king leoric?maddjuro wrote:prvi čepter u diablu završen; super mi je bio zadnji boss (koji je ujedno bio i prvi boss u diablu 1; čak imaju i isti catch frejz). Nadam se samo da ce ostatak igre biti nesto teži
Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
- maddjuro
neWendigo wrote:king leoric?maddjuro wrote:prvi čepter u diablu završen; super mi je bio zadnji boss (koji je ujedno bio i prvi boss u diablu 1; čak imaju i isti catch frejz). Nadam se samo da ce ostatak igre biti nesto teži
SpoilerShow
butcher
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sammy
večer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
je, bio je prvi.maddjuro wrote:neWendigo wrote:king leoric?maddjuro wrote:prvi čepter u diablu završen; super mi je bio zadnji boss (koji je ujedno bio i prvi boss u diablu 1; čak imaju i isti catch frejz). Nadam se samo da ce ostatak igre biti nesto teži
bar mislim da je ovo gore navedeno bio prvi bossSpoilerShowbutcher
- hitman_4
uhh već je 4 godine prošlo od moje norijade.baš vrijeme brzo leti.vjerovatno će i danas pasti kiša, kao svake godine.uvik se lijepo prisjetiti zadnjih 5 dana škole,kad ti je sve bilo dopušteno

- metallicat
e, kakvo je vrijeme u zg? tj dal se može po danu u kratkim rukavima, ili je za duge? navečer jakna obavezna? samo da znam, jer mi se neda nosit višak stvari

- Aryx
vecer, upravo se vratio s krka di sam pomagao u gradnji/rekonstrukciji vikse 

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- callac
sutra će se moći u kratkim, al ponesi i neš za kasnije kad zaladi, neku jaknicu ili duks majicumetallicat wrote:e, kakvo je vrijeme u zg? tj dal se može po danu u kratkim rukavima, ili je za duge? navečer jakna obavezna? samo da znam, jer mi se neda nosit višak stvari![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
navečer obavezno dugi rukav.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
Večeras finale, a ja imam neki opasan osećaj da će ga Čelzi upropastiti nama neutralnima sa parkiranim autobusom ispred svog golmana.
We're all mad here...
- boyko
jep,baš to.Andrej wrote:Večeras finale, a ja imam neki opasan osećaj da će ga Čelzi upropastiti nama neutralnima sa parkiranim autobusom ispred svog golmana.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
iss, koliko novih filmova nisam pogledao... baš sam se sjetio da postoji film Prince of persia, samo što je bio toliko dosadan da sam odustao nakon pola sata. Ali morati ću ga dovršiti...
Michel puši karu.
- Wendigo
jel ima tko iskustva sa uklanjanjem madeža?
imam dva velika kojih se želim riješiti, na glavi i na ruci. ovaj na glavi je misteriozno narastao od jučer.
imam dva velika kojih se želim riješiti, na glavi i na ruci. ovaj na glavi je misteriozno narastao od jučer.