš me zanima koliko će ti, ako uopće, promijeniti izgled...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
kava s dragom osobom, zakon teta u zg banci, i dogovor za tetoviranje.
we are such stuff as dreams are made on
- DeadDispatcher90
- elrania
radi se što manje vanjskih modifikacija baš zato da se ne utječe na izgled. većina se bude iznutra brusila osim to malo površinski što baš oću da napravi kad već režemo.callac wrote:uf, good luck! baš me zanima koliko će ti, ako uopće, promijeniti izgled...
i da, trebalo bi ga i dić za koja 2-3mm zbog lakšeg protoka zraka. tu se jako nadam da neće doć do neke zamjetne promjene...no kak se doc nabrusio na to da on meni ne bi niš mijenjao da se vidi, neg sam to kaj treba, valjda bude ok
sutra se treba s kardiologom konzultirati zbog te anestezije i ak dobijem zeleno svjetlo, onda zvat kirurga i reć ajmo!.
- Asfodel
Cvike-lančić koji dobih
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
-rakija od jagode, opsjednutost se još povećala i želim da mi curi iz pipe umjesto vode
-čitanje status-anegdota iz narodnjačih birceva
-ako ćaća uspije popravit od frendove male pokvareni feensi mob, dobivam ga ja
-čitanje status-anegdota iz narodnjačih birceva
-ako ćaća uspije popravit od frendove male pokvareni feensi mob, dobivam ga ja
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ono kad se zove nekog i odjednom zadebili preko telefona. sad sam tražila da mi prodavač kaže jel on ima u dućanu nakit za pirseve od 0,1mm debljine.
...pa se sjetih frenda koji je zvao referadu i rekao 'dobar dan, jesam li dobio službu za korisnike?'
+ status od poznanice
i tak smo brat i ja pospremali kuću i onda je on skužio da je bacio novi, a ne stari punjač zabunom pa smo se vratili do kontejnera i kopali dok ga nismo izvadili. long story short susjeda nam je dala 50 kn "jer nam očito treba"
...pa se sjetih frenda koji je zvao referadu i rekao 'dobar dan, jesam li dobio službu za korisnike?'
+ status od poznanice
i tak smo brat i ja pospremali kuću i onda je on skužio da je bacio novi, a ne stari punjač zabunom pa smo se vratili do kontejnera i kopali dok ga nismo izvadili. long story short susjeda nam je dala 50 kn "jer nam očito treba"
- boyko
elrania wrote:ono kad se zove nekog i odjednom zadebili preko telefona. sad sam tražila da mi prodavač kaže jel on ima u dućanu nakit za pirseve od 0,1mm debljine.
+ status od poznanice
carski
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''