Last Post Wins !!!11one
- callac
- Wendigo
Re: Last Post Wins !!!11one
sretan rodendan svima koji ga slave ovih dana. 

-
Hvala vam ekipo ! 

-
ima netko ovdje iskustva s nesanicom? al prava nesanica, ne ona kad drkamo po netu do 8 ujutro pa se čudimo kak nemremo zaspat sljedeći dan u normalno vrijeme
trebam samo čut od nekog da to nije doživotni poremećaj inače ću se ubit jer ne mogu funkcionirat normalno, a na netu ima jako malo informacija i jedino liječenje je ono s tabletama što mi ne pada na pamet
trebam samo čut od nekog da to nije doživotni poremećaj inače ću se ubit jer ne mogu funkcionirat normalno, a na netu ima jako malo informacija i jedino liječenje je ono s tabletama što mi ne pada na pamet
This is the Zodiac speaking.
- Alastorus
Imam ja, i to bogme gadnih, a čuj, to ili samo prođe od sebe ili nema drugog, a medikamentna terapija ti i nije baš od koristi, znam jer sam uzimao tablete za spavanje, prošlo me al dugo je trajalo.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
-
a koju vrstu nesanice si imao?Alastorus wrote:Imam ja, i to bogme gadnih, a čuj, to ili samo prođe od sebe ili nema drugog, a medikamentna terapija ti i nije baš od koristi, znam jer sam uzimao tablete za spavanje, prošlo me al dugo je trajalo.
meni je počelo prošli petak kad sam se legao negdje oko 2-3 i probudio se u 5, glava me bolila za popizdit i nisam više mogao zaspat, al sam mislio da je to samo zbog glavobolje pa sam normalno odradio dan i sljedeću noć se opet dogodila ista stvar, spavanje oko 12-1 i budim se u 3 i ne mogu zaspat više i osjećam pritisak u glavi nekakav (nije glavobolja nego kao da se mozak kuha)...i to sad već traje 7 dana, danas sam išao spavat u 10 i probudio se u 2, a ne sjećam se kad sam se osjećao ovako umorno u cijelom svom životu...ali kad probam zaspat, nema šanse!!!
šta može bit uzrok toga? jer gledam na netu da je najčešće uzrok depresija, a prilično sam siguran da ne patim od depresije...možda ima veze što sam taj prvi dan kad je to sranje počelo došao doma pijan? pijem alkohol ko i svi normalni ljudi (svaki drugi vikend u prosjeku) i nikad nisam pijan beyond control tak da ne vjerujem da mi je alkohol spržio mozak or something
i da, krećem se vani, svaki dan sam negdje, nije da sam cijeli dan doma i jako lagano zaspim jer sam pun k umoran, ali ne mogu probit tu barijeru od 2-3 sata spavanja nikako, fali mi onaj REM sleep i fali mi očajno jer su me počeli ljudi ispitivat kaj mi je, počeo sam lako zaboravljat stvari (npr pitam nekoga nešto i dobim odgovor, 2min kasnije pitam isto pitanje), boli me glava često, bole me oči, ne mogu obavljat neke funkcije poput učenja, čitanja, pisanja (barem ne kvalitetno)...on the positive note, nisam izgubio tek niti seksualnu želju (čitao sam da se to dogodi u slučajevima kronične nesanice)
također, nevjerojatno je da na internetu ima tako malo informacija o tome, našao sam na 2 foruma iskustva drugih ljudi i vidio da su imali identičan problem...lagano utonu u san, ali buđenje je gotovo uvijek nakon 2-3 sata i nema šanse da se vrati san neg ostaješ budan do jutra

- jigsaw
Preporuka da odeš liječniku, pa neurologu za snimanje glave. Nije baš za zajebanciju ako je ovako kako si napisao.
- Wendigo
I ja bih trebao doktoru, sumnjam na neke zelucane probleme i vec sam poceo umisljati da sam dobio gastritis. -.-
-
ma to mi je zadnja opcija jer znam da će me samo nakljukat tabletama, a pošto očito nisam jedini s ovim problemom želim prvo saznati kolko takvo stanje traje u prosjeku i porazgovarati prvo s ljudima koji imaju slična iskustvajigsaw wrote:Preporuka da odeš liječniku, pa neurologu za snimanje glave. Nije baš za zajebanciju ako je ovako kako si napisao.
- jigsaw
Gledaj, možda je do česte promjene vremena, pa te odjednom to zajebava. Mooožda je problem sa štitnjačom, nikad ne znaš. Samo odi na pregled, nek ti on kaže što treba, pa makar ti i dao tablete, znat ćeš na čemu si.filmofil wrote:ma to mi je zadnja opcija jer znam da će me samo nakljukat tabletama, a pošto očito nisam jedini s ovim problemom želim prvo saznati kolko takvo stanje traje u prosjeku i porazgovarati prvo s ljudima koji imaju slična iskustvajigsaw wrote:Preporuka da odeš liječniku, pa neurologu za snimanje glave. Nije baš za zajebanciju ako je ovako kako si napisao.
- elrania
otkud ti to?filmofil wrote:ma to mi je zadnja opcija jer znam da će me samo nakljukat tabletama, a pošto očito nisam jedini s ovim problemom želim prvo saznati kolko takvo stanje traje u prosjeku i porazgovarati prvo s ljudima koji imaju slična iskustvajigsaw wrote:Preporuka da odeš liječniku, pa neurologu za snimanje glave. Nije baš za zajebanciju ako je ovako kako si napisao.
odeš na pregled, kažeš simptome, pošalju te na eeg i možda još koju sitnu pretragu, ak bude neki big deal na tome mooožda na MR i to je to.
obišla sam 4 različite pretrage za mozak i nikakvih spomena o tabletama nema. nitko ti to ni ne može dat dok ne dobiješ dijagnozu, a očito ti je potrebno da neš poduzmeš za ozbiljno, neg da se educiraš preko tuđih rekla-kazala priča po internetu. daj budi pametan.
- Decadentor
Moja preporuka ti je da probas spavat uz glazbu ili si pustit neki film i gledat ga lezeci
Ali zbog ovih glavobolja definitvno bi trebao posjetit ljecnika...
Ali zbog ovih glavobolja definitvno bi trebao posjetit ljecnika...

