Parlamentarni izborni cirkus (2015- )

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply

Tko je najljepša hrvatska političarka?

Anka Mrak
1
11%
Bruna Esih
3
33%
Sanja Putica
1
11%
Sabina Glasovac
0
No votes
Željka Markić
2
22%
Milanka Opačić
1
11%
Marijana Petir
0
No votes
Josipa Rimac
0
No votes
Kolinda
1
11%
Margareta Mađerić
0
No votes

Total votes: 9

Asfodel

Re: Parlamentarni izborni cirkus 2015.

Post by Asfodel » 22 Dec 2015, 19:54

Iii gotovo konačno, s hdz-om su. Mogli su bar do sutra čekat da ne ispadne tako sumnjivo sve u istom danu :mrgreen:
Sva sreća za Most ustvari, jer da su novi izbori neslavno bi prošli nakon što smo ih bolje upoznali

Also sprach Petrina. Sve se potvrdilo što je pričao :vempajer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Dec 2015, 20:02

Michel wrote:Moj junak nije Petrov, a kamoli Karamarko tako da mi ne stavljaj riječi u usta i ne izmišljaj.
'Velimir Bujanec dislikes this'

boyko

Post by boyko » 22 Dec 2015, 21:35

komedija od države.
2/10 :zubifale:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Michel

Post by Michel » 23 Dec 2015, 02:36

Novosti od Buje :)

Image
Image

Image
Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

olio

Post by olio » 23 Dec 2015, 08:50

Asfodel wrote:Iii gotovo konačno, s hdz-om su. Mogli su bar do sutra čekat da ne ispadne tako sumnjivo sve u istom danu :mrgreen:
Sva sreća za Most ustvari, jer da su novi izbori neslavno bi prošli nakon što smo ih bolje upoznali

Also sprach Petrina. Sve se potvrdilo što je pričao :vempajer:
nisu mogli čekati, istekao bi rok za odabir mandatara.
Samo su dokazali kolika im je želja bila biti s HDZ-om i da su svi pregovori i dogovor s SDP-om bili igra, s obzirom koliko brzo su se "dogovorili" sa HDZ-om i skupili potpise, bez konkretnog dogovora oko reformi i mandata.

Ali da petrina :partyman: , na kraju sam čak posumnjao u njega...shame on me.. :facepalm:

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 Dec 2015, 10:35

Petrina je car :) ja sam i rekao da će on izaći iz mosta, ai predvidio samo prije izbora da će most koalirati sa adezeom, glas za most je bio glas za adeze

ne bi me začudilo da KaraM bude mandatar(još jedan od preokreta) :zubifale:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 23 Dec 2015, 11:42

Dobro neki kažu na drugom forumu
S druge strane fascinantno mi je kako je odjednom Patrina postao neki prorok i pametan i moralan u ovome, a lik se prodao za lovu prvom prilikom kad je vidio da je i druga opcija u igri osim one koju on želi. Sve ono za što se optužuje Petrova je Petrina sa suprotne strane
A Petrina je smece koje je prvom prilikim sjelo u vlak SDPa i prodao se. I kako je ostatak MOSTa ostao skupa unatoc, u to vrijeme, napadima kako medija tako i obje strane, mislio sam da idemo na nove izbore. Grdo sam se prevario.
:kokicarenje:

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Dec 2015, 11:48

Politika....
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 Dec 2015, 13:53

Image

hahahahahaha
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 23 Dec 2015, 14:14

:lol: :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Dec 2015, 15:24

olio wrote:bez konkretnog dogovora oko reformi
to je i tako od sekundarne važnosti, jer su odustali od zahtjevanja nekog broja reformi za koje su se zalagali u predizborno vrijeme. ali ne u smislu da su popustili zbog nagodbi oko toga, nego neke uopće više nisu zahtjevali, hehe
boli njih sad đon za reforme :mrgreen:

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 Dec 2015, 18:58

ovaj novi premijer Hrvatske nije vidio :prayer:
Orešković je rođen 1966. u Zagrebu, 1989. diplomirao je kemiju na Sveučilištu McMaster u Kanadi, na kojem je 1991. završio i MBA studij usmjeren na financije i informacijske sustave. Profesionalnu karijeru započeo je 1992. u proizvodnji farmaceutske tvrtke Eli Lilly u Kanadi, u kojoj je obnašao i različite funkcije u segmentu financija te međunarodnog poslovanja, uključujući Latinsku Ameriku i Aziju, a iz te tvrtke odlazi s pozicije direktora za odnose s državnom administracijom i ekonomske poslove.

