Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
evo neke anketice od kolega na temu ljepote pa tko želi
https://docs.google.com/spreadsheet/emb ... LTNpTmc6MQ
- Jane Doe
kad je takva tema, uvijek mi je neopisiva radost šokirat ljude, makar i anonimnoelrania wrote:evo neke anketice od kolega na temu ljepote pa tko želi

šteta kaj mi oni neće sig vidjet

- elrania
aaah, jebeš ga, sad sam shvatila da ima ovo za studij u početku pa baš i nije za one koji nisu više il uopće studenti. 
ponudila sam im ja neke možda neočekivane odgovore. najbolji dio tijela na sebi: torzo. osjećam se ko da idem sad secirat nekoga

ponudila sam im ja neke možda neočekivane odgovore. najbolji dio tijela na sebi: torzo. osjećam se ko da idem sad secirat nekoga

- Jane Doe
kaj ima veze, možemo mi i lagat, pa nek si misle da smo od onih "vječnih studenata"elrania wrote:aaah, jebeš ga, sad sam shvatila da ima ovo za studij u početku pa baš i nije za one koji nisu više il uopće studenti.

- elrania
a pa da
jooj, još malo pa konačno da ovu svoju lansiram. već je gotovo, al čekamo odobrenje etičkog povjerenstva.
ispunili su je neki koji slušaju kolegij sa mnom i baš su me iznenadili odgovori na neka pitanja.
frend je npr izjavio da žena nikako ne bi smjela biti dominantna u seksu. jbt

jooj, još malo pa konačno da ovu svoju lansiram. već je gotovo, al čekamo odobrenje etičkog povjerenstva.
ispunili su je neki koji slušaju kolegij sa mnom i baš su me iznenadili odgovori na neka pitanja.
frend je npr izjavio da žena nikako ne bi smjela biti dominantna u seksu. jbt

- Jane Doe
aj meni daj dijagnozu : nakon dužeg gledanja u lika i njegove kretnje (ovaj u sig-u) dobijam životinjski nagon da ga silujemelrania wrote:a pa da![]()
frend je npr izjavio da žena nikako ne bi smjela biti dominantna u seksu. jbt![]()

- elrania
sve je ok s tobom, al možda ak te neš opako prebaci dobiš dijagnozu erotomanske sumanutosti.

SpoilerShow
erotomanija ili erotička sumanutost je uvjerenje da je u bolesnika zaljubljena neka osoba, obično poznata i značajna. bolesnik tu osobu uznemiruje kako bi ona potvrdila ljubav i vjernost. ovo je stanje češće u žena, a pojavljuje se u shizofreniji ili kao zaseban poremećaj (de clearmbaultov sindrom). ovo nije isto što i pretjerano potenciran spolni nagon kak se da nać po netu pa ne to čitat.
primjer: xy cura tvrdi da se u nju zaljubio poznati sportaš i da ne može bez nje. čeka da joj se javi i tako će biti svima jasno da je ona u pravu. kada je to rekla pijateljicama, smijale su joj se i počele je izbjegavati- to ju je povrijedilo i od tada ne komunicia s njima i često se pita zašto joj ne vjeruju. sakuplja sportaševe slike, čita sve o njemu, piše mu pisma. dijagnosticirana joj je shizofrenija.
primjer: xy cura tvrdi da se u nju zaljubio poznati sportaš i da ne može bez nje. čeka da joj se javi i tako će biti svima jasno da je ona u pravu. kada je to rekla pijateljicama, smijale su joj se i počele je izbjegavati- to ju je povrijedilo i od tada ne komunicia s njima i često se pita zašto joj ne vjeruju. sakuplja sportaševe slike, čita sve o njemu, piše mu pisma. dijagnosticirana joj je shizofrenija.
- Jane Doe
kaj reć, jebgaelrania wrote:sve je ok s tobom, al možda ak te neš opako prebaci dobiš dijagnozu erotomanske sumanutosti.![]()
SpoilerShowerotomanija ili erotička sumanutost je uvjerenje da je u bolesnika zaljubljena neka osoba, obično poznata i značajna. bolesnik tu osobu uznemiruje kako bi ona potvrdila ljubav i vjernost. ovo je stanje češće u žena, a pojavljuje se u shizofreniji ili kao zaseban poremećaj (de clearmbaultov sindrom). ovo nije isto što i pretjerano potenciran spolni nagon kak se da nać po netu pa ne to čitat.

ja ostajem na jednoj poruci, ak se ne javi, što 99% da neće
al znala sam da je neka viša slia na stvari

- elrania
- Jane Doe
ak me čapi, ja ću prestat lajat i počet lovitelrania wrote:ima još vremena da te čapi

- Aryx
^^
iz gyma, sada rucak pa ucenje :dork:

iz gyma, sada rucak pa ucenje :dork:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Asfodel
Zastala sam na pitanju koja poznata žena želim biti, fak
Thinkkkk..

Thinkkkk..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Pomoč ču ti ja. Lindsay Lohan.
- Asfodel

Hvala na nesebičnoj pomoći, al smislila sam već nešto...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Victor Crowley
Ja bih bio Angela Merkel.