neznam ni ko je, ni sta jeBub wrote:Jel bi opalili tu Leonu Paraminski? Meni je ona tako odbojna, da ni to što je zgodnjikava mi ne pomaže. Mislim da je to jedina ženska osoba koja mi se odmah na prvu ne sviđa ni malo, pogotovo to njeno cerekanje i brzo pričanje...baš ju sad gledam na HRT-u u ulozi voditeljice na Dori i bljaaaak.
Muški kutak
- Decadentor
Re: Muški kutak

- Ašow
@metallicat
nemogu u ovakvom stanju raspravljat o tom
inace, opalio bi Leonu Paraminski šakom. U trubuh da je trudna npr.
- Andrej
Jel radiš to za pare?Ašow wrote:@metallicat
Imam problem sa jednom koja tvrdi da je moje....
We're all mad here...
- Ašow
brate mili pa bar po beogradu imas imbecila poput mene na pretek.
odi ispod mosta iskopaj nekog cigana ili u mahalu i daj mu 10dinara i rijesi sve.
Valjd. Neznam, al čujem da je tak. (Salim se malo)
Pjeate, zovu me čovjek za pobačaje. abortašow. banana men, štagodwtfomg? Obavljam abortuse samo radi fore jer koristim dildu i ne perem noge mode on.
Nema beda, sve se rijesi. Dofuraj me do beograda i dam ti popust. Samo nemoj ovako javno o tome ee
E i kače igrat partizan i crvena zvezda li obrnuto?
Hocu gledat tu utakmicu i derat se na igrače kak igraju i tak
odi ispod mosta iskopaj nekog cigana ili u mahalu i daj mu 10dinara i rijesi sve.
Valjd. Neznam, al čujem da je tak. (Salim se malo)
Pjeate, zovu me čovjek za pobačaje. abortašow. banana men, štagodwtfomg? Obavljam abortuse samo radi fore jer koristim dildu i ne perem noge mode on.
Nema beda, sve se rijesi. Dofuraj me do beograda i dam ti popust. Samo nemoj ovako javno o tome ee
E i kače igrat partizan i crvena zvezda li obrnuto?
Hocu gledat tu utakmicu i derat se na igrače kak igraju i tak
- Andrej
Hahahahaha. Nema ih brate mili više. Nemam pojma o čemu se radi ali nisam video ni jednog skoro godinu dana. Valjda su i cigani od nas ruke digli
Zvezdu ima da pocepamo ko budala novine, pošto ako si gledao Svetsko prvenstvo u fudbalu i sećaš se kako je Gana lomila sve... e mi smo doveli celu njihovu reprezentaciju.
Pukli smo nikad veće pare(silne milione evra) i ako de uradimo nešto, ima da nahranimo lavove s njima.
Zvezdu ima da pocepamo ko budala novine, pošto ako si gledao Svetsko prvenstvo u fudbalu i sećaš se kako je Gana lomila sve... e mi smo doveli celu njihovu reprezentaciju.
Pukli smo nikad veće pare(silne milione evra) i ako de uradimo nešto, ima da nahranimo lavove s njima.
We're all mad here...
- Ašow
- Bub
Decadentor wrote:neznam ni ko je, ni sta je
SpoilerShow
Pa i zvezda se pojačala s Robijem.Andrej wrote:Zvezdu ima da pocepamo ko budala novine, pošto ako si gledao Svetsko prvenstvo u fudbalu i sećaš se kako je Gana lomila sve... e mi smo doveli celu njihovu reprezentaciju.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
pa fizicki je OK, ali smjehBub wrote:Decadentor wrote:neznam ni ko je, ni sta jeSpoilerShowPa i zvezda se pojačala s Robijem.Andrej wrote:Zvezdu ima da pocepamo ko budala novine, pošto ako si gledao Svetsko prvenstvo u fudbalu i sećaš se kako je Gana lomila sve... e mi smo doveli celu njihovu reprezentaciju.

- Bub
Ma meni je to odbojno za izludit, baš mi je fuj, ali dobor poslje koje pive sve se mjenja.Decadentor wrote:pa fizicki je OK, ali smjeh![]()
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
- Scarface
Meni je cura baš simpa. A bi li ju opalija, naravno da bi, koje je to glupo pitanje. Kao da ti ne bi.Bub wrote:Jel bi opalili tu Leonu Paraminski? Meni je ona tako odbojna, da ni to što je zgodnjikava mi ne pomaže. Mislim da je to jedina ženska osoba koja mi se odmah na prvu ne sviđa ni malo, pogotovo to njeno cerekanje i brzo pričanje...baš ju sad gledam na HRT-u u ulozi voditeljice na Dori i bljaaaak.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- Bub
Dobro tko bira masturbiraScarface wrote:Meni je cura baš simpa. A bi li ju opalija, naravno da bi, koje je to glupo pitanje. Kao da ti ne bi.Bub wrote:Jel bi opalili tu Leonu Paraminski? Meni je ona tako odbojna, da ni to što je zgodnjikava mi ne pomaže. Mislim da je to jedina ženska osoba koja mi se odmah na prvu ne sviđa ni malo, pogotovo to njeno cerekanje i brzo pričanje...baš ju sad gledam na HRT-u u ulozi voditeljice na Dori i bljaaaak.
- Bub
Ufff ova Franka bi dobila po fenjeru, još da stvar bude bolja ima isto ponašanje kao moja ex i neke crte lica su malo slične, pogotovo oči i sl. osmijeh.