Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
A$H

Re: Objavi svoju sliku

Post by A$H » 03 May 2011, 16:37

callac wrote:i da, A$H, onak, lejm! :lol:
prvo nije se odnosilo na kk ili ikoga na forumu.. drugo istina je da tu jos toga ima najmanje nego na drugim forumima.. trece tako to i je na netu i uvijek ce ih bit kao sto rekoh.
tako da ne vidim sto je lame u postu. osim ako se netko sam u toj slici nije prepoznao..ali u to ne ulazim. :mrgreen:

ahh, ali je lijepo vidjet kako neki odmah budu bocnuti u zivac. zalosno ustvari.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 03 May 2011, 16:39

ajde de! :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 May 2011, 16:43

ja želim vidjet callac uživo, nagledala sam se hrpe slika i žena mi je lijepa (nije da moram pisat to,nego tak i mislim), ali mi je svagdje drugačija. ono, par slika di si je slična, i onda uleti nek sa sasvim drugačijim pogledaom na facu i onda imam rad "ček jel to ona". nije na jednima manje lijepa nego na drugima, samo je ful drugačija.
a s tim u živo najjače mi je bilo kad samo se elrania i ja išle prvi puta nać. i priča žena kak mi je pregledavala slike (čisto da me skuži na cesti) i isto je bilo dosta različitosti i onda ja pitam di sam najsličnija na slici i uživo i ispadne jedna slika di mani osobno niš nevalja osim boje kose :facepalm: :zubifale: ono, slikano na kavi jutro poslije teže pijače :zubifale: :prayer: tak da sam si bila zbilja super... mene bolje ne vidit uživo :zubifale:
Image

elrania

Post by elrania » 03 May 2011, 16:46

heheh, to zato što si na svim ostalim izgledala ko da imaš ovalnu glavu i mesnato lice! nema nikakve veze s ljepotom, već neka tipična obilježja, crte itd. :D

i da, draža mi je tvoja prava glava :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 03 May 2011, 16:52

elrania wrote:heheh, to zato što si na svim ostalim izgledala ko da imaš ovalnu glavu i mesnato lice! nema nikakve veze s ljepotom, već neka tipična obilježja, crte itd. :D

i da, draža mi je tvoja prava glava :lol:
istina, to mi je i saša rekao, a razlog je što me većinom fotka neko višlji, i to dosta, pa me slika od glave :zubifale:
sva sreća pa je saša manji od mene :zubifale:
mada ja volim one baby bucmaste slike :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 03 May 2011, 17:01

@Jane, nadam se da ćemo se upoznati, baš sam neki dan izrazila tu želju u jednom razgovoru! I znam da me ponekad teško skužiti jer, eto, ni sama sebe ponekad ne prepoznam :lol: ako ćemo opisno, rekla bi da sam ja ko one karakterne glumice, imam jako izraženu mimiku i oštre crte lica, to dingo najbolje objasni nešto kao "grubo lice" :facepalm: pa sve ovisi u kojem me se raspoloženju slika i kakvu facu složim.
Meni se recimo cat jako razlikuje uživo, puno mi je zanimljivija i ljepša kada sam ju vidjela tu u ZG, kamera ne ulovi njen slatki osmjeh i predivne oči. Za eri sam već nahvalila i previše, bude mislila da sam zaljubljena :lol: i recimo od muških, Aryx je na slikama skroz bezveze,a uživo je micica :) Dingo je dosta realno prikazan na slikama, jedino je malo manji uživo (tanji)
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 03 May 2011, 17:03

Ljepota je nepoznato sunce prema kome nesvjesno korača bezbrojna gomila živih stvorenja.Image
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 17:03

callac wrote:
keyboard_kant wrote: i jedna starija, prije cca 3-4 godine or so. za ovu me ašov nagovorio da stavim. :mrgreen:
SpoilerShow
Image
ma jedina najbolja slika od nje. :kokicarenje: Ostavlja dojam pametne djevojke. :oops: A morao sam... :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2011, 17:04

Ašow wrote:
callac wrote:
keyboard_kant wrote: i jedna starija, prije cca 3-4 godine or so. za ovu me ašov nagovorio da stavim. :mrgreen:
SpoilerShow
Image
ovo zbog cvika ziher :P otkako je elri skinula dioptriju, cvili po forumu :lol:

je, zbog cvika. Predivno izgleda :D
recite vi što hoćete, meni je kk predivna.
to ti se zove kemija. :zubifale:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 03 May 2011, 17:20

