koliko ti imas godina ?Sammy wrote:buraz pokazo staroj, i sad mi je bas lijepo
Facebook?
- nihil
Re: Facebook?
dolor nil finis
- Asfodel
Da je nema ja ne bih imala fejsbuk.Wheel Smith wrote: hide opcija zna bit nekad korisna
Najbolji fejsbučki alat
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
ju, ja sam na hrpu "prijatelja" i zaboravila da ih imam na fejsu jer sam ih sve hajdala... ostalo je nekih desetak-petnaest čije fejsbukiranje mogu podnijeti na svom ziduAsfodel wrote:Da je nema ja ne bih imala fejsbuk.Wheel Smith wrote: hide opcija zna bit nekad korisna
Najbolji fejsbučki alat
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Samo je malo nekad zajeb kad slučajno naletiš na nekoga u gradu pa pričate, niste se vidjeli sto godina.. i onda pa kako ne znaš da sam zaručena? Pa bilo je na fejsbuku!
Oops
Oops
- Decadentor
zasto imam filing da je ovo iz vlastitog iskustva ?Asfodel wrote:Samo je malo nekad zajeb kad slučajno naletiš na nekoga u gradu pa pričate, niste se vidjeli sto godina.. i onda pa kako ne znaš da sam zaručena? Pa bilo je na fejsbuku!
Oops

- callac
hahahaha
pa kad se tako bitne stvari prvo na fejs meću, nedobog da se više išta uživo ispriča..
pa kad se tako bitne stvari prvo na fejs meću, nedobog da se više išta uživo ispriča..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
@Dec - Imaš dobar osjećaj za filing
I to je samo jedan primjer, lol... udaja, nekoliko trudnoća, selidbe, nastupi za miss nečega u Kini... (al za te se bar nisam uživo osramotila, nego naknadno saznala
)
I to je samo jedan primjer, lol... udaja, nekoliko trudnoća, selidbe, nastupi za miss nečega u Kini... (al za te se bar nisam uživo osramotila, nego naknadno saznala
- callac
al opet je bolje da ne znaš da je ženska trudna nego da ju sretneš i kažeš vau, čestitam, pa nisi se pohvalila!!! a ženska te blijedo gleda i pita: za šta to? i tek ti u tom trenutku sine da je žena ukrmačena i ne, ne čeka bebu...to se meni u više navrata dogodilo, sad šutim ko zalivena dok se same ne pohvale 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
callac wrote:al opet je bolje da ne znaš da je ženska trudna nego da ju sretneš i kažeš vau, čestitam, pa nisi se pohvalila!!! a ženska te blijedo gleda i pita: za šta to? i tek ti u tom trenutku sine da je žena ukrmačena i ne, ne čeka bebu...to se meni u više navrata dogodilo, sad šutim ko zalivena dok se same ne pohvale
Srećom, meni se to nikad ne bi moglo dogoditi, jer sam ja jedan obični muškarac koji ne primjećuje takve stvari.
Ne šalim se, ni kad mi frendice drastično smršave, ja to ne vidim. Ili pohvalim kako ima dobre hlače -budalo, nosim ih još od srednje.
- nihil
zasto svi seru po fejsu,a imaju profil sa pun.k prijatelja ? cini mi se da ljudi ne bih imali o cemu pricat i srat kad nebi bilo fejsa
dolor nil finis
- Asfodel
Koliko sam skužila seru/pljuju oni koji ga nemaju, nije baš primjetno da se ostali koji imaju neprekidno žale kako im je tamo jako gadno i nepodnošljivo.
- nihil
- Scarface
Ja iman samo dva prijatelja koji nemaju face, i moran priznat, svaka im čast na tolikoj tvroglavosti, jer njih stvarno zaboli ona stvar za njega. I ima ih još par šta ga imaju al ga uopće ne koriste. Ja san bija izbrisa account al kako je to glavno misto nekih informacija u vezi faksa jednostavno san bija primoran opet ga napravit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- nihil
-
filmofil
pa nisi primoran, ali je danas puno lakše uz fejsbuk kaj god ljudi rekli...ja sam pobrisao oko 200 ljudi nedavno i ostavio sam si samo one s kojima se družim i čujem...inače bi i pobrisao to sranje, al kako ghost kaže, skoro sve u vezi faksa šta trebam je tamo i zato je lakši život uz fejsnihil wrote:moze se i bez fesjbuka,nije bas da si primoran imati ga
This is the Zodiac speaking.