Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 18 Jun 2011, 11:34

ne vjerujem u uroke...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 18 Jun 2011, 11:42

@ryder: ako zbilja na to sumnja i vjeruje u to, jel probala kontaktirati nekoga tko se bavi micanjem uroka? ili čisto 'pregledom' osobe i situacije da vid jel ima ičega čeg ne bi smjelo biti?
ja znam za jednu takvu osobu koja mi je ok, al u drugom gradu je pa je malo nespretno.. ovo po zgu mi je sve nepoznato i malo sam preoprezna tu što se tiče obraćanju tim ljudima...

razumijem da nećeš pričati o tome, ali te stvari koje budu, jel to nešto na dnevnoj bazi ili ima veze s njenim osjećajima i ponašanjem ili?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Jun 2011, 11:46

nije se nikog kontaktiralo,teško je nać nekog,jer ili puno košta ili su fejkeri,treba nać nekog sa dobrim preporukama,ima veze sa ponašanjem oca
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:29

Imam jedno pitanje, ako može? Kad ste našli to jaje, da li ste odmah pomislili na neki urok?

Jel ako jeste, bar ja to tako mislim/vidim, da ste više bazirani na to i svaka loša stvar koja se desi pripisujete tome, a vjerojatno je neki normalni životni problem ili što li je već. Nisi dao neki detalj u vezi ponašanja tvoga oca, vjerojatno ima neki razlog dublje prirode, samo treba ući u srž problema.

Ne znam, ali eto moje mišljenje je da su uroci i praznovjerja bezveze, što ne znači da me netko može razuvjerit, ako mi da konkretan uvid i razlog, ha recimo neki dokaz...moram vidjet svojim očima da bi se uvjerio, jer te sve priče što postoje na web-u ili kruže okolo mi jednostavno djeluju glupavo i lakše je to okarakterizirati kao urok, nego normalnu svakodnevnicu.

Primjer našao sam jaje i odmah u roku 5 dana slomim nogu, jaje je krivo za to...ne nego moj nemar ili nepažnja, loš dan...

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:31

Zna se koje je najbolje rešenje za takve stvari!!!!
SpoilerShow
Image
:D
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jun 2011, 12:35

Bub wrote:Imam jedno pitanje, ako može? Kad ste našli to jaje, da li ste odmah pomislili na neki urok?

Jel ako jeste, bar ja to tako mislim/vidim, da ste više bazirani na to i svaka loša stvar koja se desi pripisujete tome, a vjerojatno je neki normalni životni problem ili što li je već. Nisi dao neki detalj u vezi ponašanja tvoga oca, vjerojatno ima neki razlog dublje prirode, samo treba ući u srž problema.

Ne znam, ali eto moje mišljenje je da su uroci i praznovjerja bezveze, što ne znači da me netko može razuvjerit, ako mi da konkretan uvid i razlog, ha recimo neki dokaz...moram vidjet svojim očima da bi se uvjerio, jer te sve priče što postoje na web-u ili kruže okolo mi jednostavno djeluju glupavo i lakše je to okarakterizirati kao urok, nego normalnu svakodnevnicu.

Primjer našao sam jaje i odmah u roku 5 dana slomim nogu, jaje je krivo za to...ne nego moj nemar ili nepažnja, loš dan...
potpis.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:37

Ma ko tebe urokom, ti njega sekirom. :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:38

Mah i to vještičarenje i paljenje istih je takva glupost glupih ljudi i socijalne većine u ono doba, eto danas u moderno vrijeme da se može palili bi gay populaciju, valjda razumijete što s time želim reći

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:40

Bub wrote:Mah i to vještičarenje i paljenje istih je takva glupost glupih ljudi i socijalne većine u ono doba, eto danas u moderno vrijeme da se može palili bi gay populaciju, valjda razumijete što s time želim reći
Šta su ti krivi jadni gejovi? :lol:
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:40

Andrej seronjo, pročitaj post do kraja :facepalm:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:44

:zubifale:

Ma no, nisu mi krivi gejevi, nego sam samo želio ukazati na razliku manjine i drugačijih ljudi, naprema većoj populaciji i te osude jer su drugačiji od većine, recimo "normalni". Tako je vjerojatno bilo i s vješticama, bile su drugačije i nisu bile poželjne u društvu. Eno u Africi ubijaju i prodaju albino crnce zbog magije, majko mila kakav veliki :facepalm:

Kad smo već kod gejeva, šta ste kupili nekog bugara gay nogometaša? :zubifale:

EDIT
Andrej wrote:Andrej seronjo, pročitaj post do kraja :facepalm:
:zubifale: :supz:

Andrej

Post by Andrej » 18 Jun 2011, 12:46

Bub wrote::zubifale:
Kad smo već kod gejeva, šta ste kupili nekog bugara gay nogometaša? :zubifale:
Ma toliko jebemo cigane zadnjih bezbroj godina da smo zastranili.
A i priznaj, ne bi voleo da si napadač a on da ti se prilepi za leđa :lol:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 12:47

Hehe pa ovaj bugar će biti non stop u zaleđu. :zubifale:

Bub

Post by Bub » 18 Jun 2011, 13:01

@elry uvjeren sam da imaš nešto reći na ovo s urocima, iznjet svoj stav, možda i ja nešto novo čujem, ali ne znam zašto si rezervirana?

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Jun 2011, 13:03

Info wrote:
John_Ryder wrote:vjerujete li u uroke? al ozb.
Iskreno, da jer sam i sam prije par godina osjetio to nešto na svojoj koži. Nečega ima u tome
ja jesam urok ljudskoj vrsti
I may be an idiot, but i am no fool.

Locked