ma isti je deterdžent kao i prije. A već sam samo u boksericama, pa me opet nešto ugrizlo po ramenu.maddjuro wrote:moguće da je stvar s detređentom kojim pereš odjeću; ako si počeo koristiti neki novi , probaj ga zamjenitijohn_constantine wrote:postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- maddjuro
- john_constantine
nope. Ja mislim da je u pitanju mala sitna mušica koju sam upravo prije pola sata uspio ubiti. Možda slučajnost, ali kao da su se smirili ubodi kada sam spustio sve rolete u sobi...maddjuro wrote:da ti to nije od raida?
Michel puši karu.
- maddjuro
da malo promjenimo temu
Ako niste znali, nažalost se zatvorio comicshop "libellus" koji nas je godinama opskrbljivao stripovima. Prodavaonica u podrumu u gajevoj , u kojoj se aj mali comicshop bio smjestio, je prazna i tamna.
Ako niste znali, nažalost se zatvorio comicshop "libellus" koji nas je godinama opskrbljivao stripovima. Prodavaonica u podrumu u gajevoj , u kojoj se aj mali comicshop bio smjestio, je prazna i tamna.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
baš šteta... Možda su samo preselili lokaciju?maddjuro wrote:da malo promjenimo temu
Makar me nije previše briga, kupujem u drugom strip dućanu koji ima sve...
Michel puši karu.
- maddjuro
Ne, libellus je službeno gotov; ali se zato u onoj drugoj, većoj prostoriji na drugome kraju toga hodnika otvorio novi comicshop, na većoj kvadraturi; ime toga novoga comicshopa je "asteroid b612"
- metallicat
- Sammy
bok metallicat!
aj da me se neko sjetio

aj da me se neko sjetio

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- HorrorHR
- Site Admin
nisam vidio to, idem na stripove vidjeti, osim comicstorea, nadam se da izdavanje nastavlja kao po starom?maddjuro wrote:Ne, libellus je službeno gotov; ali se zato u onoj drugoj, većoj prostoriji na drugome kraju toga hodnika otvorio novi comicshop, na većoj kvadraturi; ime toga novoga comicshopa je "asteroid b612"
- HorrorHR
- Site Admin
SKL je mrtav, živio SKAB612!
od Strip knjižara Asteroid B612, 27. srpanj 2011 u 13:10
Nakon punih 6 godina rada SK Libellus prestala je postojati. Ovim bismo putem željeli zahvaliti na podršci svim stalnim i povremenim kupcima, svim prijateljima i posjetiteljima, poslovnim suradnicima i partnerima. Bilo nam je zadovoljstvo, a koji put i zabavno.
Umjesto stare knjižare tu je sad nova nova i poboljšana STRIP KNJIŽARA ASTEROID B612. Međutim, tu novostima nije kraj - nova će knjižara poslovati i na novoj lokaciji: Gajeva 17, podrum DESNO, stoga nam je zadovoljstvo povodom otvorenja u petak 29. srpnja 2011. od 17 do 20 sati, pozvati vas na čašu soka, piva, pelinkovca ili nekog drugog pića. Pored toga, Strip-knjižara Asteroid B612 časti svoje kupce popustom od 10% na svaku kupovinu i za sve oblike plaćanja (iznimka su artikli koji su već nekoj od akcijskih ponuda). Promotivno razdoblje traje do 13. kolovoza 2011, no kupci koji su trenutno na godišnjim odmorima i izvan Zagreba ne moraju očajavati jer će simboličnih popusta i akcija biti će i kasnije.
- maddjuro
sviđa mi se "nova "lokacija libellusa, odnsno asteroida b612, ima puno više prostora i može se komotnije kretati i razgledavati robu
- Andrej
Brate, proveri da ti mačor nije dobio buve. To što si opisao je klasični primer toga.john_constantine wrote:postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
We're all mad here...
- john_constantine
ma i ja mislim tako, ali ništa ne nalazimo na njemu tijekom češanja. A i zar se ne bi vidjele buhe?Andrej wrote:Brate, proveri da ti mačor nije dobio buve. To što si opisao je klasični primer toga.john_constantine wrote:postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
Michel puši karu.
- Alastorus
Sammy good to see you back 

Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Sammy
hvala, i sve vas također
vecer

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.