Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Ašow

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Ašow » 14 Dec 2011, 23:21

Neće jer je 23.12 petak, a 25.12 je Božić.
Što će reći da će otprema paketa biti tek 26.12 ili 27.12, ali u principu 2 dana treba da stigne pošiljka.
--------
Last.fm

nihil

Post by nihil » 14 Dec 2011, 23:51

znaci necu fulat ako posaljm 21.og?uper
havla za info
dolor nil finis

Sammy

Post by Sammy » 17 Dec 2011, 12:13

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Dec 2011, 15:47

VOLIO BI DA MI NETKO DA LOGICNO OBJASNJENJE ZA OVO STO CU NAPISATI XD Ja od sinoc mozgam;prijatelj isto i nema sanse,naravno netko tko se kuzi u te tel.sheme ce znati...
Znaci,zvali smo sinoc osobu ciji broj on ima u imeniku,kad je zvao dakako na ekranu pisalo ime te osobe,culi su se prije 10ak dana i uglavnom sinoc na taj broj dobijemo zenu iz totalno desetog dijela zupanije(korcula).Zena pojma nema tko je ova,totalno deseto se preziva,bas nikakve pozeznice nema.I tako dva puta.O cemu je tu rijec?Hahahahahahahaha.Da joj je prodala broj ova bi znala za nju...Nema teorije da imaju isti...Zena ima 50 godina,nema razloga lagati da ne zna za ovu...Je li moguce da je dva puta zaredom krivo spojilo,pa smo istu osobu dobili?!Najlude od svega je sto zena,hmmmm,po "ponasanju" vuce na nju,kao da je rijec o rupi u vremenu ahahahahahahah.
e da,jos mi prijatelj javlja da na korculi ne postoji to prezime,da je provjeravo u imeniku...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

jigsaw

Post by jigsaw » 17 Dec 2011, 16:02

svašta :lol: :lol:

elrania

Post by elrania » 17 Dec 2011, 16:08

Image

Sammy

Post by Sammy » 18 Dec 2011, 01:27

moguće :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 18 Dec 2011, 07:04

GreenHornet wrote:VOLIO BI DA MI NETKO DA LOGICNO OBJASNJENJE ZA OVO STO CU NAPISATI XD Ja od sinoc mozgam;prijatelj isto i nema sanse,naravno netko tko se kuzi u te tel.sheme ce znati...
Znaci,zvali smo sinoc osobu ciji broj on ima u imeniku,kad je zvao dakako na ekranu pisalo ime te osobe,culi su se prije 10ak dana i uglavnom sinoc na taj broj dobijemo zenu iz totalno desetog dijela zupanije(korcula).Zena pojma nema tko je ova,totalno deseto se preziva,bas nikakve pozeznice nema.I tako dva puta.O cemu je tu rijec?Hahahahahahahaha.Da joj je prodala broj ova bi znala za nju...Nema teorije da imaju isti...Zena ima 50 godina,nema razloga lagati da ne zna za ovu...Je li moguce da je dva puta zaredom krivo spojilo,pa smo istu osobu dobili?!Najlude od svega je sto zena,hmmmm,po "ponasanju" vuce na nju,kao da je rijec o rupi u vremenu ahahahahahahah.
e da,jos mi prijatelj javlja da na korculi ne postoji to prezime,da je provjeravo u imeniku...
Nek ju pita oče na kavu.
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 18 Dec 2011, 13:39

GreenHornet wrote:VOLIO BI DA MI NETKO DA LOGICNO OBJASNJENJE ZA OVO STO CU NAPISATI XD Ja od sinoc mozgam;prijatelj isto i nema sanse,naravno netko tko se kuzi u te tel.sheme ce znati...
hihihih :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Dec 2011, 18:52

u vezi kina u Varaždinu... Točnije, nije baš u Varaždinu, nego izvan grada, u Knegincu. Dalje od onih kontroverznih bala smeća (politika + tvornica otpada koja je dovršena, ali nije u pogonu jer im je grad prekinuo ugovor i oduzeo struju), ali opet blizu jednog bivšeg deponija otpada koji izgleda kao ogromno brdo i autoceste i sve to.

Jednostavno, zasada izgleda nepristupačni dio jer nema nogostupa do njega i slično. Sigurno voze autobusi, ali pitanje je kako će se dolaziti do tamo. Ima zeljeznička stanica prije Varaždina, ali čini mi se da pješke treba 45 minuta do kina.

Jednostavno su našli stvarno debilnu lokaciju za kino s obzirom na brojne mogućnosti i lokacije unutar grada...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Dec 2011, 18:57

E kako se vadi žilet/britvica iz onih klasičnih britvi? Okrećem nekakvu polugu ili što god, iza glave britve, ali i dalje ne mogu otvoriti gornja vratašća?
Michel puši karu.

nihil

Post by nihil » 18 Dec 2011, 19:00

kakav imas ? obicno se samo drska odvrne i skines poklopac i to je sve..
dolor nil finis

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Dec 2011, 19:04

nihil wrote:kakav imas ? obicno se samo drska odvrne i skines poklopac i to je sve..
ona što gore ima poklopce, neka sivo srebrne boje s crnom drškom. Je, odvrnem to na oba dva smjera, nekakvi brojevi ili što god. Ali ništa, a ne želim na silu otvarati poklopce.
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 18 Dec 2011, 19:04

john_constantine wrote:u vezi kina u Varaždinu... Točnije, nije baš u Varaždinu, nego izvan grada, u Knegincu. Dalje od onih kontroverznih bala smeća (politika + tvornica otpada koja je dovršena, ali nije u pogonu jer im je grad prekinuo ugovor i oduzeo struju), ali opet blizu jednog bivšeg deponija otpada koji izgleda kao ogromno brdo i autoceste i sve to.

Jednostavno, zasada izgleda nepristupačni dio jer nema nogostupa do njega i slično. Sigurno voze autobusi, ali pitanje je kako će se dolaziti do tamo. Ima zeljeznička stanica prije Varaždina, ali čini mi se da pješke treba 45 minuta do kina.

Jednostavno su našli stvarno debilnu lokaciju za kino s obzirom na brojne mogućnosti i lokacije unutar grada...
Sličan 'problem' imamo i u Osijeku. Kina se nalaze u trgovačkim centrima (Portanova, Avenue Mall) koji su kod obilaznice za prigradska naselja, pješice do tamo sigurno oko 45 min do sat vremena, besplatnim autobusom oko 15 min. Jbg mogli su ih staviti u centru grada gdje su nekoć bili Europa i Urania.

nihil

Post by nihil » 18 Dec 2011, 19:11

john_constantine wrote:
nihil wrote:kakav imas ? obicno se samo drska odvrne i skines poklopac i to je sve..
ona što gore ima poklopce, neka sivo srebrne boje s crnom drškom. Je, odvrnem to na oba dva smjera, nekakvi brojevi ili što god. Ali ništa, a ne želim na silu otvarati poklopce.
odvrnes,skines glavu ili ako imas onu koja se sama otvara i izvadis zilet.2 koraka samo
dolor nil finis

Locked