Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Ašow

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 04:46

Čuj, bolje to nego zatvor. :)

A pazi ovo:
Prosli tjedan u petak 2 frenda zavrsila u postaji jer nisu imala osobne. Doduše, kupali su se u fontani na kruznom toku pa su ih murijaci samo pokupili u postaju i rekli da netko dođe po njih.
A u subotu su 2 poznanika (izlazimo u istu birtiju) isto zbog nekog bezveznog razloga odveli u postaju. I ovaj pijaniji pusti slayer s mobitela u toj sobi di su bili. Dođe mu policija i kaze mu da ugasi i on stavi mobitel u džep. Nije ga htio dati i ostavio je da svira mjuz i ubili su boga u njemu.
Problem u Đakovu je što dolaze inspektori iz Osijeka legitimirati ljude jer naša policija je najbolja u drzavi (do negdje prije ti je murijak znao i popit cugu s nama dok cugamo vani). A i nemamo interventnu ni krim policiju u gradu. :D
Samo obične murijake koji su ujedno i prometna murija.
Al dobro, od tog lika je stari odvjetnik i murijaci su sad najebali, tj. ta dva jebivjetra. Radit ce jos mozda pol godine-godinu i onda otkaz+uvjetna kazna ili ak uspije cak i kazna zatvora do 36 mjeseci.
Čaganje.
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 27 Aug 2011, 05:03

Ako nekog zanima, konačno se pojavio Thor (2011)DVDrip i BRrip.
We're all mad here...

alecto

Post by alecto » 27 Aug 2011, 08:11

Ašow wrote:
alecto wrote:mislim da je i keyboard kant bila u klinču večeras za zetovkama.. ugl, ak je to bila ona, dve zetovke su nas izvukle iz tramvaja, al ja se izvukla bez kazne jer sam se pravila mutava. "vas budem pustila jer ste fina" :lol:
14-ica kod cibone oko pol 9-9?
jep. i ovo sve što si napisao stoji, al nas dvije smo joj dale pokaz, pa nismo mogle otić kad smo izašle van. a ne znam šta da mislim o tom plaćanju sad, al da zetovci znaju bit konji, znaju. neki dan me jedan maltretirao jer mi je kasnila ona poruka (zg na 8585). poslala sam ju na vrijeme i kad je došla pisalo je vrijeme prije par minuta al jbg, dok nije došla on je stajao kraj mene i ponavljao "halooo, kartu!, kaznit ću vas" ko navinut. nasilni su jebote.
we are such stuff as dreams are made on

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 27 Aug 2011, 11:04

haha small world :D

ma pička njima mila materina điberska. zetu ofc. i toj nadrkanoj babuskari koja mi je prije izgledala ko beskućnica alkoholičarka nego kao državna službenica. ako nešto mrzim to je neljubaznost / dvostruki standardi. to jutro me druga kontrolorka haltala i pokaz je bio valjan. nisam znala da se treba plaćati svaki mjesec do jučer navečer. a ujutro ga je provukla kroz aparat i bio je važeći i kad mi je ova rekla da je nevažeći popizdila sam jer sam smatrala da sam zakinuta na neki način. trebala sam biti cici mici i radit analnu arheologiju na toj babi da me ne bi kaznila? jbg, možda sam preagresivno nastupila pa me kaznila namjerno. babuskara bezobrazna. fuj. meni je dala kaznu jer nisam šutila i jer joj izgledam ko da imam love. fuj jebote. da imam love ne bi više nogom kročila u taj usrani zet. vozila bih se cameom do kraja života. fuj zet, fuj.
i da pitala sam ju za ime u namjeri da uložim žalbu na nju, bez obzira tko je u pravu, ona se nema pravo tako ponašati prema korisnicima zeta. i idem u ponedjeljak na remizu, platit ću što treba, kaznu/ novi pokaz itd al ću bogme napisati i traktat o ponašanju dotične gospođe. jebo im pas mater bezobraznu.
/rant
And I feel this coming over like a storm again.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Aug 2011, 11:09

eh, čitam jučer vijest o tome da će jedna baka biti kažnjena jer je radi nje unuka stradala na cesti. Ono, vodila dvoje unuka, i mlađa je vidjela djeda na drugoj strani ceste i potrčala preko. A baka vikala s njom i auto ju je, srećom, lakše udario. I sada će dobiti kaznu jer nije pazila na unuku i naravno, cmolji radi toga. Ok, znam da je to trauma, ali znam ja kako je to išlo, kada djeca idu oko nje kao nekakvi psi... Sigurno pogledom na izloge i lako je samo kričati da ne trči preko ceste umjesto da dotrči malo ili ju prihvati za ruku ili nešto...

