Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Tattoo & Piercing

Post by john_constantine » 30 Sep 2011, 21:54

callac wrote:
john_constantine wrote:moljca privlači svijetlost svijeće, ma meni je to odličan spoj... odlična tetovaža.
mislila sam na povezanost djevojke sa novim slikama...
oprosti, ali nisam mislio na tvoj post... :oops:

To sam gledao slike i pomislim si to što sam napisao, he. Zato mi je fora.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 01 Oct 2011, 02:11

koliko sati je trebalo? je veća razlika u boli prednje i stražnje strane?
pročitam dolje zlatni zub i pomislila da stvarno si stavila, na sebe, kad ono samo na tattoo :facepalm: :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 01 Oct 2011, 09:43

callac wrote:Slike su foraste, al za moj skromni ukus je to pretjerano sličica na jednom mjestu. Možda su nekako povezane, ali ja ni tu vezu ne vidim tak da mi je u neku ruku žao što si crtala po ruci gdje je slika one ženskice. Valjda kužiš šta želim reći
kužim, samo što je u pitanju stil koji apsolutno podupire kombinacije i nije ograničen na kompletnu dosljednost. bit je u tome da nije iza neki rozi cupcake il poni il da idem na jerrijevska sidra i sl., već ono što po 'duhu' paše, a ovo je taman.

i hvala na komplimentima svima!

@cat: e, uopće ne znam točno za sate... dost smo dugo čekali da se počne, mislim da smo nekih sat i 20 nakon zakazanog termina startali...ne znam ni kad smo točno bili gotovi, al rekla bih da je neka 3,5 sata minimalno trajalo.
naime, pogledali smo ramba 4, conana i dio prve epizode spartacusa :lol:
razlika je veća, jep. ovaj dio kod svijeće i vilice kraj nje je zajeban. kak sam rekla, osjeti se dosta da koža puca i dosta žari. ok, još ovaj donji dio nije tak loš, no plamen i fitilj brrrr. fitilj smo radili skroz zadnji nakon već prethodnog drljanja po istom mjestu i u sebi sam išla 'ajde, gotovo je, gotovo je, gotovo je, još malo, još malo' :lol:
a moljac je bio ok do boje (malo se dremuckalo itd), no kad je boja krenula već sam mrdala stopalima.

i lakše mi je s ovim sad bilo spavat, neg s onim prije. nateklo je, imam buhtlu, no urednije izgleda, sam je s unutarnje strane; nije niš bočno pa sam si kolko tolko normalna :lol:

metallicat

Post by metallicat » 01 Oct 2011, 16:31

ti je bilo kad momenata da te boli do vrha prsta ili noga i sl. :lol:?
još jedno glupo pitanje :mrgreen: ovo što si spomenula cupcake i ponija, jel moguće da je to neki stil, ili si samo kao primjer dala? jer viđala sam baš te kombinacije skupa. kolačić mi je baš forica :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Oct 2011, 17:37

Opa, puno je tog napravljeno! :rock:
Najbolja mi je vilica lubanje (možda i zbog osobnih preferencija kod budućih tetki :mrgreen: )
I mislim da se ok slaže sa svim :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 01 Oct 2011, 17:59

ova svjeca sa vilicom :heart: :supz: :supz:

@edit
All years caring for a liar.
The barren drift road is winding higher.
You're a moth to close to the fire.

moram cim cujem/vidim moljca
Image

elrania

Post by elrania » 01 Oct 2011, 18:22

fala ljudi :D

baš mi je drago na komplimentima, mislila sam da taj 'prljaviji', neuglađen izgled neće rezultirati mnogim pohvalama :)

mali update, donji dio slike je dosta nateko i dosta se crvenilo sve oko nje pa se radio oblog od leda; sad se pak oko plamena crveni (opet totalno realno isijava :lol: )

@cat: mogu kolačići uz ženu, ali ne ovakvu ko kak ja imam. moja nije normalna pin-up, već je neka viktorijanska nadrealna verzija (recimo) pa bi bilo dosta traljavo krpat je s nečim tak slatkastim.
inače, stavila bih ja cupcake negdje i to rozi, baš želim neku slatkastu tetovažu, al nemam sad zbilja pojma kam bih s tim, jer će svugdje smetati.
i nije bilo onakvih momenata, samo povremenih hladnih struja po leđima kad se pikalo po sredini. i ruka mi se sledila pa je jane grijala :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 02 Oct 2011, 11:06

meni je zakon, al to već znaš :mrgreen: :seksualische:
i ja kužim nadopunu s tim svime što si stavila i što će se još dodavat... sama sova na glavi naginje na stavljanje "noćnih motiva" tipa svijeće i moljca, bit će baš super kompletna slika kad se sva napravi
Image

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2011, 12:53

ošla boja danas; krenula se tuširati i čistim tetovažu i sam se pod prstima sve sljuštilo :D 8)
još sam crna do kraja i wohooo, pozdrav foliji

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2011, 13:34

elrania wrote:ošla boja danas; krenula se tuširati i čistim tetovažu i sam se pod prstima sve sljuštilo :D 8)
još sam crna do kraja i wohooo, pozdrav foliji
već :shock: zakon jebote :rock:
ajde, bare brzo cijeli to mjesto, ak niš :supz:
.... još 10 dana, nije da brojim 8) :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2011, 13:36

meni se ona prva cijela od subote do srijede/četvrtka :D ne znam, il se ja to brzo ljuštim il je takvo mjesto. :)

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2011, 13:38

ok, dan si brža od mene :zubifale:
kak god, izgleda da je ta unutarnja nekak najbrža, dok noge cendraju :roll:
ak kak god, tebi će sve i onak bit dan prije :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2011, 13:47

:lol:

a budemo uskoro otkrili kak će pozadinski dijelovi ić :lol:

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2011, 22:34

piknuli uho danas (nije ničeg bilo na desnom) :D , sredila poslove sat vremena ranije pa se prošetalo po sretni pirs br. 13 (računajući sad ova 4 na ušima) prije vlaka.
od svih što sam probala, obična resica mi spad među najneugodnije (ne volim prčkanja po njoj ko ni po ustima kod zubara), al nakon pol sata je prošlo crvenilo, sve fino krasno, zapela pod tušem za nj, niš ne boli wee :D

i velika pohvla (još jednom) ireni na različitim cijenama za različita mjesta (resica je 50kn samo).

metallicat

Post by metallicat » 06 Oct 2011, 00:22

što se inače nema razlike u cijeni s obzirom na mjesto? znam da je uho najjeftinije. bilo je davno, ali ja sam platila oko 180 kn za 9 rupa :lol:
Image

Post Reply