Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Andrej

Re: Objavi svoju sliku

Post by Andrej » 20 Oct 2010, 21:24

callac wrote:
Andrej wrote:Sad dolazimo do onoga - zašto volim devojke sa naočarima :lol:
ako je ovako kako pričate, treba vam neka koja nosa mikroskop :lol:
Ćuti, makar ne radi, pa nema muke :lol:
We're all mad here...

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 20 Oct 2010, 21:26

Ja si naguram carapu u gace da se ne skuzi kak mi je malecni..treniranjem samo skrecem curama paznju sa svojih prepona,za slucaj kad zaboravim carapu.
I like to eat things.

Andrej

Post by Andrej » 20 Oct 2010, 21:31

Eat Your Brains wrote:Ja si naguram carapu u gace da se ne skuzi kak mi je malecni..treniranjem samo skrecem curama paznju sa svojih prepona,za slucaj kad zaboravim carapu.
:supz: :lol: :supz:
To careeeeee!!!!!!! :partyman: Pun mi je kurac onih kompleksaša što te mrze jer za razliku od njih izgledaš kako muško treba da izgleda i krenu da kenjaju o kurčevima, a kad im kažeš - vadi napolje - ko ima manji ide po pivo, svi se razbeže ko pičkice.
Jeste, imam trbušnjake i peder sam zbog toga, jeste, ogroman sam i to znači da sam pička u duši i da su me tukli u školi pa hoću da plašim ljude po kraju, jeste kljukam se hemijom i kad me ubodeš iglom izduvam se. :lol:
A kad bi doživeo da neko stane ispred mene i kaže mi to u lice, zagrlio bih ga od sreće.
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2010, 21:32

Kolko god ima razmirica s Greenom i EYB-om mora im se odat poštovanje zbog truda, pogotovo ako se nije šikala kemija. U zdravom tijelu zdrav duh. Svi bi se bar u nekoj mjeri tribali rekreirat, a sad, kako kome paše, može uz bodytoning prić i na bodybuilding.

Btw, danas san čuja da su mi se dva prijatelja upisala na jogu. Mislin, ok je to sve, al ipak, jebemu, koji vrag? :mrgreen: :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2010, 21:34

Andrej wrote:
Eat Your Brains wrote:Ja si naguram carapu u gace da se ne skuzi kak mi je malecni..treniranjem samo skrecem curama paznju sa svojih prepona,za slucaj kad zaboravim carapu.
:supz: :lol: :supz:
To careeeeee!!!!!!! :partyman: Pun mi je kurac onih kompleksaša što te mrze jer za razliku od njih izgledaš kako muško treba da izgleda i krenu da kenjaju o kurčevima, a kad im kažeš - vadi napolje - ko ima manji ide po pivo, svi se razbeže ko pičkice.
Jeste, imam trbušnjake i peder sam zbog toga, jeste, ogroman sam i to znači da sam pička u duši i da su me tukli u školi pa hoću da plašim ljude po kraju, jeste kljukam se hemijom i kad me ubodeš iglom izduvam se. :lol:
A kad bi doživeo da neko stane ispred mene i kaže mi to u lice, zagrlio bih ga od sreće.

Upravo tako. Mislin, taj glupavi stereotip je odavno izaša iz mode i istina je da ga koriste baš takve pičkice kojima je krivo šta oni nemaju muda i volje za treniranje pa se tješe kako su bilderi pičke. Naravno, uvik ima seljačina koji bildaju iz tog razloga, al mislin da je postotak takvih ipak manji, pogotovo u moderno doba, kad je ovakav način života praktički prisilija prosječnu osobu da se fizički dovede u red, inače dijabetes i hipertenzija već kucaju na vrata. I to kamo sriće ako su samo ta dva stanja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 20 Oct 2010, 21:55

Ono gore mi je stara slika,sad sam veci i bez kose. Da,vjecno ta nekakva saputanja slusam o tome kako sam ovaka ili onakav,social life mi pati zbog tog kako izgledam,al meni to pomaze,bolje se osjecam.Stvarno mislim da nisam kompleksas ni ista takovog,al ljudi donesu svoje zakljucke bez da te i upoznaju. Ja se onda uzivim u ulogu i glumim da sam najgori seljacina samo da zajebavam malo i da vidim koliko ce im trebat da skuze :D
I like to eat things.

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:59

Eat Your Brains wrote:Ono gore mi je stara slika,sad sam veci i bez kose. Da,vjecno ta nekakva saputanja slusam o tome kako sam ovaka ili onakav,social life mi pati zbog tog kako izgledam,al meni to pomaze,bolje se osjecam.Stvarno mislim da nisam kompleksas ni ista takovog,al ljudi donesu svoje zakljucke bez da te i upoznaju. Ja se onda uzivim u ulogu i glumim da sam najgori seljacina samo da zajebavam malo i da vidim koliko ce im trebat da skuze :D
ja sam očiti primjer krive procjene...sori zbog toga! kad sam te upoznala bila sam ugodno iznenađena-prvo jer nisi baš taaak velik kao na slikama, a za ekipu si prva liga!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 20 Oct 2010, 22:02

