Last Post Wins !!!11one
- Ašow
- Info
Re: Last Post Wins !!!11one
Po meni su uroci jako čvrsto dokazani. Dovoljno je samo malo istražiti vudu, jamajku i ostale sličen zemlje i naići ćete na jako dobre dokaze
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
nije moj otac u pitanju,a i ne želim tu iznositi sve detalje nepoznatim ljudima,s elry preko pm razglabam o tome ,samo me zanimalo jel netko vjeruje u te pizdarijeBub wrote:Imam jedno pitanje, ako može? Kad ste našli to jaje, da li ste odmah pomislili na neki urok?
Jel ako jeste, bar ja to tako mislim/vidim, da ste više bazirani na to i svaka loša stvar koja se desi pripisujete tome, a vjerojatno je neki normalni životni problem ili što li je već. Nisi dao neki detalj u vezi ponašanja tvoga oca, vjerojatno ima neki razlog dublje prirode, samo treba ući u srž problema.
Ne znam, ali eto moje mišljenje je da su uroci i praznovjerja bezveze, što ne znači da me netko može razuvjerit, ako mi da konkretan uvid i razlog, ha recimo neki dokaz...moram vidjet svojim očima da bi se uvjerio, jer te sve priče što postoje na web-u ili kruže okolo mi jednostavno djeluju glupavo i lakše je to okarakterizirati kao urok, nego normalnu svakodnevnicu.
Primjer našao sam jaje i odmah u roku 5 dana slomim nogu, jaje je krivo za to...ne nego moj nemar ili nepažnja, loš dan...

- Scarface
Ryderu, uroci su zla energija, al su potpuno NEMOĆNI ukoliko vjeruješ u samoga sebe i snagu života. Dakle, to je jedina prava obrana od toga, i viruj mi, svi koji su pod tim urocima samo tribaju nać onu istinu o sebi unutar njih samih, bit zadovoljni tom istinom, i urok je potpuno nemoćan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
nemojte zajebavat da actually vjerujete u ta govna, ono sa theom, crvenim magom sam se zajebavao?
- maddjuro
uroci se baziraju na praznovjerju i glupostima, ako netko vjeruje u ta sranja, onda se na tim ljudima može dobro zaraditi
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sammy
dan
nije me bilo par dana, imao sam jedan alkoholni maraton
nije me bilo par dana, imao sam jedan alkoholni maraton

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Bub
Znaš šta je meni najfascinantnije što te priče uvijek kreću od treće osobe, dakle moj rođak je imao curu..., od moje bake Milke unuka je..., čuo sam od frendovog frenda... etc. Toliko toga sam bio pročitao, pogotovo dok sam bio mlađi, slušao priče i ni jedna mi nema nikakvog smisla ili dokaz. Nikad nitko nije vidio, doživio ili sudjelovao, to mi je isto kao što ljudi tvrde da su ih oteli vanzemaljci, ali nitko ne može dokazati, doduše vjerujem da ne možemo biti sami u svemiru, ali dok mi se mali mršavi s velikom glavom ne prikaže pred očima, ništa od toga...okay otišao sam na drugu temu.maddjuro wrote:uroci se baziraju na praznovjerju i glupostima, ako netko vjeruje u ta sranja, onda se na tim ljudima može dobro zaraditi
Netko je spomenuo voodoo, dakle navodno su na Haitiju oživljavali mrtve i služili su ima kao sluge ili za razno razne stvari...od toga su nastali zombie-ji, naravno s vremenom su postali ono što danas jesu u filmovima. Znali su još i bacati ljude u trans da im se pokore i služe...yeah...a gdje je to sad sve, kao i ono vještičarenje, nema kuge nema ničeg?

Netko da ima takvu moć, već bi se našao neki dasa koji bi bio master svoga posla i car ovoga svijeta, puno filmova i priči, a ništa konkretnoga.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Ne vjerujem u uroke, ali vjerujem nečiju želju da nekog uništi, no isto tako u autosugestiju-snagu volje-bla bla i ukratko potpisujem Ghosta.
To s jajem je stari urok, znam i dva bliska "slučaja".. Jedan je to da je riječ o izrazito pobožnoj i da ne kažem zadrtoj obitelji koja nije skužila da im se sin godinama opija, drogira i nema nikakve rezultate u školi (jer je lijen, nije dolazio uopće u školu itd.) pa je njegova stara išla vračari, jer je vjerovala da njen sin "upropašten" siiigurno zbog nekog uroka. Po uputi vračare su prekopali pol dvorišta i našli zakopano jaje. Bitno je napomenuti i to da su oni u tu kuću uselili ne tako davno.
Ali za sve je bilo krivo jaje, ofc, i sad je krivo godinama poslije s istom situacijom kod sina.
Drugi je da je frendica kod bake na tavanu našla jaje, bacila ga, rekla to, seoske babe su joj rekle da nije smjela, da postoije pravila, itd. i to je uglavnom to.

To s jajem je stari urok, znam i dva bliska "slučaja".. Jedan je to da je riječ o izrazito pobožnoj i da ne kažem zadrtoj obitelji koja nije skužila da im se sin godinama opija, drogira i nema nikakve rezultate u školi (jer je lijen, nije dolazio uopće u školu itd.) pa je njegova stara išla vračari, jer je vjerovala da njen sin "upropašten" siiigurno zbog nekog uroka. Po uputi vračare su prekopali pol dvorišta i našli zakopano jaje. Bitno je napomenuti i to da su oni u tu kuću uselili ne tako davno.

Drugi je da je frendica kod bake na tavanu našla jaje, bacila ga, rekla to, seoske babe su joj rekle da nije smjela, da postoije pravila, itd. i to je uglavnom to.

Last edited by Asfodel on 18 Jun 2011, 20:04, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Ako ne vjeruješ u nešto, to onda nema apsolutno nikakvog utjecaja na tebe.
Ovo je samo plašenje ljudi i ogromno prodavanje magle.
Urok. Jebo te urok, bacio urok. Pošalješ ciganku u 3pm, ona ti baci urok na obitelj do trećeg-četvrtog koljena / generacije etc. i onda mi to netko mora skinuti inače će mi se djeca, unuci i praunuci roditi sa downovim sindromom il sa 4 ruke.
Yeah right. Gypsy curse.
Nemojte se uvrijediti na ovo što ću napisati, ali onaj tko vjeruje u uroke je idiot.
Urok. Jebo te urok, bacio urok. Pošalješ ciganku u 3pm, ona ti baci urok na obitelj do trećeg-četvrtog koljena / generacije etc. i onda mi to netko mora skinuti inače će mi se djeca, unuci i praunuci roditi sa downovim sindromom il sa 4 ruke.
Yeah right. Gypsy curse.
Nemojte se uvrijediti na ovo što ću napisati, ali onaj tko vjeruje u uroke je idiot.
- Bub
Vidoviti Milan ima dobre metode.Ašow wrote:i onda mi to netko mora skinuti inače će mi se djeca, unuci i praunuci roditi sa downovim sindromom il sa 4 ruke.
Yeah right. Gypsy curse.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
pronašao sam na netu neke lirikse za micanje uroka,a jebemu

- john_constantine
slažem se...Ašow wrote:Ako ne vjeruješ u nešto, to onda nema apsolutno nikakvog utjecaja na tebe.
Yeah right. Gypsy curse.
Michel puši karu.
- Info
Bub wrote:Znaš šta je meni najfascinantnije što te priče uvijek kreću od treće osobe, dakle moj rođak je imao curu..., od moje bake Milke unuka je..., čuo sam od frendovog frenda... etc. Toliko toga sam bio pročitao, pogotovo dok sam bio mlađi, slušao priče i ni jedna mi nema nikakvog smisla ili dokaz. Nikad nitko nije vidio, doživio ili sudjelovao, to mi je isto kao što ljudi tvrde da su ih oteli vanzemaljci, ali nitko ne može dokazati, doduše vjerujem da ne možemo biti sami u svemiru, ali dok mi se mali mršavi s velikom glavom ne prikaže pred očima, ništa od toga...okay otišao sam na drugu temu.maddjuro wrote:uroci se baziraju na praznovjerju i glupostima, ako netko vjeruje u ta sranja, onda se na tim ljudima može dobro zaraditi
Netko je spomenuo voodoo, dakle navodno su na Haitiju oživljavali mrtve i služili su ima kao sluge ili za razno razne stvari...od toga su nastali zombie-ji, naravno s vremenom su postali ono što danas jesu u filmovima. Znali su još i bacati ljude u trans da im se pokore i služe...yeah...a gdje je to sad sve, kao i ono vještičarenje, nema kuge nema ničeg?![]()
Netko da ima takvu moć, već bi se našao neki dasa koji bi bio master svoga posla i car ovoga svijeta, puno filmova i priči, a ništa konkretnoga.
Malo istraži slučaj Travisa Waltona i po njemu je snimljen jako dobar film Fire in the sky. Uglavnom, samo da ti predočim o čemu se radi... Travi Walton i 4 njegova prijatelja bili su drvosječe, otišli raditi u zoru kao i inače te s vidjeli crveno svjetlo. Travi je izašao i pred njima svima se pojavio leteći objekt te otelo Travisa. Ova četvorica se vratila u gradić te rekli što se dogodilo. Ubrzo je to postala navjeća vijest u americi, 5 dana su tražili Travisa, preko 100 ljudi sa psima i nisu ništa našli sve dok Travis nije nazvao svog frenda te su ga pokupili skroz golog, i naravno završio u bolnici. Dokazali su da nije jeo niti pio tih 5 dana.
E sad slijedi ono što je po meni glavni dokaz. Dok je Travis bio otet, ova četvorica su išli na detektor laži, a pitanja su bila "jesu li vidjeli NLO", "je li Travis pred njima otet" i slična pitanja i svi su PROŠLI. Ako ti to nije dovoljno, 15 godina nakon tog događaja kada je i snimljen film 1993. opet su išli na detektor laži, samo ovaj put i Travis i ponovno su prošli.
I sad mi reci koja je vjerojatnost da prođe jedan čovjek na detektoru, a kamoli njih 4 pa 15 godina kasnije opet njih 4 i Travis koji je bio otet. Meni je to veliki dokaz.
Onda ti ima jedan slučaj jedne ženske koja je rekla da je bila oteta i rekla je točno gdje je bila u kojem sustavu. Znanstvenici su to odbacili jer nisu našli taj sustav sve dok nakon par godina je taj sustav pronađen. Ono, koja je za to vjerojatnost
Samo treba malo više istražiti. Pa onda razno razne snimke koje se svaki dan pojavljuju i za dosta tih snimaka se dokazalo da su autentične samo što mediji to ne prikazuju.
Brazil, UK, Novi Zeland i još par zemalja... Je li ti zvuči poznato? E te zemlje, neke prije par godina, neke nedavno su izašle sa raznim dokumentima i zapisima o vanzemaljcima. Eto, Velika Britanija je predočila 5500 dokuemnata o letećim tanjurima.
William Cooper, Phil Schneider? Izašli sa takvim snažnim dokazima pa su ubijeni. http://www.youtube.com/watch?v=O3B4hBAEj7Q ovo ti je dobro
U redu je ako ne vjeruješ, ali glupo je negirati neke stvari ako nisi istraživao ništa oko toga. Ovo ti se sas možda čini zbrd zdola, ali malo istraži sam pa će se sve posložiti. Nisu to nikakve zavjere već kada istražiš, postaju čvrste činjenice, ali dobro, ako ne vjeruješ, ok

I malo više istraži o vudu i jamajci, neće te ništa koštat jer ćeš naići na stvarno zanimljive infromacije. Znam da je lagano mahnut rukom na to, ali nakon što sam vidio toliko raznih dokumenata, snimaka, svjedočanstava s različitih krajeva svijeta, nitko me ne može uvjeriti da nečega nema u tome. Mislim, koje su šanse za to
Nemoj misliti da te napadam sa ovim postom već samo ti želim prikazat da treba i treba sam istraživati

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- maddjuro
kakve veze što su ga 5 dana tražila 100 policjaca, kad nas cjela hrvatska traži onu antoniju, i to puno više od 5 dana, i nisu je našli
I may be an idiot, but i am no fool.