Hrana i Pića

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Hrana i Pića

Post by callac » 19 Feb 2012, 21:46

john_constantine wrote:
filmofil wrote:huh? what's your point? :)
hoću reći da ljudi koji ne doručkuju su lijeni da ustanu pola sata ranije, da si naprave doručak i sve to, pa zato preskaču da mogu duže spavati.
ljudi koji ne doručkuju nisu lijeni i ne spavaju dulje pol sata, ovo je najgluplja izjava koju sam ikad čula :lol:
ja ne doručkujem jer nemam tu naviku i jer otkako sam počela pušiti dan započinjem kavom i cigaretama. A za posao se ujutro dižem dva sata ranije i imala bih ohohoj vremena za doručak da ga mogu pojesti, al ne mogu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2012, 21:57

callac wrote:
john_constantine wrote:
hoću reći da ljudi koji ne doručkuju su lijeni da ustanu pola sata ranije, da si naprave doručak i sve to, pa zato preskaču da mogu duže spavati.
ljudi koji ne doručkuju nisu lijeni i ne spavaju dulje pol sata, ovo je najgluplja izjava koju sam ikad čula :lol:
ja ne doručkujem jer nemam tu naviku i jer otkako sam počela pušiti dan započinjem kavom i cigaretama. A za posao se ujutro dižem dva sata ranije i imala bih ohohoj vremena za doručak da ga mogu pojesti, al ne mogu.
da, ti si možda iznimka. Ali ovi koje znam jednostavno je tako. I sami priznaju da nemaju volje buditi se ranije da naprave brzi doručak, nego radije gladni na posao i čekati gablec. Ali dobro, to su ona sorta ljudi kojima je normalno da im žene naprave toplo jelo kada dođu doma poslije posla. :lol:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 20 Feb 2012, 00:07

ma dobar doručak se može napravit za 5min...ja npr ne jedem doručak iz razloga što jednostavno ujutro moj organizam ne podnosi hranu i moram čekati par sati da mi se želudac pripremi za hranu :) obično ujutro metnem keks u usta i čekam vrijeme ručka da se najedem kak spada
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 20 Feb 2012, 00:11

ja se budim uvijek bar sat i po ranije neg npr krenem na faks koji mi je udaljen 3 min i svejedno ne doručkujem, jer ne mogu. a stignem se prežderat, jel.
a za doručak pripremit zbilja treba 5 min, kak kaže filmofil.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Feb 2012, 10:19

john_constantine wrote:
Onak... WTF? :lol: Daj malo razmisli prije tipkanja. (savjet)
@: filmofil: dorucak je bitan za svaki tip prehrane. Nebitno dali si u posebnom rezimu tipa nekakva dijeta.
To sam ja malo karikirao i nasalio se na svoj racun.. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Feb 2012, 11:21

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
Onak... WTF? :lol: Daj malo razmisli prije tipkanja. (savjet)
@: filmofil: dorucak je bitan za svaki tip prehrane. Nebitno dali si u posebnom rezimu tipa nekakva dijeta.
To sam ja malo karikirao i nasalio se na svoj racun.. :)
ma dobro sam ja razmislio. Jednostavno sam ja u drugačijoj (primitivnoj) sredini kod koje je takvo razmišljanje.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Feb 2012, 18:51

Jest da je smiješno generalizirati, ali nije Cons toliko u krivu, jer jedan dio ljudi stvarno tako radi (manji dio, hvala bogu) - veći dio je ova (pogrešna) navika da se ne doručkuje. Isto kako se moguće naviknuti da se ne jede - tako je moguće toj istoj osobi poslije da se jede. I obrnuto.

Meni je isto pun k što se moram pol sata ranije buditi zbog jela, ali kad sam gladna do razine izbezumljenosti. A ovi "doručci" od 5 min, koji se isto znaju dogoditi nekad u žurbi - jednostavno ne zadovolje kao oni bolji.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 20 Feb 2012, 23:49

ja kad se ustanem rano ujutro, znači 7 ili prije, ne da nemogu jest, nego pola sata ne funkcioniram kao ljudsko biće..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Aryx

Post by Aryx » 21 Feb 2012, 00:08

ja takodjer nikad prije nisam mogao doruckovati, jednostavno mi je to bila velika prisila na organizam da u tom trenutku idem jesti, ali zato zadnjih godina dana uredno svaki dan doruckujem :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

copycat

Post by copycat » 22 Feb 2012, 01:07

Već dva dana samo mislim da 2 stvari.
1. kolace od čokolade
2. juhe

Evo kolaca koji ce me dokraciti
Image
http://www.bakersroyale.com/candy/holid ... acon-bark/

GreenHornet

Post by GreenHornet » 22 Feb 2012, 01:25

meni je dorucak oko 11,30-12,posto vec mjesecima nemam pametnog posla,pa se budim nekih pola sata prije toga... :zubifale: i vazda isto,vec skoro godinu-zobene pahuljice ili cornflakes sa 0,5 ili 0,9% mlijekom.mislio sam da cu se zakusati,ali,kako zadnja 2 tjedna ne jedem nista iza 4,vjerujem te mi,ovo nabrojano izgleda kao ogromna mesna plata... :mrgreen:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 26 Feb 2012, 20:10

ja isto nikad prije nisam jela uju, al od kad sam se prislino navikla (ima već 2god), obavezno. to je prvo uju kad se dignem, bilo 5uju ili podne.
Image

elrania

Post by elrania » 04 Mar 2012, 20:01

SpoilerShow
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Mar 2012, 20:08

baš sam probao danas irsku kavu, ma prejak okus viskija. Prvi i zadnji put, he.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 08 Mar 2012, 21:23

ja probala brownie u mek kafeu, bezveze :lol: al fina kava kad je s puno mlijeka.
Image

Post Reply