callac wrote:Slike su foraste, al za moj skromni ukus je to pretjerano sličica na jednom mjestu. Možda su nekako povezane, ali ja ni tu vezu ne vidim tak da mi je u neku ruku žao što si crtala po ruci gdje je slika one ženskice. Valjda kužiš šta želim reći
kužim, samo što je u pitanju stil koji apsolutno podupire kombinacije i nije ograničen na kompletnu dosljednost. bit je u tome da nije iza neki rozi cupcake il poni il da idem na jerrijevska sidra i sl., već ono što po 'duhu' paše, a ovo je taman.
i hvala na komplimentima svima!
@cat: e, uopće ne znam točno za sate... dost smo dugo čekali da se počne, mislim da smo nekih sat i 20 nakon zakazanog termina startali...ne znam ni kad smo točno bili gotovi, al rekla bih da je neka 3,5 sata minimalno trajalo.
naime, pogledali smo ramba 4, conana i dio prve epizode spartacusa
razlika je veća, jep. ovaj dio kod svijeće i vilice kraj nje je zajeban. kak sam rekla, osjeti se dosta da koža puca i dosta žari. ok, još ovaj donji dio nije tak loš, no plamen i fitilj brrrr. fitilj smo radili skroz zadnji nakon već prethodnog drljanja po istom mjestu i u sebi sam išla 'ajde, gotovo je, gotovo je, gotovo je, još malo, još malo'
a moljac je bio ok do boje (malo se dremuckalo itd), no kad je boja krenula već sam mrdala stopalima.
i lakše mi je s ovim sad bilo spavat, neg s onim prije. nateklo je, imam buhtlu, no urednije izgleda, sam je s unutarnje strane; nije niš bočno pa sam si kolko tolko normalna