Last Post Wins !!!11one
- Scarface
Re: Last Post Wins !!!11one
Muzika je gotova nego se čeka cover i photo session, jer će bit par slika. Inače, pisme na demou NEĆE bit i na albumu jer imamo previše novih stvari koje čekaju na red pa će to ić na prvi album. Inače, držite me za rič, većina članova s ovog foruma, od tebe, callac, Ašowa i još nekolicine do HorrorHr-a dobit će besplatan primjerak, kontaktirat ću vas svih za adresu kad bude izbačen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
Scarface wrote:Muzika je gotova nego se čeka cover i photo session, jer će bit par slika. Inače, pisme na demou NEĆE bit i na albumu jer imamo previše novih stvari koje čekaju na red pa će to ić na prvi album. Inače, držite me za rič, većina članova s ovog foruma, od tebe, callac, Ašowa i još nekolicine do HorrorHr-a dobit će besplatan primjerak, kontaktirat ću vas svih za adresu kad bude izbačen.

- Wendigo
Scarface wrote:Muzika je gotova nego se čeka cover i photo session, jer će bit par slika. Inače, pisme na demou NEĆE bit i na albumu jer imamo previše novih stvari koje čekaju na red pa će to ić na prvi album. Inače, držite me za rič, većina članova s ovog foruma, od tebe, callac, Ašowa i još nekolicine do HorrorHr-a dobit će besplatan primjerak, kontaktirat ću vas svih za adresu kad bude izbačen.

- callac

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
- Ašow
To je to!Scarface wrote:Muzika je gotova nego se čeka cover i photo session, jer će bit par slika. Inače, pisme na demou NEĆE bit i na albumu jer imamo previše novih stvari koje čekaju na red pa će to ić na prvi album. Inače, držite me za rič, većina članova s ovog foruma, od tebe, callac, Ašowa i još nekolicine do HorrorHr-a dobit će besplatan primjerak, kontaktirat ću vas svih za adresu kad bude izbačen.
Ako želiš, slobodno uploadaj album na net, budem ga proširio okolo po forumima i blogovima.

- john_constantine
no, kvragu, kako me mačka uvijek uplaši. Zaboravim da je u sobi dok gleda vani kroz prozor i onda mi šapicama dođe na trbuh ili nogu, a ja skočim od njezinog dodira... fuck.
Michel puši karu.
- metallicat
- Asfodel
Također! Daj da i lajkamo ako ima na fejsu i tako to malo reklama 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Bit će to sve na myspaceu i fejsu, al opet, ka znak zahvalnosti šta trpite ove moje slike i snimke, šaljem svima primjerak. Ne boj se johne, i tebe san uračuna. Zapravo, skoro cili forum. Pobrinit ću se da dobijen dovoljno primjeraka u tu svrhu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- majstoro
i ja bih :p
PRLJAVE METALIKEAndrej wrote:Gde ti vidiš normalnu osobu na ovom forumu?GreenHornet wrote:sto se njemu dogodilo odjednom?!bio je normalan do prije par dana...![]()
We're all mad here![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- alecto
i ja biScarface wrote:Bit će to sve na myspaceu i fejsu, al opet, ka znak zahvalnosti šta trpite ove moje slike i snimke, šaljem svima primjerak. Ne boj se johne, i tebe san uračuna. Zapravo, skoro cili forum. Pobrinit ću se da dobijen dovoljno primjeraka u tu svrhu.

we are such stuff as dreams are made on
-
alecto wrote:i ja biScarface wrote:Bit će to sve na myspaceu i fejsu, al opet, ka znak zahvalnosti šta trpite ove moje slike i snimke, šaljem svima primjerak. Ne boj se johne, i tebe san uračuna. Zapravo, skoro cili forum. Pobrinit ću se da dobijen dovoljno primjeraka u tu svrhu.
- callac
uououo, Info nam se vratio, uououo 

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Info
Nešto se nevjerojatno dogodilocallac wrote:uououo, Info nam se vratio, uououo

Izgubio sam 3 dana, ne sjećam se zadnja 3 dana gdje sam bio

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM