Što ste zadnje kupili??
- Josef K
Re: Što ste zadnje kupili??
Stari kupio Blu-ray Player za rođendan 
- Ašow
- Jane Doe
vunene rukavice za neku siću u kauflandu. zapravo su dva para: jedne su obične crne, a druge crne s bijelim uzorkom pahulja i sl. klasičnih sranja (onaj uzorak koji se stavlja na kape i rukavice) bez prstiju i do pola podlaktice. mogu se nosit same ili preko ovih crnih (s cijelim prstima
)
sad si želim onu kapu koja ima cof na vrhu i ono sa strane produženo za uši pokrit i one vezice sa strane (uglavnom, jutros imam vrle opise, svaka mi čast
) ... ko one dječije kape. neko vrijeme su bile po svuda, sad nemrem nač ni jednu 
sad si želim onu kapu koja ima cof na vrhu i ono sa strane produženo za uši pokrit i one vezice sa strane (uglavnom, jutros imam vrle opise, svaka mi čast

- Wendigo
to misliš na one "peruanske" šarene kape? bit će ti toga po božičnim štandovima, a vjerojatno ih ima i u onim indian/hippie shoppovima..Jane Doe wrote:vunene rukavice za neku siću u kauflandu. zapravo su dva para: jedne su obične crne, a druge crne s bijelim uzorkom pahulja i sl. klasičnih sranja (onaj uzorak koji se stavlja na kape i rukavice) bez prstiju i do pola podlaktice. mogu se nosit same ili preko ovih crnih (s cijelim prstima)
sad si želim onu kapu koja ima cof na vrhu i ono sa strane produženo za uši pokrit i one vezice sa strane (uglavnom, jutros imam vrle opise, svaka mi čast![]()
) ... ko one dječije kape. neko vrijeme su bile po svuda, sad nemrem nač ni jednu
- Jane Doe
eeee, to to!!! nekak sam slaba s opisima danas
hvala, budem pogledala po tim etno dućanima, imam jedan u ulici do moje...
ak ne tamo, onda oko Božića.... možda mi se posreći... znam da su bile popularne prethodnih godina i bilo ih je na svakom ćošku, a sad kad bi ja jednu, nema
hvala, budem pogledala po tim etno dućanima, imam jedan u ulici do moje...
ak ne tamo, onda oko Božića.... možda mi se posreći... znam da su bile popularne prethodnih godina i bilo ih je na svakom ćošku, a sad kad bi ja jednu, nema

- Ašow
Moram si otići kupiti neku novu knjigu.
Ove 2 koje čitam (Kameno nebo od josipa slavića i novi jadi adrianna molea) su pri kraju.
Znam za ovo drugo da je teenage fuckin' shit wtf knjiga, ali nisam procitao drugi dio pa me zanima jel pojebo ist.
A sudeći po broju stranica koje su mi ostali neće pojebati ništa+sad je nihilist i u žeščoj depri.
Fail.
Ove 2 koje čitam (Kameno nebo od josipa slavića i novi jadi adrianna molea) su pri kraju.
Znam za ovo drugo da je teenage fuckin' shit wtf knjiga, ali nisam procitao drugi dio pa me zanima jel pojebo ist.
A sudeći po broju stranica koje su mi ostali neće pojebati ništa+sad je nihilist i u žeščoj depri.
Fail.
- Sammy
Ašow wrote:Moram si otići kupiti neku novu knjigu.
Fail.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
a ono, tard.
i umjesto da tepa tu zensku, ova ga ostavi jer joj je reko da mu pokaze lijevu bradavicu
i umjesto da tepa tu zensku, ova ga ostavi jer joj je reko da mu pokaze lijevu bradavicu
- Josef K
Sweeney Todd i The Prestige Bluray i

-
Ghrall
Jučer činelu opet i stalak za nju. Bankrotirati ću uskoro 
- Asfodel
Pizzu, Colu, vino
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- A$H
nisam kupio..stari je kupio sebi novi auto..a ja sam naslijedio onaj "stari"..koji jos rastura opasno
ali nitko nije zgazen u zadnjih par mj. ali ipak pripazite malo kod prelaska ceste
neki posebno

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
Kavu, čarape neke
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
oke oke vratit cu ti pivoA$H wrote:nisam kupio..stari je kupio sebi novi auto..a ja sam naslijedio onaj "stari"..koji jos rastura opasnoali nitko nije zgazen u zadnjih par mj. ali ipak pripazite malo kod prelaska ceste
neki posebno
![]()