Tako je meni za posao, dosta novih stvari mi prikazuje sa razno raznih stranica i to mi jako paše, a za ostalo ne igram se i ne znam kad sam zadnji put nešto napisao u status ili postao na wall.filmofil wrote:skoro sve u vezi faksa šta trebam je tamo i zato je lakši život uz fejs
Facebook?
- Bub
Re: Facebook?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
eto, meni je baš fejs fora jer se čujem tako s nekim ljudima s kojima se nikad nebi imala prilike ni upoznat
i zbog hrpe stranica sa sadržajima koji me zanimaju i koje tako pratim i većinu frendova koje imam su čisto tu iz neke ljubavi prema zajedničkim interesima o kojima baš u svojoj okolini nemam s kim prićat i raspravljat....
bzvz mi je npr. chat sa frendicom koja živi 2 ulice od mene , to mi je glupost, pa naći ćemo se na kavi .... osim ak i to nisu neki sitni sat i ja sam rame za plakanje koje se sad tu našlo, onda žašto ne i to...
neznam, vidim da večini fejs nevalja, meni valja, ja sam si ga posložila za stvari za koje mi treba....
kad mi se neš stavlja na zid-stavim, kad mi se nekaj posebno svidi-lajkam, kaj mi je debilno-ignoriram.... ljudi se naviknu kakav jesi, meni se općenito ne piše tek tolko da neš pišem, pa kad nekom neš komentiram, već znaju da je iskreno... a ko mora sve lajkat/komentirat/kajtijaznamkaj, neka, meni tak svejedno....
mene je puno toga, tak konkretno za mene nevažnoga, prestalo smetat
i zbog hrpe stranica sa sadržajima koji me zanimaju i koje tako pratim i većinu frendova koje imam su čisto tu iz neke ljubavi prema zajedničkim interesima o kojima baš u svojoj okolini nemam s kim prićat i raspravljat....
bzvz mi je npr. chat sa frendicom koja živi 2 ulice od mene , to mi je glupost, pa naći ćemo se na kavi .... osim ak i to nisu neki sitni sat i ja sam rame za plakanje koje se sad tu našlo, onda žašto ne i to...
neznam, vidim da večini fejs nevalja, meni valja, ja sam si ga posložila za stvari za koje mi treba....
kad mi se neš stavlja na zid-stavim, kad mi se nekaj posebno svidi-lajkam, kaj mi je debilno-ignoriram.... ljudi se naviknu kakav jesi, meni se općenito ne piše tek tolko da neš pišem, pa kad nekom neš komentiram, već znaju da je iskreno... a ko mora sve lajkat/komentirat/kajtijaznamkaj, neka, meni tak svejedno....
mene je puno toga, tak konkretno za mene nevažnoga, prestalo smetat

- elrania
ja sam ga dosta dugo odbijala otvoriti iz ne znam kojeg debilnog razloga poput, ah, svi to imaju, to je besmisleno, ne treba mi, super sam si što nisam pala pod utjecaj fejsa. uuuuuuuu.Jane Doe wrote:neznam, vidim da večini fejs nevalja, meni valja, ja sam si ga posložila za stvari za koje mi treba....
sad ga imam, izuzev spomenutog faksa, najviše zbog stranica s raznim sadržajima i galerijama koje su mi od nevjerojatne koristi za svašta.
ne koristim msn, skype, icq, osim povremeno gtalk zbog sam jedne osobe koju nemam prilike vidjeti uživo, jer chat na fejsu zajebava užasno za bilo kakva pričanja i offline mi je uvijek, tak da s ovim pokrivam sve socijalne i informativne internetske potrebe.
i da, pobrisani su svi koji su po bilo čemu spadali u skupinu ovih opisivanih izuzetno iritantnih sa slikicama, statusima i čim već, bez obzira što ih srećem povremeno il su mi poznanici godinama itd.
- metallicat
ta samelrania wrote:ja sam ga dosta dugo odbijala otvoriti iz ne znam kojeg debilnog razloga poput, ah, svi to imaju, to je besmisleno, ne treba mi, super sam si što nisam pala pod utjecaj fejsa. uuuuuuuu.