- Alastorus
SpoilerShow
filmofil wrote:a koju vrstu nesanice si imao?Alastorus wrote:Imam ja, i to bogme gadnih, a čuj, to ili samo prođe od sebe ili nema drugog, a medikamentna terapija ti i nije baš od koristi, znam jer sam uzimao tablete za spavanje, prošlo me al dugo je trajalo.
meni je počelo prošli petak kad sam se legao negdje oko 2-3 i probudio se u 5, glava me bolila za popizdit i nisam više mogao zaspat, al sam mislio da je to samo zbog glavobolje pa sam normalno odradio dan i sljedeću noć se opet dogodila ista stvar, spavanje oko 12-1 i budim se u 3 i ne mogu zaspat više i osjećam pritisak u glavi nekakav (nije glavobolja nego kao da se mozak kuha)...i to sad već traje 7 dana, danas sam išao spavat u 10 i probudio se u 2, a ne sjećam se kad sam se osjećao ovako umorno u cijelom svom životu...ali kad probam zaspat, nema šanse!!!
šta može bit uzrok toga? jer gledam na netu da je najčešće uzrok depresija, a prilično sam siguran da ne patim od depresije...možda ima veze što sam taj prvi dan kad je to sranje počelo došao doma pijan? pijem alkohol ko i svi normalni ljudi (svaki drugi vikend u prosjeku) i nikad nisam pijan beyond control tak da ne vjerujem da mi je alkohol spržio mozak or something
i da, krećem se vani, svaki dan sam negdje, nije da sam cijeli dan doma i jako lagano zaspim jer sam pun k umoran, ali ne mogu probit tu barijeru od 2-3 sata spavanja nikako, fali mi onaj REM sleep i fali mi očajno jer su me počeli ljudi ispitivat kaj mi je, počeo sam lako zaboravljat stvari (npr pitam nekoga nešto i dobim odgovor, 2min kasnije pitam isto pitanje), boli me glava često, bole me oči, ne mogu obavljat neke funkcije poput učenja, čitanja, pisanja (barem ne kvalitetno)...on the positive note, nisam izgubio tek niti seksualnu želju (čitao sam da se to dogodi u slučajevima kronične nesanice)
također, nevjerojatno je da na internetu ima tako malo informacija o tome, našao sam na 2 foruma iskustva drugih ljudi i vidio da su imali identičan problem...lagano utonu u san, ali buđenje je gotovo uvijek nakon 2-3 sata i nema šanse da se vrati san neg ostaješ budan do jutra

Now I lay me down to sleep,
-
@film-moguce da imas jako blagi oblik anksioznosti...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
da, ima puno stvari koje me muče, ali ne dajem tome veliku pozornost jer vjerojatno ne postoji osoba koju u bilo kojem trenutku života nešto ne muči, a i iste stvari me muče već mjesecima tako da ne vidim zašto bi sad odjednom sve eskaliralo u ovom obliku nesanice...no, definitivno ću razmislit o svemu i neću odbacit mogućnost da je sve ovo na psihičkoj baziAlastorus wrote:Problem ti je u tome, da ponekad čovjeka nešto muči, čak i ako ne zna točno kaj, kod mene je to bila teža depresija, koju nisam skužio barem godinu dana, kao i velika količina stresa.Imaš bilo kakve snove? Oni su ti uglavnom smjernica prema rješenju, ili barem upućuju na problem.Kopaj po glavi i pokušaj doći do onog temeljnog što te smeta,glavobolje se same od sebe ne pojavljuju. Sumnjam da je od alkohola, uvijek postoji nešto više što čovjeka ostavlja budnim.A što se tiče pregleda, savjetujem ipak da odeš neurologu, jer bolje preventirati nešto nego kasnije se natezat,ako je uistinu nešto ozbiljno
inače, sad sam uspio skupit 2 sata sna i kad me probudio mobitel, osjetio sam da bi mogao još spavat, ali probat ću se izmorit i navečer zaspat kak spada