Karijeru nastavlja u Novopharmu u Kanadi, danas članici Teva grupe, na poziciji potpredsjednika zaduženog za razvoj poslovanja i specialty proizvode te glavnog financijskog direktora. Plivi se pridružio 2009. kao glavni financijski direktor za Istočnu Europu, a 2010. imenovan je na poziciju glavnog financijskog direktora za regiju EMIA (Istočna Europa, Mediteran, Izrael i Afrika).
https://www.linkedin.com/in/tim-oreskovic-26153545 za Hrvate Tihomir :mrgreen:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 23 Dec 2015, 19:12

Evo, vidite da je Petrov ostao vjeran sebi. Novi premijer https://en.wikipedia.org/wiki/Tihomir_O ... itician%29

Iz dijaspore tako da sigurno voli Hrvatsku, a i ima američko kanadski naglasak kao nekad davno Boris Mikšić iako je Boris bio redikul.

Image

Jako simpatično djeluje. Možda ima nade.

Malo novosti od Buje :)

Image
Most će imati svoje ljude u Vlada Republike Hrvatske, nestranačkog premijera, a definitivno su izborili da Tomislav Karamarko i Zoran Milanović premijeri neće biti.

Imat će moć utjecaja u Saboru jer bez njihovih ruku ništa ne može proći i imati će relativno slobodne ruke unositi reforme u neke od najvažnijih resora nad kojima će dobiti kontrolu te moći postaviti svoje ljude.
Dakle, ispunili su ono što su rekli.

hitman_4

Post by hitman_4 » 23 Dec 2015, 19:21

Iz dijaspore tako da sigurno voli Hrvatsku
trolaš ili?

eo ti jedan :facepalm: eo još :facepalm:
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 23 Dec 2015, 19:58

Image

http://net.hr/danas/hrvatska/predsjedni ... je-sabora/ znači već 28. pa dobro, to će sada. Bitan je uvijek prvi dojam, a prvi dojam je vrl odobar. Ne vidim mu nekakvo zlo u očima, ne treba generalizirati. Evo nekoliko dobrih komentara.
Moram priznati da za Oreskovica prije nisam cuo, ali me ova vijest jako veseli, kao osobu iz znanosti.
Covjek je pravi profesionalac, znanstveno i logicki potkovan, pravo osvjezenje na ustajaloj hrvatskoj politickoj sceni.
Interesantno je gledati Vesu Pusic, Cacica itd. kako se pjene oko toboznjeg legitimiteta. Prva je clanica stranke koja samostalno da izadje na izbore ne bi prosla razinu od 1%, a u situaciji je vlasti samo zbog politicke trgovine i na racun glasova drugih stranaka. Legitimitet 0/100, hipokrizija 100/100. Druga osoba je socijalisticki tehno-menadzer koji je upropastio sve sto je mogao upropastiti, osoba koja je usmrtila nekoliko zivota i onda se mrtva-ladna vratila u politiku bez pardona. Njegov CV moze prolaziti samo u balkanoidnim rodijacko-gostionicarskim tehno-soc krugovima.
Oreskovic ima legitimitet itekako, jer su ga izabrali ljudi koji imaju politicku vecinu u Saboru. To su cinjenice. Legalno-pravno, a volimo se pozivati na pravnu drzavu, on ne mora imati ni jedan dan staza u politici te moze biti izabran bez problema.

Ovo je jedan dobar znak, napokon netko tko je educiran i tko je postigao velike stvari van Hrvatske, svojim trudom. Milanovic i cijela kamarila oko njega se boje takvih ljudi. Jer ovakvima kao sto je Oreskovic ocevi i majke iz proslih sistema nisu utabavali staze uspjeha, on je uspio sam.
A da probamo dati čovjeku šansu pa ga onda poderati? Ili se nije rodio taj koji će se pojaviti na političkoj sceni, a da ga vojska partijskih sljedbenika ne raščereči prije nego je bilo što NAPRAVIO. Ne mislim, uopće ne mislim da će on biti Mesija, niti nas iskopati iz ovih govana u koje su nas ugurali smrdljivci svih političkih boja, ali ne bi li bilo korektno prema njemu kao čovjeku da mu probamo dati šansu? Ili nam ipak nije dosta egotripera kakav je Milanović, kleptomanskih monstruma i divljaka poput Sanadera? Jebo te, kad nema argumenata, onda se uspoređuje njega i Milanovića kroz prizmu 1991. Stvarno smo govna da ih nema takvih.
Ovdje je rekao jednu bitnu stvar http://www.telegram.hr/politika-krimina ... ne-trazim/
Svi smo mi ovdje da služimo hrvatskim građanima

Image

Ma dobar će biti. Po prvom dojmu, po ovome što sam pročitao o njemu i što je sve napravio vidi se da je neiskvaren.

Post Reply