Sva sreća za Most ustvari, jer da su novi izbori neslavno bi prošli nakon što smo ih bolje upoznali
Also sprach Petrina. Sve se potvrdilo što je pričao
'Velimir Bujanec dislikes this'Michel wrote:Moj junak nije Petrov, a kamoli Karamarko tako da mi ne stavljaj riječi u usta i ne izmišljaj.

nisu mogli čekati, istekao bi rok za odabir mandatara.Asfodel wrote:Iii gotovo konačno, s hdz-om su. Mogli su bar do sutra čekat da ne ispadne tako sumnjivo sve u istom danu![]()
Sva sreća za Most ustvari, jer da su novi izbori neslavno bi prošli nakon što smo ih bolje upoznali
Also sprach Petrina. Sve se potvrdilo što je pričao

S druge strane fascinantno mi je kako je odjednom Patrina postao neki prorok i pametan i moralan u ovome, a lik se prodao za lovu prvom prilikom kad je vidio da je i druga opcija u igri osim one koju on želi. Sve ono za što se optužuje Petrova je Petrina sa suprotne strane
A Petrina je smece koje je prvom prilikim sjelo u vlak SDPa i prodao se. I kako je ostatak MOSTa ostao skupa unatoc, u to vrijeme, napadima kako medija tako i obje strane, mislio sam da idemo na nove izbore. Grdo sam se prevario.
to je i tako od sekundarne važnosti, jer su odustali od zahtjevanja nekog broja reformi za koje su se zalagali u predizborno vrijeme. ali ne u smislu da su popustili zbog nagodbi oko toga, nego neke uopće više nisu zahtjevali, heheolio wrote:bez konkretnog dogovora oko reformi
https://www.linkedin.com/in/tim-oreskovic-26153545 za Hrvate TihomirOrešković je rođen 1966. u Zagrebu, 1989. diplomirao je kemiju na Sveučilištu McMaster u Kanadi, na kojem je 1991. završio i MBA studij usmjeren na financije i informacijske sustave. Profesionalnu karijeru započeo je 1992. u proizvodnji farmaceutske tvrtke Eli Lilly u Kanadi, u kojoj je obnašao i različite funkcije u segmentu financija te međunarodnog poslovanja, uključujući Latinsku Ameriku i Aziju, a iz te tvrtke odlazi s pozicije direktora za odnose s državnom administracijom i ekonomske poslove.
Karijeru nastavlja u Novopharmu u Kanadi, danas članici Teva grupe, na poziciji potpredsjednika zaduženog za razvoj poslovanja i specialty proizvode te glavnog financijskog direktora. Plivi se pridružio 2009. kao glavni financijski direktor za Istočnu Europu, a 2010. imenovan je na poziciju glavnog financijskog direktora za regiju EMIA (Istočna Europa, Mediteran, Izrael i Afrika).

Dakle, ispunili su ono što su rekli.Most će imati svoje ljude u Vlada Republike Hrvatske, nestranačkog premijera, a definitivno su izborili da Tomislav Karamarko i Zoran Milanović premijeri neće biti.
Imat će moć utjecaja u Saboru jer bez njihovih ruku ništa ne može proći i imati će relativno slobodne ruke unositi reforme u neke od najvažnijih resora nad kojima će dobiti kontrolu te moći postaviti svoje ljude.
trolaš ili?Iz dijaspore tako da sigurno voli Hrvatsku

Moram priznati da za Oreskovica prije nisam cuo, ali me ova vijest jako veseli, kao osobu iz znanosti.
Covjek je pravi profesionalac, znanstveno i logicki potkovan, pravo osvjezenje na ustajaloj hrvatskoj politickoj sceni.
Interesantno je gledati Vesu Pusic, Cacica itd. kako se pjene oko toboznjeg legitimiteta. Prva je clanica stranke koja samostalno da izadje na izbore ne bi prosla razinu od 1%, a u situaciji je vlasti samo zbog politicke trgovine i na racun glasova drugih stranaka. Legitimitet 0/100, hipokrizija 100/100. Druga osoba je socijalisticki tehno-menadzer koji je upropastio sve sto je mogao upropastiti, osoba koja je usmrtila nekoliko zivota i onda se mrtva-ladna vratila u politiku bez pardona. Njegov CV moze prolaziti samo u balkanoidnim rodijacko-gostionicarskim tehno-soc krugovima.
Oreskovic ima legitimitet itekako, jer su ga izabrali ljudi koji imaju politicku vecinu u Saboru. To su cinjenice. Legalno-pravno, a volimo se pozivati na pravnu drzavu, on ne mora imati ni jedan dan staza u politici te moze biti izabran bez problema.
Ovo je jedan dobar znak, napokon netko tko je educiran i tko je postigao velike stvari van Hrvatske, svojim trudom. Milanovic i cijela kamarila oko njega se boje takvih ljudi. Jer ovakvima kao sto je Oreskovic ocevi i majke iz proslih sistema nisu utabavali staze uspjeha, on je uspio sam.
Ovdje je rekao jednu bitnu stvar http://www.telegram.hr/politika-krimina ... ne-trazim/A da probamo dati čovjeku šansu pa ga onda poderati? Ili se nije rodio taj koji će se pojaviti na političkoj sceni, a da ga vojska partijskih sljedbenika ne raščereči prije nego je bilo što NAPRAVIO. Ne mislim, uopće ne mislim da će on biti Mesija, niti nas iskopati iz ovih govana u koje su nas ugurali smrdljivci svih političkih boja, ali ne bi li bilo korektno prema njemu kao čovjeku da mu probamo dati šansu? Ili nam ipak nije dosta egotripera kakav je Milanović, kleptomanskih monstruma i divljaka poput Sanadera? Jebo te, kad nema argumenata, onda se uspoređuje njega i Milanovića kroz prizmu 1991. Stvarno smo govna da ih nema takvih.
Svi smo mi ovdje da služimo hrvatskim građanima