Last Post Wins !!!11one
- Studeni
Re: Last Post Wins !!!11one
dobro jutro!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- metallicat
jutro. jučer bilo super. bili u puli cijeli dan, frendica i frend išli na apocal i guano apes, a ja idamir hodali uokolo, obišli sve. malo smo izvan arene slušali apes pa u neki rock kafić. predobar je, ni u rijeci nema takvog
i što je najžalosnije, potrebna je očito istra da ja kupim najobličnije japanke, u ri nigdjee arghh

- Scarface
Basist je iša na to, mrzin ta dva benda, baš ih mrzin, i sad mi je i on manje drag.metallicat wrote:jutro. jučer bilo super. bili u puli cijeli dan, frendica i frend išli na apocal i guano apes, a ja idamir hodali uokolo, obišli sve. malo smo izvan arene slušali apes pa u neki rock kafić. predobar je, ni u rijeci nema takvogi što je najžalosnije, potrebna je očito istra da ja kupim najobličnije japanke, u ri nigdjee arghh
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
e treba mi nešto
http://tehparadox.com/forum/f43/
na ovom forumu, da li vidite forum ili se pojavljuje ova poruka "Sorry, your request cannot be found."?
na ovom forumu, da li vidite forum ili se pojavljuje ova poruka "Sorry, your request cannot be found."?
Michel puši karu.
- alecto
vidi se forum.john_constantine wrote:e treba mi nešto
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
znači da mi je iz nekog razloga blokiran pristup, čak i kada nisam logiran, sranje...
Michel puši karu.
- metallicat
Scarface wrote:Basist je iša na to, mrzin ta dva benda, baš ih mrzin, i sad mi je i on manje drag.metallicat wrote:jutro. jučer bilo super. bili u puli cijeli dan, frendica i frend išli na apocal i guano apes, a ja idamir hodali uokolo, obišli sve. malo smo izvan arene slušali apes pa u neki rock kafić. predobar je, ni u rijeci nema takvogi što je najžalosnije, potrebna je očito istra da ja kupim najobličnije japanke, u ri nigdjee arghh

- alecto
rado bih pomogla, al ne znam kak, sorijohn_constantine wrote:znači da mi je iz nekog razloga blokiran pristup, čak i kada nisam logiran, sranje...

- john_constantine
a kada mi bude trebalo, kopirati ćeš mi linkove.alecto wrote:rado bih pomogla, al ne znam kak, sorijohn_constantine wrote:znači da mi je iz nekog razloga blokiran pristup, čak i kada nisam logiran, sranje...

Michel puši karu.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
- alecto
možejohn_constantine wrote:a kada mi bude trebalo, kopirati ćeš mi linkove.alecto wrote:rado bih pomogla, al ne znam kak, sorijohn_constantine wrote:znači da mi je iz nekog razloga blokiran pristup, čak i kada nisam logiran, sranje...

-
ovaj fileserve je takvo sranje,zasto sam uopće kupio premium 

- john_constantine
zašto? Baš sam njega htio sljedeće za premium...John_Ryder wrote:ovaj fileserve je takvo sranje,zasto sam uopće kupio premium
Michel puši karu.
- john_constantine
E zanima me kako biste se vi ponijeli u situaciji da dođete u neko mjesto, dućan ili slično, izlazite van iz dućana i zaskoči vas nepoznati vrlo mršavi čovjek čudne face kojega nikada u životu niste vidjeli. Kaže dobar dan i pruži vam ruku, i pita kako ste. A drugi dan vas normalno i preoduševljeno pozdravlja...
Michel puši karu.