Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 15 Aug 2011, 21:30

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
moguće da je stvar s detređentom kojim pereš odjeću; ako si počeo koristiti neki novi , probaj ga zamjeniti
ma isti je deterdžent kao i prije. A već sam samo u boksericama, pa me opet nešto ugrizlo po ramenu.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Aug 2011, 22:12

da ti to nije od raida?
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Aug 2011, 22:42

maddjuro wrote:da ti to nije od raida?
nope. Ja mislim da je u pitanju mala sitna mušica koju sam upravo prije pola sata uspio ubiti. Možda slučajnost, ali kao da su se smirili ubodi kada sam spustio sve rolete u sobi...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Aug 2011, 22:51

da malo promjenimo temu

Ako niste znali, nažalost se zatvorio comicshop "libellus" koji nas je godinama opskrbljivao stripovima. Prodavaonica u podrumu u gajevoj , u kojoj se aj mali comicshop bio smjestio, je prazna i tamna.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Aug 2011, 22:54

maddjuro wrote:da malo promjenimo temu

Ako niste znali, nažalost se zatvorio comicshop "libellus" koji nas je godinama opskrbljivao stripovima. Prodavaonica u podrumu u gajevoj , u kojoj se aj mali comicshop bio smjestio, je prazna i tamna.
baš šteta... Možda su samo preselili lokaciju?

Makar me nije previše briga, kupujem u drugom strip dućanu koji ima sve...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Aug 2011, 23:02

Ne, libellus je službeno gotov; ali se zato u onoj drugoj, većoj prostoriji na drugome kraju toga hodnika otvorio novi comicshop, na većoj kvadraturi; ime toga novoga comicshopa je "asteroid b612"

metallicat

Post by metallicat » 15 Aug 2011, 23:53

bok sammy!
Image

Sammy

Post by Sammy » 16 Aug 2011, 00:31

bok metallicat! :)

aj da me se neko sjetio :beevil:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Aug 2011, 01:04

maddjuro wrote:Ne, libellus je službeno gotov; ali se zato u onoj drugoj, većoj prostoriji na drugome kraju toga hodnika otvorio novi comicshop, na većoj kvadraturi; ime toga novoga comicshopa je "asteroid b612"
nisam vidio to, idem na stripove vidjeti, osim comicstorea, nadam se da izdavanje nastavlja kao po starom?

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Aug 2011, 01:11

SKL je mrtav, živio SKAB612!
od Strip knjižara Asteroid B612, 27. srpanj 2011 u 13:10
Nakon punih 6 godina rada SK Libellus prestala je postojati. Ovim bismo putem željeli zahvaliti na podršci svim stalnim i povremenim kupcima, svim prijateljima i posjetiteljima, poslovnim suradnicima i partnerima. Bilo nam je zadovoljstvo, a koji put i zabavno.

Umjesto stare knjižare tu je sad nova nova i poboljšana STRIP KNJIŽARA ASTEROID B612. Međutim, tu novostima nije kraj - nova će knjižara poslovati i na novoj lokaciji: Gajeva 17, podrum DESNO, stoga nam je zadovoljstvo povodom otvorenja u petak 29. srpnja 2011. od 17 do 20 sati, pozvati vas na čašu soka, piva, pelinkovca ili nekog drugog pića. Pored toga, Strip-knjižara Asteroid B612 časti svoje kupce popustom od 10% na svaku kupovinu i za sve oblike plaćanja (iznimka su artikli koji su već nekoj od akcijskih ponuda). Promotivno razdoblje traje do 13. kolovoza 2011, no kupci koji su trenutno na godišnjim odmorima i izvan Zagreba ne moraju očajavati jer će simboličnih popusta i akcija biti će i kasnije.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Aug 2011, 02:56

sviđa mi se "nova "lokacija libellusa, odnsno asteroida b612, ima puno više prostora i može se komotnije kretati i razgledavati robu

Andrej

Post by Andrej » 16 Aug 2011, 03:18

john_constantine wrote:postoji li neka alergija ili nešto što uzrokuje stalne plikove po tijelu nalik na ubode komaraca koji izazivaju svrbež? Već pola dana dobivam nove ugrize po tijelu, najčešće po rukama i sada ispod pazuha. A pošpricao sam raidom sobu, promijenio odjeću, pregledao cijelu sobu, uključio miris protiv komaraca. Ali svejedno mi se i dalje pojavljuju novi ugrizi po tijelu... Nekako mislim da to više nije normalno. Dok pišem, sada imam novi ugriz na leđima.
Brate, proveri da ti mačor nije dobio buve. To što si opisao je klasični primer toga.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Aug 2011, 05:56

Andrej wrote:
Brate, proveri da ti mačor nije dobio buve. To što si opisao je klasični primer toga.
ma i ja mislim tako, ali ništa ne nalazimo na njemu tijekom češanja. A i zar se ne bi vidjele buhe?
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 16 Aug 2011, 08:14

Sammy good to see you back :D
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Sammy

Post by Sammy » 16 Aug 2011, 23:17

hvala, i sve vas također :wink:

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Locked