samo reci da je bio pelin 3kn i zapalit cu ti grad.Sammy wrote:dan
kuis, kosa mi smrdi po pelinu, zapravo sve mi smrdi po pelinu i neka ženska me ugrizla za prst, cijeli je nateko i boli xD
Last Post Wins !!!11one
- Ašow
Re: Last Post Wins !!!11one
- metallicat
nije bilo dosta što smo jučer promjenili 3 vlaka da bi za 7h stigli u zg, nego još u povratku smo morali opet presjedat s vlaka u bus, samo ovaj put ne zbog nesreće
joj, sad sam vidjela
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tesk ... 59317.aspx
ipak je čovjek umro, gledala sam ga cijelo vrijeme dok je bio pod vlakom i stvarno je izgledao bez ijedne ogrebotine

joj, sad sam vidjela
ipak je čovjek umro, gledala sam ga cijelo vrijeme dok je bio pod vlakom i stvarno je izgledao bez ijedne ogrebotine

- john_constantine
baš neukusni idiotski komentari na članak - čovjek je ipak umro, kvragu...metallicat wrote:nije bilo dosta što smo jučer promjenili 3 vlaka da bi za 7h stigli u zg, nego još u povratku smo morali opet presjedat s vlaka u bus, samo ovaj put ne zbog nesreće![]()
![]()
![]()
joj, sad sam vidjela
ipak je čovjek umro, gledala sam ga cijelo vrijeme dok je bio pod vlakom i stvarno je izgledao bez ijedne ogrebotine![]()
a to s nesrećama, u 27 godina koliko sam putovao vlakom, doživio sam tri - četiri nesreće. Strašno je to za vidjeti.

Michel puši karu.
- metallicat
a da vidiš koje je tek komentare neka ženska jučer policajcu govorila, tipa da kako se to išao ubit na kriv način i sl

- elrania
a jebote komentara
mislim da mi stara jučer nije radila i zbilja mi je drago, jer obično zna ić asistirat u hitnu kad dođu ovakvi slučajevi.
i ovo je već 3. smrtni slučaj na prugi za koji znam na dijelu oko karlovca od početka godine.

mislim da mi stara jučer nije radila i zbilja mi je drago, jer obično zna ić asistirat u hitnu kad dođu ovakvi slučajevi.
i ovo je već 3. smrtni slučaj na prugi za koji znam na dijelu oko karlovca od početka godine.

- metallicat
- sandi
ghsgfbndtzjkdfugjmnjdfjdtn
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- metallicat
- Ašow
ja nikad.john_constantine wrote:baš neukusni idiotski komentari na članak - čovjek je ipak umro, kvragu...metallicat wrote:nije bilo dosta što smo jučer promjenili 3 vlaka da bi za 7h stigli u zg, nego još u povratku smo morali opet presjedat s vlaka u bus, samo ovaj put ne zbog nesreće![]()
![]()
![]()
joj, sad sam vidjela
ipak je čovjek umro, gledala sam ga cijelo vrijeme dok je bio pod vlakom i stvarno je izgledao bez ijedne ogrebotine![]()
a to s nesrećama, u 27 godina koliko sam putovao vlakom, doživio sam tri - četiri nesreće. Strašno je to za vidjeti.
al apsolutno nikad nisam dozivio nesrecu s vlakom.
al ono koji k ne osiguraju te prijelaze oko karlovca?
jebote, oni imaju najvise problema sa smrtnim slucajevima u prometu.
- metallicat
valjda u hrv nikad neće naučit neke stvari
. za ovo, mislim da je bilo samoubojstvo.

- Ašow
al ono, gledam praksu tu u slavoniji, grade se nadvoznjaci preko pruga. u zagrebu je cijela dignuta.
koji kurac tamo ne stave rampe il nesto?
doduse, u slucaju samoubojstva... jebiga, na to se ne moze utjecati.
Zato svaka cast strojovodjama, jer gotovo da ne postoji ijedan koji nije ubio osobu vlakom.
nije ni cudo sto imaju beneficirani radni staž
al sjebano je to ful brijem. Nisi kriv za nesreću al si ubio nekog.
Treba zivjeti s tim.
koji kurac tamo ne stave rampe il nesto?
doduse, u slucaju samoubojstva... jebiga, na to se ne moze utjecati.
Zato svaka cast strojovodjama, jer gotovo da ne postoji ijedan koji nije ubio osobu vlakom.
nije ni cudo sto imaju beneficirani radni staž
al sjebano je to ful brijem. Nisi kriv za nesreću al si ubio nekog.
Treba zivjeti s tim.
- metallicat
da, to je prvo što sam pomislila, kako se on sad osjeća. kad je došla hitna, nisu ga htjeli izvuć valjda zbog mogućih ozljeda. prvo su htjeli upalit vlak i pomaknut metar
mislim da bi ga samljelo tad. taj strojovođa nije to dopustio, i samoinicijativno bez obzira na hitnu se progurao ispod i izvukao ga.

- Sammy
nazalost nije, 7kn je bilo u igri, al mi ladno puca kurac jer nijednog nisam platio, počeli me ljudi častitAšow wrote:samo reci da je bio pelin 3kn i zapalit cu ti grad.Sammy wrote:dan
kuis, kosa mi smrdi po pelinu, zapravo sve mi smrdi po pelinu i neka ženska me ugrizla za prst, cijeli je nateko i boli xD

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Brojim sitno, još 13 dana do godišnjeg.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Zlikovac