callac wrote: znala sam![]()
this is SPARTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw, dje je nestala ona tvoja slika na kojoj izgledaš kao spartanac?!
Da citiram Sofronija Leghorna -
Tako mi treba kad imam velika usta
Nestala? Sad cu da je zakacim ponovo.
callac wrote: znala sam![]()
this is SPARTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw, dje je nestala ona tvoja slika na kojoj izgledaš kao spartanac?!
to je to.Eat Your Brains wrote:Mene isto stalno pitaju sta ce mi to..moj je odgovor "imam mali kurac,iskompleksiran sam pa bildam".
istina, puno se bolje osjećam kad treniram nešto.Andrej wrote:Uf, iskreno, meni motivacija više nije neki faktor pri treningu. U stadijumu sam, kad mi je trening sastavni deo života i uopšte ne razmišljam više o broju ponavljanja, težinama i fizičkom napretku. Mada moram priznati da mi je veliki psihički ventil. Funkcionišem poprilično spartanski i koliko god da sam umoran, neraspoložen ili u škripcu s vremenom, uvek odvojim makar pola sata za trening. Pogotovu pošto sam poslom vezan za kompjutere, pa provodim dosta vremena za njima - ne bi voleo da se pretvorim u pufnastu krofnu.
Kad bolje razmislim, kad sam u kondiciji - sve mi u životu mnogo lakše pada. Svaki napor, stres ili izazov. Samo pregazim.
Nije, čovjek se navikne i uđe u štos...problem je ljudi sa kojima si okružen...većina je okej ali ima ih par totalno udarenih u glavu....Ašow wrote:gonzo, jebeno bilo radit u TLM-u?
filmofil wrote:evo, svježe upisan u teretanu, već mjesecima planiram i stalno odgađam...prvi trening mi je bio oko 45min i već me boli cijeli gornji dio tijela...mijenjam i cijelu prehranu usput, poslije treninga sam pojeo bananu, 2 komada mesa i vrhnje + čašu mlijeka
ima netko ovdje da trenutno išta radi? pa da mi malo pomogne s nekim stvarima...
npr kak da salo na trbuhu maknem? trbušnjaci su dovoljni?