ajd, dobro onda za prijevoz.
misliš tražiti kasnije neš za malo češće il je to to?
ma bum se ja sve lijepo s njima pospominjal dok si pem po radnu knjižicu. da sam jučer otišel tam vjerojatno bi se posvađal i ko zna kaj bi im sve rekel..bolje je ovak,odem za par tjedni tam i to je tojohn_constantine wrote:baš bed. A zbilja, nemaš što izgubiti, jasno traži svoja prava. Samnom su bar razgovarali lice u lice kada su mi govorili da sam višak na poslu.boyko wrote:došla mi kuverta iz firme,otvorim ju i piše "odluka o otkazu ogovora o radu". -.-
govna usrana,mogli su mi to barem u lice reć..ah..
Na mjestu kojega se otvorila neka narodnjačka shema. Dakle to + lijeni derani koji ne stavljaju slije.Asfodel wrote:Zatvaranje jednog dragog birca.
To je sranje.Asfodel wrote:Na mjestu kojega se otvorila neka narodnjačka shema. Dakle to + lijeni derani koji ne stavljaju slije.Asfodel wrote:Zatvaranje jednog dragog birca.
to je uvijek tako. kod nas se kultna točka zatvorila da bi cajke mogle svirat..mahAsfodel wrote:Na mjestu kojega se otvorila neka narodnjačka shema. Dakle to + lijeni derani koji ne stavljaju slije.Asfodel wrote:Zatvaranje jednog dragog birca.

@boyko jel imaš kakvih novosti? Baš me zanima što su ti rekli i kako su se ponjeli licem u lice.boyko wrote:ma bum se ja sve lijepo s njima pospominjal dok si pem po radnu knjižicu. da sam jučer otišel tam vjerojatno bi se posvađal i ko zna kaj bi im sve rekel..bolje je ovak,odem za par tjedni tam i to je tojohn_constantine wrote:baš bed. A zbilja, nemaš što izgubiti, jasno traži svoja prava. Samnom su bar razgovarali lice u lice kada su mi govorili da sam višak na poslu.boyko wrote:došla mi kuverta iz firme,otvorim ju i piše "odluka o otkazu ogovora o radu". -.-
govna usrana,mogli su mi to barem u lice reć..ah..
a dobil sam otkaza jer je došel lik s špagom nutra,i jbg mene hitili van.. čista klasika..
@prokleti hladni vjetar,faca mi se smrzla
nisam još bil tam. bum otišel dok si pem po radnu knjižicu,poslije 24.1... možda čak i ranije ako se smirim,jer me još uvijek to žešče pere,a nebi baš neku veću scenu tam htel napravit.Bub wrote:@boyko jel imaš kakvih novosti? Baš me zanima što su ti rekli i kako su se ponjeli licem u lice.