Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 18 Jun 2011, 11:34

ne vjerujem u uroke...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 18 Jun 2011, 11:42

@ryder: ako zbilja na to sumnja i vjeruje u to, jel probala kontaktirati nekoga tko se bavi micanjem uroka? ili čisto 'pregledom' osobe i situacije da vid jel ima ičega čeg ne bi smjelo biti?
ja znam za jednu takvu osobu koja mi je ok, al u drugom gradu je pa je malo nespretno.. ovo po zgu mi je sve nepoznato i malo sam preoprezna tu što se tiče obraćanju tim ljudima...

razumijem da nećeš pričati o tome, ali te stvari koje budu, jel to nešto na dnevnoj bazi ili ima veze s njenim osjećajima i ponašanjem ili?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Jun 2011, 11:46

nije se nikog kontaktiralo,teško je nać nekog,jer ili puno košta ili su fejkeri,treba nać nekog sa dobrim preporukama,ima veze sa ponašanjem oca
"Im gonna touch you now." :P

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:29

Imam jedno pitanje, ako može? Kad ste našli to jaje, da li ste odmah pomislili na neki urok?

Jel ako jeste, bar ja to tako mislim/vidim, da ste više bazirani na to i svaka loša stvar koja se desi pripisujete tome, a vjerojatno je neki normalni životni problem ili što li je već. Nisi dao neki detalj u vezi ponašanja tvoga oca, vjerojatno ima neki razlog dublje prirode, samo treba ući u srž problema.

Ne znam, ali eto moje mišljenje je da su uroci i praznovjerja bezveze, što ne znači da me netko može razuvjerit, ako mi da konkretan uvid i razlog, ha recimo neki dokaz...moram vidjet svojim očima da bi se uvjerio, jer te sve priče što postoje na web-u ili kruže okolo mi jednostavno djeluju glupavo i lakše je to okarakterizirati kao urok, nego normalnu svakodnevnicu.

Primjer našao sam jaje i odmah u roku 5 dana slomim nogu, jaje je krivo za to...ne nego moj nemar ili nepažnja, loš dan...

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:31

Zna se koje je najbolje rešenje za takve stvari!!!!
SpoilerShow
Image
:D
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jun 2011, 12:35

Bub wrote:Imam jedno pitanje, ako može? Kad ste našli to jaje, da li ste odmah pomislili na neki urok?

Jel ako jeste, bar ja to tako mislim/vidim, da ste više bazirani na to i svaka loša stvar koja se desi pripisujete tome, a vjerojatno je neki normalni životni problem ili što li je već. Nisi dao neki detalj u vezi ponašanja tvoga oca, vjerojatno ima neki razlog dublje prirode, samo treba ući u srž problema.

Ne znam, ali eto moje mišljenje je da su uroci i praznovjerja bezveze, što ne znači da me netko može razuvjerit, ako mi da konkretan uvid i razlog, ha recimo neki dokaz...moram vidjet svojim očima da bi se uvjerio, jer te sve priče što postoje na web-u ili kruže okolo mi jednostavno djeluju glupavo i lakše je to okarakterizirati kao urok, nego normalnu svakodnevnicu.

Primjer našao sam jaje i odmah u roku 5 dana slomim nogu, jaje je krivo za to...ne nego moj nemar ili nepažnja, loš dan...
potpis.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:37

Ma ko tebe urokom, ti njega sekirom. :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:38

Mah i to vještičarenje i paljenje istih je takva glupost glupih ljudi i socijalne većine u ono doba, eto danas u moderno vrijeme da se može palili bi gay populaciju, valjda razumijete što s time želim reći

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:40

Bub wrote:Mah i to vještičarenje i paljenje istih je takva glupost glupih ljudi i socijalne većine u ono doba, eto danas u moderno vrijeme da se može palili bi gay populaciju, valjda razumijete što s time želim reći
Šta su ti krivi jadni gejovi? :lol:
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:40

Andrej seronjo, pročitaj post do kraja :facepalm:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:44

:zubifale:

Ma no, nisu mi krivi gejevi, nego sam samo želio ukazati na razliku manjine i drugačijih ljudi, naprema većoj populaciji i te osude jer su drugačiji od većine, recimo "normalni". Tako je vjerojatno bilo i s vješticama, bile su drugačije i nisu bile poželjne u društvu. Eno u Africi ubijaju i prodaju albino crnce zbog magije, majko mila kakav veliki :facepalm:

Kad smo već kod gejeva, šta ste kupili nekog bugara gay nogometaša? :zubifale:

EDIT
Andrej wrote:Andrej seronjo, pročitaj post do kraja :facepalm:
:zubifale: :supz:

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:46

Bub wrote::zubifale:
Kad smo već kod gejeva, šta ste kupili nekog bugara gay nogometaša? :zubifale:
Ma toliko jebemo cigane zadnjih bezbroj godina da smo zastranili.
A i priznaj, ne bi voleo da si napadač a on da ti se prilepi za leđa :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:47

Hehe pa ovaj bugar će biti non stop u zaleđu. :zubifale:

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 13:01

@elry uvjeren sam da imaš nešto reći na ovo s urocima, iznjet svoj stav, možda i ja nešto novo čujem, ali ne znam zašto si rezervirana?

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Jun 2011, 13:03

Info wrote:
John_Ryder wrote:vjerujete li u uroke? al ozb.
Iskreno, da jer sam i sam prije par godina osjetio to nešto na svojoj koži. Nečega ima u tome
ja jesam urok ljudskoj vrsti
I may be an idiot, but i am no fool.

Locked