- Asfodel
A svi smo mi takvi bili, buntovnici, skroz normalna reakcija...metallicat wrote:ta samelrania wrote:ja sam ga dosta dugo odbijala otvoriti iz ne znam kojeg debilnog razloga poput, ah, svi to imaju, to je besmisleno, ne treba mi, super sam si što nisam pala pod utjecaj fejsa. uuuuuuuu.![]()
![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
ja nisam, napravio sam fejs prije nego sam znao sto je i cemu sluziAsfodel wrote:A svi smo mi takvi bili, buntovnici, skroz normalna reakcija...metallicat wrote:ta samelrania wrote:ja sam ga dosta dugo odbijala otvoriti iz ne znam kojeg debilnog razloga poput, ah, svi to imaju, to je besmisleno, ne treba mi, super sam si što nisam pala pod utjecaj fejsa. uuuuuuuu.![]()
![]()

- metallicat
- Ašow
Nemam ga iz razloga sto mrzim socijalni software, a ljude koji mi trebaju i sl imam na nekom IM-u.
Facebook je totalno nepotreban, ali sad ga ljudi koriste masovno zbog promocije kojecega, cemu zapravo socijalna mreza dobiva i na težini i posjećenosti etc.
I nikad necu svoj osobni profil napraviti na tom, jer mi je još uvijek to pointless.
Sad, to nikad je labavo, ali kao informatičar (i pri tome ultra pro nolifer) mi takva vrsta socijalnog softwarea trenutno ne treba.
Najbolji razlog je zapravo taj što hejtam socijalni software.
Izađi van i pojebi neku granu, štagod. Jebotefejsbuk.
Facebook je totalno nepotreban, ali sad ga ljudi koriste masovno zbog promocije kojecega, cemu zapravo socijalna mreza dobiva i na težini i posjećenosti etc.
I nikad necu svoj osobni profil napraviti na tom, jer mi je još uvijek to pointless.
Sad, to nikad je labavo, ali kao informatičar (i pri tome ultra pro nolifer) mi takva vrsta socijalnog softwarea trenutno ne treba.
Najbolji razlog je zapravo taj što hejtam socijalni software.
Izađi van i pojebi neku granu, štagod. Jebotefejsbuk.
- Asfodel
Na lastfm-u možeš komunicirati s ljudima preko Zida i Inboxa, učlanjuješ se u grupe, vidiš šta tko sluša... to ti je ko manja i blaža verzija tog odvratnog fejsbuka 
- callac
Ne kužim baš ekipu koja pljuje po fejsu na forumima koji su dosta slični dotičnom izuzev korištenja pravog imena i prezimena ( mada većini koji me zanimaju znam pravo ime i isto tako na fejsu možeš koristiti alias ako to želiš)
Sve što radim ovdje-radim i na fejsu: postam glazbu, neke slike, filmove, serije, slike iz filmova i serija i ponekad kroz status ili raspravu sa nekim izrazim svoje mišljenje....
Sve što radim ovdje-radim i na fejsu: postam glazbu, neke slike, filmove, serije, slike iz filmova i serija i ponekad kroz status ili raspravu sa nekim izrazim svoje mišljenje....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Istina.Asfodel wrote:Na lastfm-u možeš komunicirati s ljudima preko Zida i Inboxa, učlanjuješ se u grupe, vidiš šta tko sluša... to ti je ko manja i blaža verzija tog odvratnog fejsbuka
Ali na last.fmu sam iz drugih razloga, nema igrica i uploadanja slika i glupih lajkanja i masa toga
- Asfodel
Ne mora biti ni na fejsu ako pojedinac ne želi. Možda se razlikuju po prvotnoj namjeni, ali se svode na nešto slično.
Ali najvažnije, lastfm nije tako razvikan pa se netko može osjećati kao u nekom underground području za razliku od svjetske histerije oko fejsa. Ono, fuj svi su tamo.
Ali najvažnije, lastfm nije tako razvikan pa se netko može osjećati kao u nekom underground području za razliku od svjetske histerije oko fejsa. Ono, fuj svi su tamo.
- Ašow
Ma, ne nije ta stvar.
Imam i sve ljude koji mi trebaju u imeniku.
Ovo je nest u rangu kad imas jedan osobni mobitel i uzmes drugi.
I nije stvar u tom undergroundu, nego jednostavno u tome sto mi je nepotreban.
ne vidim niti jednu korist koju mogu imati od facebooka kao korisnik istog.
- Asfodel
Ne govorim za tebe, trkeljam općenito..Ašow wrote:Ma, ne nije ta stvar.
- Decadentor
ako napravis fejs prvi cu ti lajkatAšow wrote:Ma, ne nije ta stvar.