Teretane

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Andrej

Re: Teretane

Post by Andrej » 16 Sep 2010, 21:25

callac wrote: znala sam :mrgreen: :lol: this is SPARTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw, dje je nestala ona tvoja slika na kojoj izgledaš kao spartanac?!
:lol: :lol: :lol:
Da citiram Sofronija Leghorna -
Tako mi treba kad imam velika usta :lol:
Nestala? Sad cu da je zakacim ponovo.
We're all mad here...

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 22:48

Eat Your Brains wrote:Mene isto stalno pitaju sta ce mi to..moj je odgovor "imam mali kurac,iskompleksiran sam pa bildam".
to je to.

eo, krenit cu ponovno. Prvo sa trčanjem i onda lagano na trbušnjake i sklekove.
Malo odjebati teretanu, idem pumpati sklekove na prstima dok ih ne slomim.
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Sep 2010, 00:35

Andrej wrote:Uf, iskreno, meni motivacija više nije neki faktor pri treningu. U stadijumu sam, kad mi je trening sastavni deo života i uopšte ne razmišljam više o broju ponavljanja, težinama i fizičkom napretku. Mada moram priznati da mi je veliki psihički ventil. Funkcionišem poprilično spartanski i koliko god da sam umoran, neraspoložen ili u škripcu s vremenom, uvek odvojim makar pola sata za trening. Pogotovu pošto sam poslom vezan za kompjutere, pa provodim dosta vremena za njima - ne bi voleo da se pretvorim u pufnastu krofnu.
Kad bolje razmislim, kad sam u kondiciji - sve mi u životu mnogo lakše pada. Svaki napor, stres ili izazov. Samo pregazim. :supz:
istina, puno se bolje osjećam kad treniram nešto. 8)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Sep 2010, 04:08

Ja sam na poslu bio u teretani 5 godina, gdje sam svaki dan na ruke dignuo 4,8t aluminija (svaki dan bi bacili oko 120 trupaca aluminija, gdje bi svaki trupac imao 25kg + željezne šajbe i škart...).

Tad sam imao dobru mišićnu masu i na svojih 178cm solidnih 76kg
(*čekaj...recimo da sam u tih 5 godina radio 1500 dana i puta tih 4,8t po danu ispada da sam dignuo na ruke....Jeeeboteee 7200t...pravo Alija Sirotanović :D )

Danas kad radim profinjeniji i odgovorniji posao imam i dalje 178cm visine ali i 81kg (neko vrijeme 91kg...skoro me uništile pive i pereci, štapiči i razni smokiji i čips).

p.s. - što se tiče treniranja igrah košarku svaki dan, pa kad bih uhvatio vremena igrao bih serve na jedno prazno polje i naravno podvodni ribolov kad bi bilo sunčano...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 20 Sep 2010, 15:14

I like to eat things.

Ašow

Post by Ašow » 20 Sep 2010, 16:32

gonzo, jebeno bilo radit u TLM-u? :)
--------
Last.fm

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Sep 2010, 01:32

Ašow wrote:gonzo, jebeno bilo radit u TLM-u? :)
Nije, čovjek se navikne i uđe u štos...problem je ljudi sa kojima si okružen...većina je okej ali ima ih par totalno udarenih u glavu....

Sad mi je jedina teretana pšenićna piva... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Sep 2010, 09:51

jučer smo frend i ja (kod njega treniramo, ima onu multi spravu doma) počeli sa fokusiranim vježbama, svaki dan jedna mišićna grupa. jučer su bila prsa prva na redu i danas imam onaj predivni muskulfiber. ubili smo se totalno sa dumbell flyevima.. :D

filmofil

Post by filmofil » 19 Oct 2010, 18:26

evo, svježe upisan u teretanu, već mjesecima planiram i stalno odgađam...prvi trening mi je bio oko 45min i već me boli cijeli gornji dio tijela...mijenjam i cijelu prehranu usput, poslije treninga sam pojeo bananu, 2 komada mesa i vrhnje + čašu mlijeka

ima netko ovdje da trenutno išta radi? pa da mi malo pomogne s nekim stvarima...

npr kak da salo na trbuhu maknem? trbušnjaci su dovoljni?
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Oct 2010, 18:33

hm, ne bavim se teretanom radi nedostupnosti, ali jedino što radim je 20 trbušnjaka ujutro i 20 trbušnjaka navečer. Bar dok ne steknem naviku.
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 19 Oct 2010, 18:34

20 trbušnjaka ti je skoro ko ništa, rađe se ne muči...
This is the Zodiac speaking.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Oct 2010, 18:38

ma uredu je ako bude s vremenom povecavo broj....
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Oct 2010, 18:41

odnosno, 40 trbušnjaka na dan... Ma dok se ne stekne navika, onda će se povećavati broj kao kada sam trčao svaki dan dok nije počelo to hladno vrijeme.
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 19 Oct 2010, 18:57

ja sam još uvijek na sklekovima.koji su mi totalno u naviku prešli. drmam po 70 komada u seriji, i tak par puta kroz dan. držal sam se toga da kroz dan napravim 10 serija,al sad baš više ne stignem svih 10 odradit..
ugl prvo kaj ujutro prije posla napravim,zdrmam 70 komada i mam sam sav razbuđen :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 19 Oct 2010, 19:05

filmofil wrote:evo, svježe upisan u teretanu, već mjesecima planiram i stalno odgađam...prvi trening mi je bio oko 45min i već me boli cijeli gornji dio tijela...mijenjam i cijelu prehranu usput, poslije treninga sam pojeo bananu, 2 komada mesa i vrhnje + čašu mlijeka

ima netko ovdje da trenutno išta radi? pa da mi malo pomogne s nekim stvarima...

npr kak da salo na trbuhu maknem? trbušnjaci su dovoljni?

Nisu. Iako će se to salo na trbuhu prvo i skidat, to ne ide baš tako brzo, i ne očekuj neke znatnije rezultate bar za par mjeseci (zapravo ovisi o tome kolko to forsiraš, ja san bija malo frikast pa je to otišlo za misec i po, al nemoj to radit, šok za organizam). Radi sve skupine mišića, prehranu reguliraj al ne predrastično (šta san ja napravija), nego malo pomalo izbacuj određene skupine hrane.
U teretani će ti znat ukazat kako koje vježbe izvodit, al isto prošvrljaj malo po netu, ima par odličnih knjiga u pdf formatu koje su meni masu pomogle (tipa Truth about abdominal muscles).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply