Jane Doe wrote: meni je više puta dovoljan samo sunčan dan za dobro raspoloženje i osmjeh na licu
Također, baš san se vratija s kave i uživa u predivnom danu i ljeskanju mora. A i stara jezgra grada dobije onaj poseban štimung kad ju sunce obasjava.
Jane Doe wrote: meni je više puta dovoljan samo sunčan dan za dobro raspoloženje i osmjeh na licu
Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...DrugsBunny wrote:Situacija: Dijete je, ne svojom krivnjom, mentalno bolesno. Majka želi biti moralna i brinuti se za svoje dijete.
Rješenje: Ostavit majku i jebat druge žene.
Gg Cons, u takvoj hipotetičkoj situaciji si i ti dijelom kriv ako je dijete bolesno.
Ma da naravno i ja sam isto za, ako se rano otkrije da se pobaci, ali Cons to ne mora značit da ćeš i ti imati dijete s posebnim potrebama. Imaš više vjerojatnosti da se genski to može desit, ali opet...john_constantine wrote:Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...
...ovo koliko sam ja shvatio nema veze s time. Nisam ciljao na to i kroz život kao što sam naveo ti se može desit nešto strašno, pa da dijete opet završi ne daj Bože bolesno, to je život. Ja bih svakako opet želio djecu da sam na tvome mjestu, djeca su životno blago.john_constantine wrote:ma ja sam odlučio da ne želim djecu... Mislim, dopadaju mi se djeca, ali jednostavno to nije za mene + hrpa razloga protiv.
Ne razumiješ. Ne govorim o pobačaju ili ne.john_constantine wrote:Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...
ma krivo sam se izjasnio. Htio sam reći "da je znala da će biti takav život s njezinim djetetom, onda bi napravila pobačaj i živjela s grižnjom savjesti".DrugsBunny wrote:Ne razumiješ. Ne govorim o pobačaju ili ne.john_constantine wrote:Kao što je moja majka rekla, radije bi prihvatila i živjela s grižnjom savjesti zbog pobačaja, nego to ponovila...
Nego govorim ako majka se ne odluči na pobačaj i želi se brinuti za dijete da je potpuno loše ako je odlučiš ostaviti zbog toga.
O tome govorim.
također. mislim da mi je današnje lijepo vrijeme bilo glavni razlog zašto sam tokom petosatne gužvetine, trčanja i panike u kuhinji bila sva mirna i još uskakala i pomagala drugima. a još sam k tome od pola 7 budna, imam grčeve u više područja na tijelu, spava mi se, no dobro samJane Doe wrote:a za smješak danas... naspavala sam se, lijepo popila kavu, vani je super vrijeme i sad idem u šetnju![]()
meni je više puta dovoljan samo sunčan dan za dobro raspoloženje i osmjeh na licu
Van konteksta ta rečenica je moralno neupitno ispravna. Ali, kad se u obzir uzmu i tuđi životi, baš sve i nema pravo na njega. Ja ka budući doktor ne bi radija pobačaje, tu san još idealist, bez obzira na zaradu, ali isto tako ne bi osuđiva one koji ga odluče napravit (mislin na trudnice, ne doktore, naravno).Ašow wrote:Sve ima pravo na život i nitko nema pravo uzeti život.
Jeate, vid me kak sam osjećajan i tak.
Ma, znam, mal sam bzvz uletio jer inace u raspravi budem ja onaj koji bi ubio i tak to.Scarface wrote:Van konteksta ta rečenica je moralno neupitno ispravna. Ali, kad se u obzir uzmu i tuđi životi, baš sve i nema pravo na njega.Ašow wrote:Sve ima pravo na život i nitko nema pravo uzeti život.
Jeate, vid me kak sam osjećajan i tak.
elrania wrote:društvo koje se uvjerilo da oko iscuri kroz nos, ako ga se pikne + rasprave od pol sata vezane uz to.
doduše, ovo je graničilo sa zaprepaštenjem.