opere. ali i na torrentu je tako. Ma što god skidam, ne prelazi preko 350 kb...John_Ryder wrote:običan download ?preko mozille?
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
-
na torentima probaj više seedat,a preko običnog browsera može biti više problema,makar ne vidim u čemu je problem,350 kb je super brzina za običan download 

- john_constantine
da, ali inače je normalna brzina bila 500 kb na torrentu i preko browsera. A sada je odjednom samo 350... Ma dobra brzina, ali koja minuta više.John_Ryder wrote:na torentima probaj više seedat,a preko običnog browsera može biti više problema,makar ne vidim u čemu je problem,350 kb je super brzina za običan download

Michel puši karu.
-
ja sam platio 50 kn filesonic i imam oko 630 kb
a torent kako koji,ili preko 500,ili ispod 100

- Ašow
plaćati download je nešto najbesmislenije ikad po meni, al dobro 

- john_constantine
A ovisi... rapidshare se sada može skidati link posebno, bez vremenskog ograničenja. A ostalo, normalno... Btjunkie srećom ima puno starijih filmova, pa ove godine više niti nemam potrebu plaćati download...Ašow wrote:plaćati download je nešto najbesmislenije ikad po meni, al dobro
Michel puši karu.
- Scarface
Ovisi šta skidaš, meni je recimo oron premium account poslužija za 100njak marginalnih eksploatacija kojih nema nigdi po torrentima, tako da 70 kn za 1 misec i ogroman broj filmova praktički i jest besplatno.Ašow wrote:plaćati download je nešto najbesmislenije ikad po meni, al dobro
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma definitivno se više ne isplati kupovati godišnje pretplate...
Michel puši karu.
- Scarface
Ma uvik san bija za mjesečne pretplate, najsigurnije su. Eventualno tromjesečne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Pa gle, opet ako to postoji online, to je to onda.
Jebiga i ja sam se grobova i reriteta naskidao masu i masu i nikad nisam ni kune potrošio na download.
Doduše, dok sam nekoliko blogova vodio, svaki mjesec sam imao free rapidshare account koji mi opet nije sluzio toliko koliko sam mislio da bude, tak da... još uvijek sam tog mišljenja da je plaćanje downloada kao da plaćaš sex. Fail.
Jebiga i ja sam se grobova i reriteta naskidao masu i masu i nikad nisam ni kune potrošio na download.
Doduše, dok sam nekoliko blogova vodio, svaki mjesec sam imao free rapidshare account koji mi opet nije sluzio toliko koliko sam mislio da bude, tak da... još uvijek sam tog mišljenja da je plaćanje downloada kao da plaćaš sex. Fail.

-
zamisli to ovako,kad platiš download dobiješ sex sa uber sexy sisatom crveno-kosom 19-godišnjakinjom,a kad ne platiš download dobiješ sex sa debelom prištavom 55-godišnjakinjom,ja rađe platim sex 

- Josef K
Ne kužim. Kaj to kaj plačaš ima neku veču brzinu?John_Ryder wrote:zamisli to ovako,kad platiš download dobiješ sex sa uber sexy sisatom crveno-kosom 19-godišnjakinjom,a kad ne platiš download dobiješ sex sa debelom prištavom 55-godišnjakinjom,ja rađe platim sex
Ili tamo ima filmova koje mi koji ne plačamo nemožemo skinut?
Ja sam par puta u životu doživio da nije bilo nekog filma koji želim na torrentima, al mislim da tih filmova nebi bilo ni gdje god vi to plačate.
-
ja imam troduplo veću brzinu,i punoooo filmova kojih nema na torentima nađem preko raznih search-eva i skinem ih u rar-evima
- Josef K
Meni bi bilo loše da imam troduplo veču brzinu
I ovak mi je prebrzo, a da je brže komp bi mi pao u komu od pretrpavanja.
A što se tiče filmova kojih nema na torrentima, neznam ja kakve vi art eksperimentalne filmove skidate koje mi nemožemo nač

I ovak mi je prebrzo, a da je brže komp bi mi pao u komu od pretrpavanja.
A što se tiče filmova kojih nema na torrentima, neznam ja kakve vi art eksperimentalne filmove skidate koje mi nemožemo nač

- elrania
a ima i nekih normalnijih koje se ne da nać na torrentima. npr, the lady from shanghai tad nisam mogla nać pa da ga jebeš, al sreća moja je bila da sam ga uspjela iskopat u jednom raru od 700mb pa nije bilo čekanja i klikanja svako malo
no, imam još uvijek dosta zajebancije tu i tamo s nekim naslovima, al ne bih nikad plaćala.

no, imam još uvijek dosta zajebancije tu i tamo s nekim naslovima, al ne bih nikad plaćala.