Ma muka mi je kada se sjetim one neugodne situacije u zagrebu. Ono, neka šminkerska majka s tri - četiri djece koji koračaju oko nje, a ona samo nosom u zrak i oči prema izlozima. I jedna djevojčica je zastala na izlogu, a ona ništa niti ne vidi, samo ide i već je daleko. I skuži tek njezin muškarac, što god je, i zgrabi djevojčicu tako da joj skoro slomi ruku. I tek kada se djevojčica dotrčala do majke i počela plakati, e tada je reagirala i počela ga špotati. ma sramota...
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Aug 2011, 11:49

počeo sam nositi šampon za kosu u grad,treba se obraniti od svih tih metalika..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Sammy

Post by Sammy » 27 Aug 2011, 13:53

John_Ryder wrote:počeo sam nositi šampon za kosu u grad,treba se obraniti od svih tih metalika..
jelda? ma strašno, morat cu i ja pocet nosit :facepalm:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Aug 2011, 16:44

Decadentor wrote:ajde asove objasni vamo pretres vozila, osobe i stana/kuce pliiz :D
When in doubt: Zakon o kaznenom postupku, Zakon o policiji i Pravilnik o postupanju policijskih službenika. (da budeš siguran, jer ima i netočnih stvari kod Ašowa, premda se i neke tako netočno primjenjuju) Možda ima još nešto sitnije od propisa, u slučaju kolizije, preimjenjuje se, naravski, specijalnija odredba.
Bitno je da se stvari mijenjaju i da drukčiji dijelovi počinju važiti od drukčijeg datuma, sad će nešto početi u 9. mj. npr.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 16:47

Pa što je to netočno što sam rekao asfodel?
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Aug 2011, 17:07

Ašow wrote:Pa što je to netočno što sam rekao asfodel?
Pa ne da mi se sad čitati sve ono ponovno, ali odokativno sam zapamtila ono o spolu koji pretražuje, razlika pretrage i pregleda, o tome da se prostor smije itekako pretražiti ako je namjera pretraga osobe pa i pokretnine koje ima sa sobom itd.

Ašow

Post by Ašow » 27 Aug 2011, 17:12

Asfodel wrote:
Pa ne da mi se sad čitati sve ono ponovno, ali odokativno sam zapamtila ono o spolu koji pretražuje, razlika pretrage i pregleda, o tome da se prostor smije itekako pretražiti ako je namjera pretraga osobe pa i pokretnine koje ima sa sobom itd.
Prostor se ne smije pretrazivati bez valjanoga naloga asf niti moras policajca pustiti u kucu bez istog.
Iskusao sam ovo par puta u praksi. Samo što ljudi nisu baš navikli policajcima govoriti ne. A mogu.
Policajac ti ne moze bez naloga pretraziti stan niti uci u isti kao sto ti ne moze gurnuti ruku u dzep ili otvoriti novcanik da vidi što imaš u njemu.
Moze te zamoliti da ga pustis u stan i zamoliti da izvrnes džepove.
Na tebi je dalje qe ces uciniti jer te ne može natjerati da to napraviš.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Aug 2011, 20:42

ima li tko skype da ga dodam? čini mi se puno bolji od msn-a :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Sammy

Post by Sammy » 29 Aug 2011, 00:29

:butthead:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 29 Aug 2011, 01:11

John_Ryder wrote:ima li tko skype da ga dodam? čini mi se puno bolji od msn-a :D
ajd pogodi koji mi je nick :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Aug 2011, 10:54

Ašow wrote:
Asfodel wrote:
Prostor se ne smije pretrazivati bez valjanoga naloga asf niti moras policajca pustiti u kucu bez istog.
Iskusao sam ovo par puta u praksi. Samo što ljudi nisu baš navikli policajcima govoriti ne. A mogu.
Policajac ti ne moze bez naloga pretraziti stan niti uci u isti kao sto ti ne moze gurnuti ruku u dzep ili otvoriti novcanik da vidi što imaš u njemu.
Moze te zamoliti da ga pustis u stan i zamoliti da izvrnes džepove.
Na tebi je dalje qe ces uciniti jer te ne može natjerati da to napraviš.
Govorim o pretraživanju prostora koji direktno spada pod pretraživanje osobe (kad pretražuješ osobu ima nekoliko elemenata koji spadaju pod pod to, a koji laicima ne bi isprva pali na pamet da su mogući, no jesu. I tu govorim o nalogu u redovnom smislu. Ili bez naloga kad to prilike zahtjevanju, taksativno navedene, naravno)

Ne da mi se sad pisati i ispravljati sve, zato navodim izvore... ali recimo ne možeš tužiti policajca za seksualno uznemiravanje (ili kako si se već izrazio) ako su prilike bile takve da nije bilo moguće dovesti ženskog policajca na pretragu žene. Niti se uopće može to svrstati pod uznemiravanje, jer sama priroda pretrage ne sadrži ništa što bi moglo imati dodira s tim, u redovnom smislu, nema ulaženja u tijelo i sl..

Locked