Ma, nek se zove to kak god. Meni je predivna. :D

@filmofil

ja sam krivac sto je stavila jos ove 2 slike. :)
sry krute

a i bogami, lijepo ste se nasrali, a nije me bilo sat i pol negdje :lol:
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 03 May 2011, 17:30

Koaj rasprava. :mrgreen:

A Ašowe, ja osobno ne bi nikad curi ni spominja ovaj forum, a kamoli je pušta da se učlani na njega i još stavlja svoje slike. Pa sad ti pročitaj između redaka šta oću reć. :wink:

Al filmofil je kralj, uvik je tu da opomene ljude kad pretjeraju s postavljanjem slika, totalni čitač prozirnih ega. :mrgreen: :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 03 May 2011, 17:33

Nisam joj ja kriv sto voli horrore :zubifale:
besides, nisam joj ga spomenio forum neg je vidla da visim na njemu :lol:

a za ovo izmedju redaka me onak... zaboli k :D
kao da je uopce bitno.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 03 May 2011, 18:00

A$H wrote:
callac wrote:i da, A$H, onak, lejm! :lol:
prvo nije se odnosilo na kk ili ikoga na forumu.. drugo istina je da tu jos toga ima najmanje nego na drugim forumima.. trece tako to i je na netu i uvijek ce ih bit kao sto rekoh.
tako da ne vidim sto je lame u postu. osim ako se netko sam u toj slici nije prepoznao..ali u to ne ulazim. :mrgreen:

ahh, ali je lijepo vidjet kako neki odmah budu bocnuti u zivac. zalosno ustvari.
op, tek sad vidjeh da si nadodao...
mislim, i ja se petljam uvijek tamo gdje mi nije mjesto pa na kraju ostade posrana ni kriva ni dužna. rekla bih, takav mi je horoskop, al ti znaš da to nije slučaj! :|
If one of them is dead.

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 03 May 2011, 18:19

Geez pplz. Relax.

Ašove ti si sve kriv. Brišem sad slike i ne stavljam više nikad nijednu. :finga: :zubifale:
And I feel this coming over like a storm again.

Bub

Post by Bub » 03 May 2011, 18:31

filmofil wrote:i sada općenito govorim, a ne o kk...zašto uopće ljudi stave hrpetinu slika ako kod prve dobiju pozitivne komentare? jel moraju vječno biti u potrazi za hranjenjem ega? npr keyboard_kant je mogla stati kod one prve slike, svima nam je bila lijepa, ali 3 dana kasnije stavlja sliku di je identično našminkana, samo iz drugog kuta uslikana i razlika je očita...dakle, htjela je da joj još tepamo kako dobro izgleda, ali rizik se nije isplatio
Mislim da je to kod ljepšeg spola drugačije nego kod nas i meni nimalo ne smeta, ali svatko voli čuti lijepu riječ o svome izgledu koliko god netko to negirao. Slično razmišljam, ali meni ne smeta, pa topic je o slikama, neka stavlja koliko želi, komentirat ću ili neću. Šta znaš možda ostali imaju drugačije mišljenje od tebe i vole vidjeti što više slika u ovom topicu, pa da je i od strane jedne osobe. Eto meni je s ovom zadnjom slikom od prije par godina prirodnija i ljepša nego na onim prijašnjim, gdje je isto lijepa. Još bi bilo bolje kad bi u topicu bile samo slike user-a, a da je odvojen topic za komentiranje, tako se ne bi moralo preskakati ovakve rasprave u kojima svi sudjelujemo.
A$H wrote:ahh, ali je lijepo vidjet kako neki odmah budu bocnuti u zivac. zalosno ustvari.
Da sam ja na tvome mjestu sad bi pager jako porastao, svi su uvredljivi ako daš pošalicu ili čisto kažeš nešto što nije zlonamjerno. Jako me to čudi i u RL i na bilo kojem forumu, ali to je naš mentalitet, uvijek ljudi napadaju i osjećaju se napadnuto prije nego išta, te onda moraš objašnjavati u milion rečenica da nije ništa zlonamjernog sadržaja. :?

Post Reply