Variram u velicini :) Kad si me vidla stvarno nisam bio velik,al mislim da bih ti i sad bio ocima podnosljiv,s 10kg misica vise.
I like to eat things.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2010, 22:04

Eat Your Brains wrote:Ono gore mi je stara slika,sad sam veci i bez kose. Da,vjecno ta nekakva saputanja slusam o tome kako sam ovaka ili onakav,social life mi pati zbog tog kako izgledam,al meni to pomaze,bolje se osjecam.Stvarno mislim da nisam kompleksas ni ista takovog,al ljudi donesu svoje zakljucke bez da te i upoznaju. Ja se onda uzivim u ulogu i glumim da sam najgori seljacina samo da zajebavam malo i da vidim koliko ce im trebat da skuze :D
koja glupost... Pa jedan dobar frend i ljubitelj warhammer 40000K ima isto takve ogromne mišiće, baš prava mrga, ali inače, baš dobar lik i niti malo nasilan. :rock: Ne treba uvijek suditi po vanjštini, he.
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 20 Oct 2010, 22:07

Callac sto kazes,jesam li konkurencija tvom frendu u oponasanju arnolda il ne?
I like to eat things.

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 22:11

Eat Your Brains wrote:Callac sto kazes,jesam li konkurencija tvom frendu u oponasanju arnolda il ne?
nisi! ti si bolji! :D i to sam mu i rekla, nije mu bilo drago pa je odmah počeo aughrrrrrrrrrrrrrr, du it nau, du it nau!!! :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 20 Oct 2010, 23:06

Scarface wrote:Kolko god ima razmirica s Greenom i EYB-om mora im se odat poštovanje zbog truda, pogotovo ako se nije šikala kemija.:
Jedina "kemija" koju sam u zivotu konzumirao je sto sam 6 puta popio protein shake od vanilije... :) Nazalost moj najveci porok je piva,tako da ce trebati jos punoooo vremena da rijesim stomak... :( Valjda ce biti ok,s obzirom da ubrzo starta novi nacin prehrane koji sibaju momci iz lokalnog ult.fight tima i koji daje nenormalne rezultate...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 20 Oct 2010, 23:15

E da,kad sam vec spomenuo tu dijetu...Vec 15 dana mi govore da ce donijet danas-sutra pa nista...
Ovaka je shema-6 dana u tjednu se jede 5 puta dnevno ono sto je zadano,a 1 tjedno radi psihe vjerovatno mozes sto hoces.
Jede se piletina bez ikakvih zacina,salata,tunjevina,integralna pasta,junetina,postni sir,uz puno voca...Od pica samo voda.Je li kome poznato i zna li kako se tocno zove da s neta skinem?!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

filmofil

Post by filmofil » 20 Oct 2010, 23:43

ja nažalost još uvijek te ogromne bodybuildere gledam uz veliku prisutnost stereotipa...kad ih vidim u teretani svi su agresivni i malo previše nabrijani, uglavnom ih izbjegavam...mrzim kad mi dođe lik u teretani i počne pričati, ni 5 ni 6, o svom programu, prehrani, kolko diže na benču, kako žene padaju na njihova tijela, itd

to je tako bilo u prošloj teretani, al sad sam u nekoj lokalnoj di istovremeno ima max 5-6 ljudi i svi šute i rade, takva atmosfera mi paše...nikog ni ne primjetim, odradim svoj trening i odem

mali offtopic...sad otkako sam počeo opet ići u teretanu promjenio sam prehranu i ne znam kolko ću dugo izdržat, najedem se pa sam za pol sata opet gladan...cijeli dan sam na vodi uz čašu mlijeka tu i tamo, posni sir, žitarice, piletina, salate razne, jaja, itd sad navečer sam uzeo bananu i jabuku i to je to

ovaj put sam stvarno zapeo, idem do kraja, imam postavljene ciljeve i nema odustajanja...danas sam si uzeo dan odmora jer sam dobio muskulfibere po cijelom tijelu i zaboli me svaki pokret...držat ću ritam dan treninga - dan odmora...prvih mjesec dana namjeravam imat lagane treninge od cca 45min, upoznavat se sa spravama, ne dizat prevelike težine, a onda kasnije uzet neki program u ruke i radit po tome + još stroža prehrana
This is the Zodiac speaking.

Bub

Post by Bub » 20 Oct 2010, 23:53

GreenHornet wrote:E da,kad sam vec spomenuo tu dijetu...Vec 15 dana mi govore da ce donijet danas-sutra pa nista...
Ovaka je shema-6 dana u tjednu se jede 5 puta dnevno ono sto je zadano,a 1 tjedno radi psihe vjerovatno mozes sto hoces.
Jede se piletina bez ikakvih zacina,salata,tunjevina,integralna pasta,junetina,postni sir,uz puno voca...Od pica samo voda.Je li kome poznato i zna li kako se tocno zove da s neta skinem?!
Ne kužim što je tu posebno? Jede se 5, 6 puta dnevno i to su namirnice koji svaki vježbač konzumira, ako želi postići ciljeve. Pojasni malo baš me zanima.

@filmofil ne valja ti navečer jesti bananu i jabuku, ustvari voće jer ima fruktoze. Navečer bi trebao imati P+M obrok.

Post Reply